Nutusia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Staram się ;) Ciocia Kejciu ze mną jedzie, umalowałam sobie oko - będę TWARDA :) Quote
gosiaczek1984 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Poker']Dzwoniłam do Kredki.Noc przespała w sypialni pani na kocyku od nas. Siusiu na spacerze ,ale nie piła i nie jadła. Wyprowadzona na dwór, idzie dokładnie tam skąd odjechaliśmy. Moja maleńka , nie wie dlaczego jej to zrobiliśmy ,a tak nam zaufała.:-([/QUOTE] Biedulka kochana,tez mi sie chce ryczec,jak sobie pomysle co ona czuje Quote
Poker Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Jestem dzielna przez łzy.:-( Nutusiu, trzymaj się. Quote
Poker Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Rozmawiałam z pańcią. Kredka zjadła gotowane, walnęła wieeeelkie qpsko.Ale nadal jest osowiała. Młoda pańcia kładzie sie z nią na legowisko i ją dopieszcza. Kredka nawet ją polizała w rękę i dziewczyna była szczęśliwa. Quote
gosiaczek1984 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Poker']Rozmawiałam z pańcią. Kredka zjadła gotowane, walnęła wieeeelkie qpsko.Ale nadal jest osowiała. Młoda pańcia kładzie sie z nią na legowisko i ją dopieszcza. Kredka nawet ją polizała w rękę i dziewczyna była szczęśliwa.[/QUOTE] powoli sie otwiera Quote
wegielkowa Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Kredeczko kochana,dobrze, ze masz domek, bo do Pokerów jadą już takie bidusie: [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/374/gggggggggggggggggggggggs.jpg[/IMG] Dziękujemy Poker:loveu::Rose: Quote
Ewanka Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Kredeczka da radę, będzie dobrze, dostała od Pokerów dużo miłości i to będzie teraz procentowało :) Jakie śliczne psinki, wyglądają jak owczarki shelti :) Quote
NikaEla Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Ewanka'] Jakie śliczne psinki, wyglądają jak owczarki shelti :)[/QUOTE] to kieleckie cziłki Quote
Ewanka Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Nikaragua']to kieleckie cziłki[/QUOTE] Och, to takie maleńtasy??? ... wydawały mi się większe, nawet się zastanawiałam, że ten transporterek taki duży ;) Cziłki są cuuuuudowne, wiem, co mówię, mam w domu jedną adoptowaną :) Quote
gosiaczek1984 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Juz wszystko poczytalam o nowych lokatorach poker Quote
Figunia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Biduśki smutne i przerażone... Jeszcze nie wiedzą, że jadą do RAJU :multi: Quote
Poker Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 założyłam wątek cziłałkom [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243357-2-czi%C5%82a%C5%82ki-z-Kielc-w-pokerowym-DT?p=20846641#post20846641[/url] Quote
Ewanka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jakie wieści od Kredeczki ? jak minęła pierwsza noc?? Quote
Poker Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 (edited) [quote name='Ewanka']Jakie wieści od Kredeczki ? jak minęła pierwsza noc??[/QUOTE] druga noc, jeszcze nie dzwoniłam. Ciągle o niej myślę ze skurczonym sercem. Dzwoniłam. Rozmawiałam z Paulinką. Jest lepiej. Spała z obiema pańciami w łóziu, potem towarzyszyła pani w toalecie porannej.Na spacerze było co trzeba , śniadanko zjadła i poszła spać do Paulinki. Ogonek bardziej w górze i nawet wyłożyła się brzusiem do góry. Paulinka mówi,że jest kochana i cudowna. A ja dziś :placz:,ale z radości.Mąż tez już spokojniejszy.Wlazła nam KreDeczka w serca, oj wlazła. Edited May 13, 2013 by Poker Quote
Mattilu Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Pewnie że wlazła, i już tam zostanie - ma miejsce w Waszych sercach zaklepane. Ale dobrze, że ma własny stały domek i się w tym domku powoli otwiera :-) Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 No masz... Paulinka cierpliwie leżakowała w psim posłaniu, to i jej Kredeczka wynagrodziła :) Super! Quote
iwstar58 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 :hmmmm:...ja myślałam, że tu ocean łez a tu ...cziłki :evil_lol: Cieszę się bardzo, że z domu Kredki napływają dobre wieści. Tak trzymaj mała królewno i bądź szczęśliwa, jesteś już u siebie :lol: Quote
Ewanka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Faktycznie to już dwie noce ... dzielna Kredeczka i piórnik okazał się tym właściwym :) Quote
malawaszka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 SUPER - wspaniale się czyta takie wieści bo też mam do oddania teraz podobną dzikuskę i łatwiej może będzie czytając, ze sobie radzą te szkrabiki w nowych domach Ile czasu Kredka była u Was? Quote
Zosia123 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Dobrze że Kredeczka już w domu, ale bardzo współczuję Poker, bo to straszne oddać psa po tylu miesiącach, nawet jak się wiedziało, że trzeba będzie się rozstać... Quote
Poker Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 (edited) [quote name='malawaszka']SUPER - wspaniale się czyta takie wieści bo też mam do oddania teraz podobną dzikuskę i łatwiej może będzie czytając, ze sobie radzą te szkrabiki w nowych domach Ile czasu Kredka była u Was?[/QUOTE] Co do dnia tyle ile Fryga czyli 7 miesięcy i 7 dni !! Tak , piórnik jest właściwy :evil_lol: Rozmawiałam z panią.Jest super :multi:. Kredka szalała na ogródku z Atosem, ganiali w berka dookoła domu.Atos sie tak zmęczył ,że padł. Kredka lizała mu pysk ,a on się podstawiał. Bardzo się polubili. Suńka puściła już w ruch ogonek na powitanie i wykłada się brzusiem do góry.Je ładnie tylko pani zamartwia sie ,że ona nie piej. U nas też mało piła ,ale siusiała i siusia normalnie.Widocznie mokra karma jej wystarczy. Dziś spotkały na spacerze kobietę w okularach i kredka stanęła jak wryta i sie przyglądała.Ja nosze okulary. Już mi naprawdę ulżyło, bo wyjątkowo ciężko przeżywałam jej adopcję. Edited May 13, 2013 by Poker Quote
Recommended Posts