aisaK Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Jaka ona jest piekna, aż dech zapiera!!!Ciągle mnie zastanawia ta opcja trzykrotnego zwrotu do schronu! Jak można było i dlaczego? To wspaniałe stworzenie, przeciez... Quote
Moriaaa Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Alez ona się uśmiecha:) Jaka szczęśliwa:) Dziewczyny..dziękuję :) PROSIMY O POMOC DLA DOBKI.... Quote
daga_27 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 aisaK napisał(a):Jaka ona jest piekna, aż dech zapiera!!!Ciągle mnie zastanawia ta opcja trzykrotnego zwrotu do schronu! Jak można było i dlaczego? To wspaniałe stworzenie, przeciez... ja jestem pewna, ze problemy wynikaly z tego, ze ona nie byla wybiegana. jak ona sie zmeczy to jest taka spokojna, ze szok. jakby calkiem inny pies. Quote
BeataJ Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 daga_27 napisał(a):ja jestem pewna, ze problemy wynikaly z tego, ze ona nie byla wybiegana. jak ona sie zmeczy to jest taka spokojna, ze szok. jakby calkiem inny pies. A meczy sie szybko, nawet bardzo szybko :-) Beata Quote
daga_27 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 dodam, ze Kora łapie super kontakt z dziecmi. a wiecie, ze jak ja to kowie, to jest to sprawdzone. postaram sie o dokument w postaci fot hihi Quote
aisaK Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Daguś, jak dobrze, że ty możesz ja sprawdzić na dzieciach...Musi znaleźć najlepszy domek! Quote
BeataJ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kora sie przypomina!!!! Dla przypomnienia - Suczka jest bardzo faniutka, kochana, grzeczna, lubi sobie pobiegac, swietnie dogaduje sie z dziecmi. Dostanie wyprawke do nowego domku: 15kg dobrej karmy, smycz, obroze, ksiazeczke zdowia. Istnieje tez mozliwosc dowiezienie Kory do jej nowego domku - to po wczesniejszym ustaleniu. Beata Quote
aisaK Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Korunia sie przypomina i pomoc na wpłaty za hotelik!!! Quote
majafaja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 jakto,ze korusia jeszcze nie jest w swoim nowym domku??? moze do NIemiec? tam na pewno bedzie jej dobrze ;) edit: juz doczytujue szczegoly :) Quote
daga_27 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 konieczna jest sterylka natychmiast. byc moze jest potencjalny dom i dlatego trzeba ja koniecznie sterylizowac. nie pozwolmy by ta szansa zostala zmarnowana!! prosze o wplaty! i nie zapominajcie, ze Kora jest w hotelu. trzeba go oplacic! Quote
BeataJ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Korcia prosi o pieniazki - to przyspieszy jej nowe zycie w nowym domku! Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Dajemy z konta fundacji 200zł (Daga tylko będzie potrzebna faktura:oops:). Kto się dołozy?? Quote
daga_27 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Moriaaa napisał(a):Dajemy z konta fundacji 200zł (Daga tylko będzie potrzebna faktura:oops:). Kto się dołozy?? faktura bedzie! Moriaaa dostalas pv w sprawie odbioru tego docia w Łodzi?:oops: Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 daga_27 napisał(a): Moriaaa dostalas pv w sprawie odbioru tego docia w Łodzi?:oops: Nie:shake: Quote
daga_27 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kochani mamy juz 200 zl, kto jeszcze moze dolozyc pare zlotych? Quote
aisaK Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Słuchajcie!!! Nie możemy teraz Daguni tak zostawić!!! Ponieważ psy, które teraz są w hoteliku (między innymi Kora) są według właścicielki hoteliku „kłopotliwe” Dagmara znów musi płacić za tydzień-dwa z góry!!! Nie mamy na tyle kasy, oprócz tego leczenie, diagnozy, weterynarze, w jej przypadku sterylizacja!!!!! Nie zostawiajmy tak Dagmary, bo psy maja opłacone do jutra a potem co...schron??? :placz: POMÓŻCIE!!! Quote
agpol Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A dlaczego Kora nie ma na Allegro aukcji cegielkowej?? Ograniczanie sie tylko do aukcji adopcyjnej jest malo efektywne, jest wielu ludzi, ktorzy wspomogliby taka bidule finansowo np. kupujac zdjecie pieska za powiedzmy 5zl, nie majac rownoczenie zamiaru adoptowac psa... Ludzie lubia licytowac... Pozdrawiam i poprosze o nr konta, na ktore moge dokonac (niestety niewielkiej) wplaty... Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 POMÓŻMY!!!! Sytuacja staje się dramatyczna!!!:placz::placz::placz: Quote
aisaK Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 agpol napisał(a):A dlaczego Kora nie ma na Allegro aukcji cegielkowej?? Ograniczanie sie tylko do aukcji adopcyjnej jest malo efektywne, jest wielu ludzi, ktorzy wspomogliby taka bidule finansowo np. kupujac zdjecie pieska za powiedzmy 5zl, nie majac rownoczenie zamiaru adoptowac psa... Ludzie lubia licytowac... Pozdrawiam i poprosze o nr konta, na ktore moge dokonac (niestety niewielkiej) wplaty... Proszę - kto pomoże zrobić aukcje cegiełkowa dla Koruni??? Daguś-podaj nr konta! Quote
agpol Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No to co Korunia???? Nie ociagamy sie, tylko skaczemy do gory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agpol Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wlasnie przelalam 50 zl dla Kory albo Cyranka, wiem, ze to kropla w morzu... sprobuje tez zadzialac cos wsrod znajomych... moze sie uda :p LUDZISKA, TE PSIAKI SA ZALEZNE OD WASZEJ POMOCY!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts