Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Chmurki muszą być duże i puszyste, bo tylko wtedy są piękne. Wyobraźcie Sobie jak by wyglądała cieńka i plaskata chmurka na niebie?[/QUOTE]

to by był paskudny widok :shake:

Posted

No dobra, przekonałyście mnie! Poprzestanę na pomniejszeniu Chmurki o góra 3 kg ;)
Dziś chcieliśmy ją zważyć, ale nam... zwiała :crazyeye::eviltong:

Posted

[quote name='Nutusia']No dobra, przekonałyście mnie! Poprzestanę na pomniejszeniu Chmurki o góra 3 kg ;)
Dziś chcieliśmy ją zważyć, [B]ale nam... zwiała[/B] :crazyeye::eviltong:[/QUOTE]

też zwiałabym ;)

Posted

[quote name='Nutusia']
Dziś chcieliśmy ją zważyć, ale nam... zwiała :crazyeye::eviltong:[/QUOTE]

W końcu to kobieta jest. Która lubi ważenie?

Posted

Oj, bo wczoraj krótko w domu byłam ;) Moja przyjaciółka miała imieniny, więc się wieczornie wybrałam na nieoficjalne obchody, bo na oficjalnych nie będę mogła być...
Chmurzasta jest gaduła - sporo ma do powiedzenia w różnych sytuacjach :) A poza tym cieszy się życiem, gania i przytula się na maxa :) Z Kreśką udają koziołki poznańskie. I obgryzają dolne gałązki różnych krzaczków!!!!! Apetycik dopisuje, a waga się... popsuła :)

Posted

[quote name='Gosiapk']O toż samo zapytowywuję szanowną koleżankę?! :mad:[/QUOTE]
Ja robie wieczorny obchód, wcześniej mi się przysnęło.... i nie zdążyłam poczytać naszych wszystkich wątasów ;)
Bo, mimo tego, że nie pisze - to nie znaczy, że nie czytam ;)

Posted (edited)

[quote name='Ziutka']Ja robie wieczorny obchód, wcześniej mi się przysnęło.... i nie zdążyłam poczytać naszych wszystkich wątasów ;)
Bo, mimo tego, że nie pisze - to nie znaczy, że nie czytam ;)[/QUOTE] Aaaa... to ja też idę przysnąć :) Papapapa

Edited by Gosiapk
Posted

Waga się co prawda popsuła, ale na oko stwierdzam, że Chmurki ubywa ;) Wczoraj dostała istnej głupawki i biegała tak szybko, że wzrokiem nadążyć nie mogłam!!! Już po naszym powrocie do domu się zaczęło. Ponieważ nie wjeżdżamy w naszą zalaną i rozmokłą uliczkę, tylko pokonujemy ją pieszo, radość z naszego powrotu zaczyna się, gdy tylko psy usłyszą, że podjechaliśmy pod dom sąsiadów. I wczoraj, gdy doszliśmy do furtki - komitet powitalny już czekał oparty dwoma łapkami o bramę, z wyjątkiem Chmurki. Na szczęście nie zdążyłam się zacząć martwić na dobre, bo wyskoczyła zza winkla i ledwo na zakręcie się wyrobiła! :) Słysząc, że nadchodzimy, z radości pobiegła dookoła domu :)
Do ganianek najlepsza jest Kreska, czasami Lili, a do tarmoszenia stacjonarnego to się nawet Gapcia przyłącza. Jednym słowem: SZALEŃSTWO :)

Posted

Zakupiłam na bazarku śliczny plakacik ogłoszeniowy dla Chmurki :) wczoraj w Twierdzy Modlin powiesiłam już kilka sztuk :) wieczorkiem wstawię to kto będzie chciał to sobie pobierze - do wydrukowania i powieszenia :):):)
wczoraj do 1 z kawałkiem wysyłałam zaproszenia na bazarki i już czasowo nie dałam rady :) ale dziś postaram się nadrobić :)

Posted

Kejciu - DZIĘKUJĘ! Ty trochę przystopuj, bo nam padniesz i co będzie?...

Chmurencja ma łapiny wykrzywione we właściwą stronę, czyli na zewnątrz - łatwiej się odpychać, łapiąc równowagę po "złożeniu się" na ostrych zakrętach :)

Posted

[quote name='Nutusia']Kejciu - DZIĘKUJĘ! Ty trochę przystopuj, bo nam padniesz i co będzie?...

Chmurencja ma łapiny wykrzywione we właściwą stronę, czyli na zewnątrz - łatwiej się odpychać, łapiąc równowagę po "złożeniu się" na ostrych zakrętach :)[/QUOTE]

.... bo "corgisie" tak mają , "Nutusiu".:lol:

Posted

Nie wiedziałam! Całe życie się człek uczy, a i tak goopi zemrze ;) W dodatku, biorąc pod uwagę, że nasza Chmurcia jest dalece OMC corgie, to jeszcze wiele rzeczy się może okazać, np. cechy... basseta, jamniora i nn :)

Posted

[quote name='kejciu']Zakupiłam na bazarku śliczny plakacik ogłoszeniowy dla Chmurki :) wczoraj w Twierdzy Modlin powiesiłam już kilka sztuk :) wieczorkiem wstawię to kto będzie chciał to sobie pobierze - do wydrukowania i powieszenia :):):)
wczoraj do 1 z kawałkiem wysyłałam zaproszenia na bazarki i już czasowo nie dałam rady :) ale dziś postaram się nadrobić :)[/QUOTE]

Ciociu kejciu, a kiedy ciotencja sypia? :hmmmm: