Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzodzo napisał(a):
majafaja dodzwoniłas się do transportu?jak tam przebieg akcji?

transport nie do konca wiedział co i jak... i z którym psem jedziesz, ale wazne, ze ja wiem gdzie mam sunie dostarczyc ;)

tzn wiem... muszę jeszcze tylko trafic :razz:

Posted

tak, transport jest zakręcony:evil_lol: zauwazylam
hihi mialam jechac ze szczeniakiem a potem jej powiedzialam ze jednak będzie wielki dobek więc troche zgubiła mapę, biedna kobitka:evil_lol: zadzwonię jeszce potem i jakos jej to wytłumaczę

Posted

życie :D no to wszystko dopięte na ostatni guzior :P tylko kciuki trzymajcie!! i potem dalej życze szczęścia....na drodze Lodz - Poznan....

ja juz chyba ide spac, bo rano trzeba wstać :p

Posted

To jeszcze z wczoraj,przekopiowane z forum Niechciane i Zapomniane:
Dobcia jest w naszym weekendowym tymczasowym domku u Eli i Zbyszka,jest bardzo grzeczna,oczywiście uważała,że kanapa i fotele są meblami specjalnie ustawionymi dla piesów,ale poinformowana,że tak nie jest zeszła natychmiast i wróciła na swoje posłanie.Jest zmęczona,widać,że odreagowuje stres w domowym zaciszu,kiedy się do niej podchodzi-układa się na plecach i odsłania brzuszek do drapania. Jest posłuszną przylepką ale niezbyt lubi chodzenie na smyczy,ciągnie całym swoim niemałym ciałkiem.Jeśli się uda to troszkę później Natalia wklei zdjęcia odpoczywającej suni.

Posted

A dzisiaj...O 6 30 przyjechała po dobkę majafaja,Kora(nie reaguje na to imię) pięknym susem wskoczyła do samochodu i pojechały dziewczyny na umówione miejsce,gdzie odbędzie sie przekazanie dobermanki do kolejnego środka transportu.Kto dostanie sunię będzie naprawdę szczęśliwy bo choć nie znam się kompletnie na tej rasie to jednak widzę,że suńka jest grzeczna,całuśna(bardzo) i kochana.Reszta relacji od Mai...
(pisała jola)

Posted

sunia kochana!! warto było wstać o 6.10 :D zresztą kto rano wstaje..

sunie na szybko 'zbadałam' - zastanawia mnie jedno - nie ma ani jednego siwego włoska na pyszczku, ale ma dosyć żółte ząbki... -> wiem, bo razem z patykiem prawie odgryzła mi palca :D umie siad zrobić i jak sie do niej mówi do słucha, jest kontaktowa.. ale fakt, na smyczce ciągnie, ale to kwestia treningu.
poza tym pojawił się chyba jakiś kłopot z oczami.. bo dosyc jej ropieją..zobaczycie na fotkach

do kolejnego auta wskoczyła bez problemu,i jak mówiłam do niej patrz kto idzie, to już się cieszyła ( chociaż widziała przyszłych właścicielów pokera po raz pierwszy :D)

Posted

tu sunka u mnie w aucie

blizna na pyszczku jest niewielka, na zdjęciach się wydaje wieksza...

no i tu czekamy na przesiadkę. chociaż na zdjęciu sie wydaje,ze sunia jest przykości, to jednak nieprawda - sunia jest dosyć smukła