dzodzo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ja ci dam się wyśmiewać z mojego grubasa:mad: no dobra, przyznaje wet powiedzial o Bejce że jest "korpulentna" i ma schudnąc hihi a Kora to przy niej taki drobiażdzek.Ale wyładniała!!!!!!!!!!!!to nie ten sam pies! Quote
BeataJ Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kora - biegnij na gore po nowy domek! Jeszcze 2 godzinki i pojdziemy na spacerek :multi: Beata Quote
aisaK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Korunia pewnie na spacerku... To pewnie ciocia Beatka zdjęcia będzie miała ;) Czekam też na tekst o pięknej damie... Quote
Moriaaa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Ja też czekam na tekst;) Wstawię na adopcję na stronce fundacji...a Korunia bombowa w tych szeleczkach:) Quote
BeataJ Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Bylysmy na spacerku. Aparatu nie zabralam-od wczoraj wiele sie Kora nie zmienila :-) Jak uda sie w sobote ja na spacerek zabrac to beda foty. Okazalo sie, ze Kora wcale nie ciagnie na smyczy! Ona po prostu z radosci tak szalala. Na spacerku po pol godziny zabawy z kijem, tarzania sie w trwace na slonku uspokoila sie bardzo. Byla grzeczna, szla ladnie z lewej strony, nie szarpala. Na zawolanie przychodzila. Ona musi sie wybiegac - ot co. A kije uwielbia :-) Beata Quote
majafaja Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hehe, wiem o tych kijeczkach... odgryzł mi prawie palucha.. :) a ile sunia ma mniej wiecej lat? czy jest zdrowa oprocz robali? Quote
daga_27 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 dziewczynka ma ok 2 lat. wyglada na zadrowa ale czeka ja jeszcze przeglad ;) Quote
Moriaaa Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Dobka wskakuje się pokazuje;) A ja czekam na tekst ;) Bo śliczne foty juz mamy:) Quote
aisaK Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Beatko, daj Mori ten piękny tekst, który mi wczoraj dałaś. Korunia, śliczna sunia...skacz po domeczek! Quote
BeataJ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='aisaK']Beatko, daj Mori ten piękny tekst, który mi wczoraj dałaś. Korunia, śliczna sunia...skacz po domeczek! To tekst ktory juz ktos tu pisal, ja tylko dodalam koncowke. Ile razy jeszcze mnie zostawisz? Ile razy mnie zawiedziesz? Porzucisz, oddasz, jak rzecz? Jak długo będę, momo wszystko, tęsknic? Czekac, chociaż wcale nie warto? Tę piękną sukę rasy doberman nieodpowiedzialny właściciel kolejny raz odwiózł i porzucił w schronisku. Jest przerażona i załamana sytuacją. To piekna, zdrowa 5-letnia sunia, łagodna i przyjazna do ludzi. Nic nie zawiniła. Miała po prostu pecha, ze trafiła na człowieka, który niczego dobrego jej nie nauczył, chyba tylko tego, że chocby nie wiem, jak się starała, i tak ją wyrzuci. Jest dorosła, ma dopiero 5 lat, może jeszcze długo cieszyc swym towarzystwem odpowiedzialnego i dobrego człowieka, jakim jesteś. Kora do 23 marca przebywala w schronisku dla zwierzat w Lodzi. Wygladala wtedy tak: I FOTY ZE SCHRONU Od 24 marca opieke nad suczka przejela NADZIEJA DOBERMANA. Suczka aktualnie znajduje sie w Tczewie w psim hotelu. Razem z Dagmara staramy sie zapewnic jej jak najlepsze warunki ( wet, spacerki etc). Kora to kochana suczka. Jest bardzo zywiolowa, spragniona kontaktu z czlowiekiem, kontaktowa i wyglada na to, ze swietnie nadawalaby sie dla pasjonata szkolen! Jesli ktos moze nas wesprzec z gory serdecznie dziekujemy. Aktualne zdjecia: I FOTY TA PIEKNA SUCZKA SZUKA SWOJEGO DOMU! Jesli ktos chcialby ja adoptowac / dac jej dom tymczasowy albe wesprzec ja finansowo prosze o kontakt Beata - [email protected] lub 0601 717 398 Dagmara - [email protected] lub 0506 25 76 76 Beata Quote
Moriaaa Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Dobcia na razie u nas na stronce:) http://niechcianeizapomniane.org/pies.php?id=94 Zaraz jej zrobie allegro. Quote
carolinascotties Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Moriaaa']Dobka już trzeci raz ląduje w łódzkim schronie...paranoja normalnie. Dobeczka leży załamana, nie wychodzi z budy..w budzie leży zwinięta w kłębuszek i tylko łypie tymi płaczącymi ślepkami na przechodzących ludzi... Taka bida:( Proszę pomóżcie nam znaleźć niuni kochający i już ten ostatni dom... Kto napisze wzruszający tekst na allegro???:cool3: ale piękna, smutna dziewczynka.... Quote
Moriaaa Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Korunia na allegro :) http://allegro.pl/show_item.php?item=180595142 Coś zmienić? Quote
BeataJ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 daga_27 napisał(a):a namiary do mnie? Przepraszam bardzo, juz dodalam. Quote
BeataJ Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Moriaaa']Dobcia na razie u nas na stronce:) http://niechcianeizapomniane.org/pies.php?id=94 Zaraz jej zrobie allegro. Prosze pamietac ( jesli ktos kopiuje ten moj tekst ) aby namiary Dagmary tez tam byly. Dodalam je chwilke pozniej. Beata Quote
martasuwałki Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 :-oPodnoszę wateke Kory - niech ją ktoś "odkryje" Quote
majafaja Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 a czy odkryłyście już co z sunia nie tak, skoro 3 razy lądowała w schronie??? Quote
daga_27 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 ona podobno po siatce uciekala. ale tego nie mozemy potwierdzic, ani temu zaprzeczyc. toz to jest cudowny psiak. :-) a juz w ogole jak jest wybiegany ;-) Quote
aisaK Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Może nie była dość wybiegana i np: niszczyła? Albo faktycznie uciekała, żeby sobie pobiegać ;) Quote
Recommended Posts