Nutusia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Mam na zbyciu propalin - tylko nie wiem czy na kobitki ludzkie też działa ;) Quote
malagos Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 ale, ale, my tu gadu-gadu, a ja nie wiem, co to za torcik się szykuje??? I nikt nie woła, nie zaprasza........ :placz: Quote
Nutusia Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Ja Cię zapraszam! Na Ziutki torcik urodzinowy. U niej remont, więc obchody u mnie :) Quote
Ziutka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 W niedzielę zapraszamy do Nutusi :eviltong: Quote
Elza22 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja się zgubiłam chmurka ma domek już zaklepany z tego co rozumiem. Domek jest w Anglii wiec psinka dopiero za 6 miesięcy będzie mogła jechać wiec przez te pół roku będzie u Natusi? Dobrze rozumiem bo się pogubiłam. Quote
Ziutka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Elza22']Ja się zgubiłam chmurka ma domek już zaklepany z tego co rozumiem. Domek jest w Anglii wiec psinka dopiero za 6 miesięcy będzie mogła jechać wiec przez te pół roku będzie u Natusi? Dobrze rozumiem bo się pogubiłam.[/QUOTE] Martusiu, Chmurka jedzie w grudniu, gdzieś tu dziewczyny wstawiały i sprawdzały te przepisy kwarantanny itd i może jechać, nie musi czekać pół roku. Ale to niech Nutka albo Ela się wypowie żebym czegoś nie pokręciła ;) Quote
Ryjonek Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja proponuje Ziutce założyć nowy wątek:) taki jej własny, bo od dwóch stron ani słowa o Chmurencji tylko Józefka i Józefka:cool3: Quote
malagos Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Oj tam, wszystkie te tematy są ciekawe :) Quote
ocelot Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ha!!!!! a ja mam dobre wieści:) Salma jest po operacji łapki:)przemianowana na Selmę [url]http://www.vagabond-pets.com/Selma.htm[/url] Pooglądajcie:) Quote
Elza22 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Ziutka']Martusiu, Chmurka jedzie w grudniu, gdzieś tu dziewczyny wstawiały i sprawdzały te przepisy kwarantanny itd i może jechać, nie musi czekać pół roku. Ale to niech Nutka albo Ela się wypowie żebym czegoś nie pokręciła ;)[/QUOTE] Dzięki za wyjaśnienie no to super bo już myślałam że mała będzie musiała tyle czekać;-) Quote
Nutusia Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Ryjonku, Józefka jest teraz podwójna, to i miejsca więcej zajmuje ;) Poza tym ma "przełomowe" urodziny, więc i trauma większa:evil_lol: Trzeba dziewczynę zrozumieć i... pomóc:eviltong: Powiem Wam szczerze, że właśnie te 29/30 urodziny były - jak dotąd - największą dla mnie traumą. 40-tka przeszła bez echa, a za chwilę 50-tka i też mnie jakoś nie "tyka". Więc JA się łączę z Ziutencją w "bólu":diabloti: Tak, Chmurka jedzie pod koniec grudnia. Na szczęście zmieniły się przepisy dotyczące przekraczania granicy dla zwierząt (zostały złagodzone) i dzięki temu wszystko się uda. Szkoda by było, gdyby urocza skądinąd Chmurzasta zajmowała miejsce w DT aż tak długo:razz: Ocelocie - wieści o Selmie - choć w obcym języku - fantastyczne!:multi: Bardzo mi na sercu ta psina leżała... Cud, że udało się przeprowadzić całą procedurę, zanim się "władzy" we łbie poprzewracało, bo bóg jeden wie, co by się z sunieczką wtedy stało...:shake: Quote
Ryjonek Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Nutusia']Ryjonku, Józefka jest teraz podwójna, to i miejsca więcej zajmuje ;) Poza tym ma "przełomowe" urodziny, więc i trauma większa:evil_lol: Trzeba dziewczynę zrozumieć i... pomóc:eviltong: Powiem Wam szczerze, że właśnie te 29/30 urodziny były - jak dotąd - największą dla mnie traumą. 40-tka przeszła bez echa, a za chwilę 50-tka i też mnie jakoś nie "tyka". Więc JA się łączę z Ziutencją w "bólu":diabloti: Tak, Chmurka jedzie pod koniec grudnia. Na szczęście zmieniły się przepisy dotyczące przekraczania granicy dla zwierząt (zostały złagodzone) i dzięki temu wszystko się uda. Szkoda by było, gdyby urocza skądinąd Chmurzasta zajmowała miejsce w DT aż tak długo:razz: Ocelocie - wieści o Selmie - choć w obcym języku - fantastyczne!:multi: Bardzo mi na sercu ta psina leżała... Cud, że udało się przeprowadzić całą procedurę, zanim się "władzy" we łbie poprzewracało, bo bóg jeden wie, co by się z sunieczką wtedy stało...:shake:[/QUOTE] To nawet tym bardziej się wątek Szanownej Józefce należy:) Z takiej okazji:loveu: Quote
