Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się zgubiłam chmurka ma domek już zaklepany z tego co rozumiem. Domek jest w Anglii wiec psinka dopiero za 6 miesięcy będzie mogła jechać wiec przez te pół roku będzie u Natusi? Dobrze rozumiem bo się pogubiłam.

Posted

[quote name='Elza22']Ja się zgubiłam chmurka ma domek już zaklepany z tego co rozumiem. Domek jest w Anglii wiec psinka dopiero za 6 miesięcy będzie mogła jechać wiec przez te pół roku będzie u Natusi? Dobrze rozumiem bo się pogubiłam.[/QUOTE]
Martusiu, Chmurka jedzie w grudniu, gdzieś tu dziewczyny wstawiały i sprawdzały te przepisy kwarantanny itd i może jechać, nie musi czekać pół roku.
Ale to niech Nutka albo Ela się wypowie żebym czegoś nie pokręciła ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Martusiu, Chmurka jedzie w grudniu, gdzieś tu dziewczyny wstawiały i sprawdzały te przepisy kwarantanny itd i może jechać, nie musi czekać pół roku.
Ale to niech Nutka albo Ela się wypowie żebym czegoś nie pokręciła ;)[/QUOTE]

Dzięki za wyjaśnienie no to super bo już myślałam że mała będzie musiała tyle czekać;-)

Posted

Ryjonku, Józefka jest teraz podwójna, to i miejsca więcej zajmuje ;) Poza tym ma "przełomowe" urodziny, więc i trauma większa:evil_lol: Trzeba dziewczynę zrozumieć i... pomóc:eviltong: Powiem Wam szczerze, że właśnie te 29/30 urodziny były - jak dotąd - największą dla mnie traumą. 40-tka przeszła bez echa, a za chwilę 50-tka i też mnie jakoś nie "tyka". Więc JA się łączę z Ziutencją w "bólu":diabloti:

Tak, Chmurka jedzie pod koniec grudnia. Na szczęście zmieniły się przepisy dotyczące przekraczania granicy dla zwierząt (zostały złagodzone) i dzięki temu wszystko się uda. Szkoda by było, gdyby urocza skądinąd Chmurzasta zajmowała miejsce w DT aż tak długo:razz:

Ocelocie - wieści o Selmie - choć w obcym języku - fantastyczne!:multi: Bardzo mi na sercu ta psina leżała... Cud, że udało się przeprowadzić całą procedurę, zanim się "władzy" we łbie poprzewracało, bo bóg jeden wie, co by się z sunieczką wtedy stało...:shake:

Posted

[quote name='Nutusia']Ryjonku, Józefka jest teraz podwójna, to i miejsca więcej zajmuje ;) Poza tym ma "przełomowe" urodziny, więc i trauma większa:evil_lol: Trzeba dziewczynę zrozumieć i... pomóc:eviltong: Powiem Wam szczerze, że właśnie te 29/30 urodziny były - jak dotąd - największą dla mnie traumą. 40-tka przeszła bez echa, a za chwilę 50-tka i też mnie jakoś nie "tyka". Więc JA się łączę z Ziutencją w "bólu":diabloti:

Tak, Chmurka jedzie pod koniec grudnia. Na szczęście zmieniły się przepisy dotyczące przekraczania granicy dla zwierząt (zostały złagodzone) i dzięki temu wszystko się uda. Szkoda by było, gdyby urocza skądinąd Chmurzasta zajmowała miejsce w DT aż tak długo:razz:

Ocelocie - wieści o Selmie - choć w obcym języku - fantastyczne!:multi: Bardzo mi na sercu ta psina leżała... Cud, że udało się przeprowadzić całą procedurę, zanim się "władzy" we łbie poprzewracało, bo bóg jeden wie, co by się z sunieczką wtedy stało...:shake:[/QUOTE]

To nawet tym bardziej się wątek Szanownej Józefce należy:) Z takiej okazji:loveu:

Posted

Chmurce życzę jutro bezchmurnego ciacha i szybko miniętego dnia bez ciacha. :)

Natomiast Sz.P. Ziutce wszystkiego od jutra i na zawsze najlePSIEjszego! :multi:

Posted

[quote name='Ellig']Wszystkiego co najlepsze, dobrego, zdrowego i szczesliwego zycia:)Buziaki:)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/2881/9d8d51e54963e5e3gen.jpg[/IMG][/QUOTE]

[quote name='mamakasi']Ziutce,
dużo szczęścia i słońca a mało chmurek... tych bezpańskich![/QUOTE]
Dziękuje bardzo :loveu:
Mam Tygryska :multi:

Posted

Józefko - na te urodziny, życzę przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania. No i zdrowia, bo z roku na rok się okazuje, że ono jednak jest najważniejsze! :)

Dziewuchy się dziś wyganiały rano ponad godzinę. Przez sen słyszałam tylko ich poszczekiwania i tętent kopytek w szalonym biegu. Mam nadzieję, że dzięki temu będą grzeczne :razz: Po pracy pędem do domu, zgarniamy panny i wyprawki i do Doktora... Pro forma kciuki możecie trzymać ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Ziutka - wszystkiego naj, naj, najlepszego :) zdrowia, radości, spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz :)[/QUOTE]

[quote name='Nutusia']Józefko - na te urodziny, życzę przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania. No i zdrowia, bo z roku na rok się okazuje, że ono jednak jest najważniejsze! :)
[/QUOTE]

Dziękuje...dziękuje
:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Nutusia']
Dziewuchy się dziś wyganiały rano ponad godzinę. Przez sen słyszałam tylko ich poszczekiwania i tętent kopytek w szalonym biegu. Mam nadzieję, że dzięki temu będą grzeczne :razz: Po pracy pędem do domu, zgarniamy panny i wyprawki i do Doktora... Pro forma kciuki możecie trzymać ;)[/QUOTE]
Się ma rozumieć, że trzymamy ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Nie tylko w dzisiejszych, bo Ona zamierza ciut dłużej świętować. Jak coś - to w weekend balanga u mnie - czuj się zaproszona! :)[/QUOTE]
Nutuś - nie napisałas, że ja przeca nie mogiem % :placz:

Posted

[quote name='Nutusia']A bo to tylko od % można zawrotu głowy dostać?!?!?!? ;)[/QUOTE]
W moim wypadku raczej tak :diabloti: chociaż...różnie bywa :cool3: