Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aisaK napisał(a):
Może nie była dość wybiegana i np: niszczyła?
Albo faktycznie uciekała, żeby sobie pobiegać ;)

No nam raz uciekla prawie -hihi :-) Sprytnie sie wycofala z szelek.
Ale jej wystarczy chwilka aby sie zmeczyc, kondycja ma kiepska. Zaraz sie kladzie i tarza w trawce. Moze jutro uda mi sie ja na dluzszy spacerek zabrac.

Beata

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skubana! Musi mieć ucieczki we krwi ;) Jaka ona musi być sprytna, żeby się z szelek wydostać...Z obrozy chyba jest łatwiej, co? Łobuziara, ma takie cioteczki i chce im uciec...

Posted

[quote name='aisaK']Skubana! Musi mieć ucieczki we krwi ;) Jaka ona musi być sprytna, żeby się z szelek wydostać...Z obrozy chyba jest łatwiej, co? Łobuziara, ma takie cioteczki i chce im uciec...

Wlasnie nie, z szelek - przynajmniej takich ja my mamy - jest latwiej niż z obrozy. Jak się zaprze, smycz się naprezy i pies się wyfofa to się wysunie z szelek.

Posted

aisaK napisał(a):
Skubana! Musi mieć ucieczki we krwi ;) Jaka ona musi być sprytna, żeby się z szelek wydostać...Z obrozy chyba jest łatwiej, co? Łobuziara, ma takie cioteczki i chce im uciec...

Może z moją świruską jest spokrewniona. Amba potrafi sobie niepostrzeżenie smycz przegryźć i już jej nie ma. Czsami nie zdążę się odwrócić a pies mi ucieka ile sił w nogach. Teraz mamy OE, jedyny przedmiot jaki może ją powstrzymać przed nawianiem z pola widzenia.

Posted

Dzis u nas podoga przepiekna. Bylam z Korcia na dluzszym spacerku. Jest kochana, ladnie przychodzila na zawolanie. Biegala sobie z kijkiem, tarzala się w trawce. W bagazniku była niesamowicie grzczna! Wydaje mi się, ze jedzila już kiedys w bagazniku, bo spokojnie siedziala, spokojnie można było klape zamknac :-)

Jedziemy na spacerek - Kora już gotowa!

To Kora lubi najbardziej!

Ale biegac tez potrafi :-)

I wracamy ze spacerku

Beata

Posted

Dzis Korcia tez byla na spacerku. Poszalala z kijem, wygrzala sie na slonku i znow musiala isc do hotelu :-( Smutno mi ja tam zostawiac ale ona sie cieszy jak tam wraca, merda ogonkiem. Tyle dobrego.

Beata

Posted

aisaK napisał(a):
Oj, super, Dagunia!!!
Sterylizacja konieczna!!!! Ile potrzebujemy?:(

Sterylka to koszt ok 250PLN, co Daga? Tylko nie pamietam kosztu tych zastrzykow po sterylce.

Beata

Posted

Korunia prosi o wsparcie na sterylke..niunia może mieć dom..POMÓŻMY!!!

My ze swojej strony oczywiście się dorzucimy, ale nie jesteśmy w stanie pokryć całości:(