majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 aha, i dajcie znak jakby tymczas u saski nie wypalil... mam pomysl :razz: diabelski :D zapomniałam, ze moja mama wyjezdza do Olsztyna... nie musi wiedziec, co działo sie w domu,,, :P :P tylko na BOGA dajcie znak!! dzis, nie jutro.. Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Maja..jeśli chcesz możesz jutro na 7 rano dowieźć dobkę pod Matkę Polkę, ja się chętnie wyśpię:cool3: A tymczas oczywiście załatwiła niezawodna Jola:loveu: Zaloguj Ty się w końcu kobitko:eviltong: Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jutro ?? a nie w sobote? gubie sie... to chodzi o dzisiejsza noc? Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Oj sorki...no oczywiście że w sobotę tak rano...:evil_lol: Hmmm..mówisz mama wyjeżdża...hmmm...toż to dobry pomysł;) Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 aha :) to jasne, moge... nie ma problemu :) tylko gdzie bym miała po nią podjechac? do kogo? i gdzie dokladnie podwiezc?? no problem! mama jedzie do Olsztyna :P musze tylko jej powiedziec, zeby mi dokumenty zostawila.... no i jeszcze jedno - jesli sunia jest w 100% zdrowa, to moge ja u siebie przenocowac... Doske podrzuce do przyjaciolki, bo by jej nie stolerowala.... a ona boi sie wziac dobka... wiec jesli u Saskie sie okarze super zjadacz kotów, to dajcie znak - to przyjdzie tylko dzieki temu, ze mojej mamy nie bedzie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Maja , dobka ma tą noc załatwioną u sąsiadów Joli. Do Saskia nie będziemy targać niuni, żeby nie ryzykować. Jesli możesz Ty ją przetrzymać tą noc i potem bezpośrednio odwieźć pod Matkę Polkę byłoby o tyle łatwiej, że nie musiałabyś o 6 rano odbierać jej od sąsiadów Joli (którym tutaj tak czy siak chciałabym serdecznie podziękować, jesteście nieocenieni. DZIĘKUJĘ:loveu:)Więc jak uważasz..skoro dasz radę ją rano podwieźć to decyduj:) Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a gdzie mieszkaja sąsiedzi Joli?? na jakiej ulicy? lub rejon? dla mnie nie ma problemu, pojade... a potem zaczne sprzatanko i pisanko pracy mag :D no worries :) Quote
nata od jadzi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Mieszkam na pograniczu Widzewa i Dąbrowy,boczna od Przybyszewskiego, przy Niciarnianej Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 uuuj.. to kawałek ode mnie i od Matki Polki, ale spoko. dla mnie na jedno wychodzi, bo itak musiałabym Dośke moją zawieźć do przyjaciółki... a tak to pojade do Was rano w sobote i zawioze Korę do Matki polki. powiedzcie mi tylko gdzie sie umawiam i z kim? dobrze byłoby mieć jakiś numer telefonu...albo cuś? Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Moriaa, masz moj numer telefonu, zadzwon do mnie, daj mi dokładny adres gdzie mam po sunie pojechac w sobote, i na którą mam ja do Matki POlki podrzucic. i kto po nia przyjedzie? sunia będzie u NAty tak? moj telefon: gdyby cos - 508 ---- Quote
Moriaaa Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Na którą i gdzie dokładnie odwieźć suńkę (wiem że okolice MP) trzeba poczekać na transport niech się odezwie i przekaże swój numer tel na PM;) Transport..odezwij się:) Quote
nata od jadzi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Maja,sunia nie będzie u mnie,będzie u moich sąsiadów w bloku obok Quote
nata od jadzi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 I jeśli przyjedziesz to pójdziemy po nią obie o 6 40 np, bo o 7 miał być odbiór pod Matką Polką Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ok, tylko macie mój numer telefonu jakby co.. jakbym się spóźniała albo coś :) no to do jutra wieczorem czekam na zestaw na PW - namiary na sąsiadów, numer telefonu do transportu i namiary co do dokładnego miejsca spotkania :) i to by było wszystko czego mi potrzeba :) teraz wracam do roboty, a raczej pisania... bleeee Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ok, no to wyslij mi namiary na siebie, i podjade i pojdziemy po sunie, i pojade, tylko niech jeszcze transport powie co i jak, musze wszystko na mapie skontrolować Quote
nata od jadzi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 To powiedz,proszę,co mam zrobić żeby wysłać Ci prywatną wiadomość bo ja tu nieobeznana w tym wszystkim Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jesli masz domowy telefon, to zadzwon do mnie 679 02- - :) Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 czekam :) bo zaraz usune numerek z publicznej stronki :D Quote
nata od jadzi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 chciałam powiedzieć tylko że "nata od jadzi" to takie małe rozdwojenie jaźni, bo piszą z tego konta dwie osoby :D a to dlatego, że mojej mamie joli nie chce się tutaj zalogować. to tak tylko w ramach wyjaśnień ;) a tak w ogóle to świetna błyskawiczna akcja dziewczyny, jesteście wielkie ;) to pisała nata Quote
dzodzo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no dobra, widze ze nie bylo mnie pare godzin i juz wszystko gra!nie chce publicznie podawac nr do Beaty, która jest transportem-komu podac?zeby sie dokladnie umówic?nie wiem gdzie ona mieszka, gdzieś koło Matki Polki tak mi pisala i tam dobcia powinna byc rano.Tylko upewenijcie się czy ma szczepienia aktualne bo nas potem gdzies wysadza po drodze jak ją przejmiemy i będziemy targac pociągiem pod Poznan z daga:evil_lol: koszty paliwa do Poznania ja pokrywam (tzn.mój szef ale on jeszcze o tym nie wie) Quote
majafaja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 do mnie dane ;) ja zawoze sunie ;) o świcie.. Quote
Recommended Posts