Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam telefon od Dagi: wszystko jest dobrze: sunia jest już u Oleny, czyli z Dagmarą, wszystko jest dobrze! Resztę dokładniejszych wieści, pewnie jak wrócą...

Posted

dziewczynka jest juz w hotelu!:multi: jest przekochana, przeslodka, przecalusna. tylko jedyny problem, to chodzenie na smyczy:mad: ciagnie jak szalona. prawie rece mi z zawiasow wystawila:evil_lol: ale i tak Ricza, ktory jest u Oleny nie przebije. zanim to latalam jak balon na sznurku:diabloti: Kora swietnie jedzie w samochodzie. jest grzeczniutka, ze ma sie wrazenie, ze jej wcale nie ma. w pociagu tez ladnie lezala. niestety jeszcze jej nie wykapalam, bo sie wczoraj upilysmy i nie bylo mozliwosci:oops: jutro przyprowadze ja do domu i wypiore:lol: ma tony łupiezu na sobie.

dziewczynke, trzeba koniecznie odpchlic i odrobaczyc. przydala by sie tez wizyta kontrolna u weta. wiec prosimy o wsparcie finansowe. dobrze by tez bylo ja wysterylizowac, ale w tej chwili nas nie stac.

a wybredna jest:mad: mialam dla niej rozne smakolyki. ale najpbardziej przypdaly jej do gustu czekoladowe dropsy. z rozpedu brala do plapki wszystko ale potem wystawiala jezyk i czekala az jej to cos z jezorka zdejme:evil_lol: pol pociagu chyba slyszalo moj smiech:cool3:

fotki pozniej:oops:

Posted

widzę, że daga już wytrzeźwiała:evil_lol: bo ja niestety jestem jeszcze nieprzytomna po weekendzie w {Poznaniu.Kora jest przemiła, chociaż spacer z nią to ....Cała drogę do Poznania super grzeczna w aucie, milusia jest.
A kto powiedział ze ona jest dużym dobermanem to zapewniam ze ona jest raczej drobniutka jak na dobka i mała.Fotki z popasu na trawce wstawię -tak jak umiem:)za chwilkę

Posted

tu z Beatą(Beatus), której niniejszym dziękujemy za transport!!!!!!!!
URL=http://img395.imageshack.us/my.php?image=200701270046pi0.jpg]
troszkę poszalelismy na parkingu:

i jestesmy w gościach pod Poznaniem u Oleny:
tu Korze się bardzo spodobła wolnośc na trawce

umiem tylko małe wklejać, może ktos powiększy, please:loveu:

Posted

trzbea tym razem ostrożnie wybrać właścicela... i odkryć przyczyne... o ile w ogole jest przyczyna tego, ze 3 razy była w schronie... bo moze to po prostu ludzki foch