Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka ona jest piekna, aż dech zapiera!!!Ciągle mnie zastanawia ta opcja trzykrotnego zwrotu do schronu! Jak można było i dlaczego?
To wspaniałe stworzenie, przeciez...

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aisaK napisał(a):
Jaka ona jest piekna, aż dech zapiera!!!Ciągle mnie zastanawia ta opcja trzykrotnego zwrotu do schronu! Jak można było i dlaczego?
To wspaniałe stworzenie, przeciez...

ja jestem pewna, ze problemy wynikaly z tego, ze ona nie byla wybiegana. jak ona sie zmeczy to jest taka spokojna, ze szok. jakby calkiem inny pies.

Posted

daga_27 napisał(a):
ja jestem pewna, ze problemy wynikaly z tego, ze ona nie byla wybiegana. jak ona sie zmeczy to jest taka spokojna, ze szok. jakby calkiem inny pies.

A meczy sie szybko, nawet bardzo szybko :-)

Beata

Posted

Kora sie przypomina!!!!
Dla przypomnienia - Suczka jest bardzo faniutka, kochana, grzeczna, lubi sobie pobiegac, swietnie dogaduje sie z dziecmi.
Dostanie wyprawke do nowego domku: 15kg dobrej karmy, smycz, obroze, ksiazeczke zdowia.

Istnieje tez mozliwosc dowiezienie Kory do jej nowego domku - to po wczesniejszym ustaleniu.

Beata

Posted

konieczna jest sterylka natychmiast. byc moze jest potencjalny dom i dlatego trzeba ja koniecznie sterylizowac. nie pozwolmy by ta szansa zostala zmarnowana!! prosze o wplaty!

i nie zapominajcie, ze Kora jest w hotelu. trzeba go oplacic!

Posted

Moriaaa napisał(a):
Dajemy z konta fundacji 200zł (Daga tylko będzie potrzebna faktura:oops:). Kto się dołozy??

faktura bedzie!

Moriaaa dostalas pv w sprawie odbioru tego docia w Łodzi?:oops:

Posted

Słuchajcie!!! Nie możemy teraz Daguni tak zostawić!!!
Ponieważ psy, które teraz są w hoteliku (między innymi Kora) są według właścicielki hoteliku „kłopotliwe” Dagmara znów musi płacić za tydzień-dwa z góry!!!
Nie mamy na tyle kasy, oprócz tego leczenie, diagnozy, weterynarze, w jej przypadku sterylizacja!!!!!
Nie zostawiajmy tak Dagmary, bo psy maja opłacone do jutra a potem co...schron??? :placz:
POMÓŻCIE!!!

Posted

A dlaczego Kora nie ma na Allegro aukcji cegielkowej??
Ograniczanie sie tylko do aukcji adopcyjnej jest malo efektywne, jest wielu ludzi, ktorzy wspomogliby taka bidule finansowo np. kupujac zdjecie pieska za powiedzmy 5zl, nie majac rownoczenie zamiaru adoptowac psa...
Ludzie lubia licytowac...
Pozdrawiam i poprosze o nr konta, na ktore moge dokonac (niestety niewielkiej) wplaty...

Posted

agpol napisał(a):
A dlaczego Kora nie ma na Allegro aukcji cegielkowej??
Ograniczanie sie tylko do aukcji adopcyjnej jest malo efektywne, jest wielu ludzi, ktorzy wspomogliby taka bidule finansowo np. kupujac zdjecie pieska za powiedzmy 5zl, nie majac rownoczenie zamiaru adoptowac psa...
Ludzie lubia licytowac...
Pozdrawiam i poprosze o nr konta, na ktore moge dokonac (niestety niewielkiej) wplaty...

Proszę - kto pomoże zrobić aukcje cegiełkowa dla Koruni???

Daguś-podaj nr konta!

Posted

Wlasnie przelalam 50 zl dla Kory albo Cyranka, wiem, ze to kropla w morzu...
sprobuje tez zadzialac cos wsrod znajomych...
moze sie uda :p

LUDZISKA, TE PSIAKI SA ZALEZNE OD WASZEJ POMOCY!!!!!!!!!!!