inka33 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Chmurce życzę jutro bezchmurnego ciacha i szybko miniętego dnia bez ciacha. :) Natomiast Sz.P. Ziutce wszystkiego od jutra i na zawsze najlePSIEjszego! :multi: Quote
Ziutka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='inka33'] Natomiast Sz.P. Ziutce wszystkiego od jutra i na zawsze najlePSIEjszego! :multi:[/QUOTE] Dzięki wielkie Ineczko :):):) Quote
Ellig Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Wszystkiego co najlepsze, dobrego, zdrowego i szczesliwego zycia:)Buziaki:) [img]http://images10.fotosik.pl/2881/9d8d51e54963e5e3gen.jpg[/img] Quote
mamakasi Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ziutce, dużo szczęścia i słońca a mało chmurek... tych bezpańskich! Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Ellig']Wszystkiego co najlepsze, dobrego, zdrowego i szczesliwego zycia:)Buziaki:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/2881/9d8d51e54963e5e3gen.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='mamakasi']Ziutce, dużo szczęścia i słońca a mało chmurek... tych bezpańskich![/QUOTE] Dziękuje bardzo :loveu: Mam Tygryska :multi: Quote
obraczus87 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ziutka - wszystkiego naj, naj, najlepszego :) zdrowia, radości, spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :) Quote
Nutusia Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Józefko - na te urodziny, życzę przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania. No i zdrowia, bo z roku na rok się okazuje, że ono jednak jest najważniejsze! :) Dziewuchy się dziś wyganiały rano ponad godzinę. Przez sen słyszałam tylko ich poszczekiwania i tętent kopytek w szalonym biegu. Mam nadzieję, że dzięki temu będą grzeczne :razz: Po pracy pędem do domu, zgarniamy panny i wyprawki i do Doktora... Pro forma kciuki możecie trzymać ;) Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='obraczus87']Ziutka - wszystkiego naj, naj, najlepszego :) zdrowia, radości, spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :)[/QUOTE] [quote name='Nutusia']Józefko - na te urodziny, życzę przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania. No i zdrowia, bo z roku na rok się okazuje, że ono jednak jest najważniejsze! :) [/QUOTE] Dziękuje...dziękuje :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Nutusia'] Dziewuchy się dziś wyganiały rano ponad godzinę. Przez sen słyszałam tylko ich poszczekiwania i tętent kopytek w szalonym biegu. Mam nadzieję, że dzięki temu będą grzeczne :razz: Po pracy pędem do domu, zgarniamy panny i wyprawki i do Doktora... Pro forma kciuki możecie trzymać ;)[/QUOTE] Się ma rozumieć, że trzymamy ;) Quote
3 x Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 co ja widzę, tańce hulanki swawole? coś czuję,że w dzisiejszych ogłoszeniach Ziutki może być sporo [I]litterówek[/I] ;) Quote
Nutusia Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Nie tylko w dzisiejszych, bo Ona zamierza ciut dłużej świętować. Jak coś - to w weekend balanga u mnie - czuj się zaproszona! :) Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Nutusia']Nie tylko w dzisiejszych, bo Ona zamierza ciut dłużej świętować. Jak coś - to w weekend balanga u mnie - czuj się zaproszona! :)[/QUOTE] Nutuś - nie napisałas, że ja przeca nie mogiem % :placz: Quote
Nutusia Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 A bo to tylko od % można zawrotu głowy dostać?!?!?!? ;) Quote
Ziutka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Nutusia']A bo to tylko od % można zawrotu głowy dostać?!?!?!? ;)[/QUOTE] W moim wypadku raczej tak :diabloti: chociaż...różnie bywa :cool3: Quote
Recommended Posts