BeataJ Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 aisaK napisał(a):Może nie była dość wybiegana i np: niszczyła? Albo faktycznie uciekała, żeby sobie pobiegać ;) No nam raz uciekla prawie -hihi :-) Sprytnie sie wycofala z szelek. Ale jej wystarczy chwilka aby sie zmeczyc, kondycja ma kiepska. Zaraz sie kladzie i tarza w trawce. Moze jutro uda mi sie ja na dluzszy spacerek zabrac. Beata Quote
aisaK Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Skubana! Musi mieć ucieczki we krwi ;) Jaka ona musi być sprytna, żeby się z szelek wydostać...Z obrozy chyba jest łatwiej, co? Łobuziara, ma takie cioteczki i chce im uciec... Quote
BeataJ Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 [quote name='aisaK']Skubana! Musi mieć ucieczki we krwi ;) Jaka ona musi być sprytna, żeby się z szelek wydostać...Z obrozy chyba jest łatwiej, co? Łobuziara, ma takie cioteczki i chce im uciec... Wlasnie nie, z szelek - przynajmniej takich ja my mamy - jest latwiej niż z obrozy. Jak się zaprze, smycz się naprezy i pies się wyfofa to się wysunie z szelek. Quote
aisaK Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Aha, widzisz, jaka ja niedoświadczona z szelkami ;) Jak odkryje, że tak łatwo to może będzie częsciej próbowała ;) Quote
aisaK Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Piękna dobermanka Kora szuka wspaniałego domku!!! Quote
bira Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 aisaK napisał(a):Skubana! Musi mieć ucieczki we krwi ;) Jaka ona musi być sprytna, żeby się z szelek wydostać...Z obrozy chyba jest łatwiej, co? Łobuziara, ma takie cioteczki i chce im uciec... Może z moją świruską jest spokrewniona. Amba potrafi sobie niepostrzeżenie smycz przegryźć i już jej nie ma. Czsami nie zdążę się odwrócić a pies mi ucieka ile sił w nogach. Teraz mamy OE, jedyny przedmiot jaki może ją powstrzymać przed nawianiem z pola widzenia. Quote
daga_27 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kora to tez gryzon, ktory delektuje sie smyczami:mad: :evil_lol: Quote
aisaK Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hahaha :lol: taka biedna głodna!!! Cioteczki-nie dajecie suczydełkowi jeść? ;) Quote
BeataJ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzis u nas podoga przepiekna. Bylam z Korcia na dluzszym spacerku. Jest kochana, ladnie przychodzila na zawolanie. Biegala sobie z kijkiem, tarzala się w trawce. W bagazniku była niesamowicie grzczna! Wydaje mi się, ze jedzila już kiedys w bagazniku, bo spokojnie siedziala, spokojnie można było klape zamknac :-) Jedziemy na spacerek - Kora już gotowa! To Kora lubi najbardziej! Ale biegac tez potrafi :-) I wracamy ze spacerku Beata Quote
aisaK Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Piękna Kora, sliczne zdjęcia, Beatko!!! Ale dziewczynka ma full wypas! Quote
dzodzo Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 i morda się wreszcie smieje, ślczne fotki!!! Quote
majafaja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 pieknosc!! trzeba koniecznie ja dac na strone nadzieji i znalezc jej najlepszy domek na swiecie!! Quote
aisaK Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wysłałam ją na stronkę ale czasem trzeba czekać aż się zaktualizuje. ;) Quote
BeataJ Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzis Korcia tez byla na spacerku. Poszalala z kijem, wygrzala sie na slonku i znow musiala isc do hotelu :-( Smutno mi ja tam zostawiac ale ona sie cieszy jak tam wraca, merda ogonkiem. Tyle dobrego. Beata Quote
aisaK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pewnie, i tak duzo dobrego robisz, najważniejsze , że ma spacerki, was...kochane ciotunie! Quote
BeataJ Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 aisaK napisał(a):Oj, super, Dagunia!!! Sterylizacja konieczna!!!! Ile potrzebujemy?:( Sterylka to koszt ok 250PLN, co Daga? Tylko nie pamietam kosztu tych zastrzykow po sterylce. Beata Quote
daga_27 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 calkowity koszt z badaniami krwi i zastrzykami po sterylce to 380 zl. 250 zabieg, 50 zastrzyki i 80 badania krwi Quote
aisaK Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nikt nie wesprze pięknej dobermanki z blizną??? Kto pomoże znaleźć jej szczęście? Quote
BeataJ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kto moze nas wspomoc? Zbieramy na sterylizacje Kory. Beata Quote
aisaK Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kora musi zostac wysterylizowana...Kto pomoże????POMOC FINANSOWA bardzo potrzebna!!! Quote
dzodzo Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 postaram sie cos wysłac dla kory, jakąś część pieniędzy -sunia ma szanse na domek, nie zmarnujmy tego, pomózcie Quote
Moriaaa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Korunia prosi o wsparcie na sterylke..niunia może mieć dom..POMÓŻMY!!! My ze swojej strony oczywiście się dorzucimy, ale nie jesteśmy w stanie pokryć całości:( Quote
Recommended Posts