Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Dzwoniłam do Kredki.Noc przespała w sypialni pani na kocyku od nas. Siusiu na spacerze ,ale nie piła i nie jadła.
Wyprowadzona na dwór, idzie dokładnie tam skąd odjechaliśmy.
Moja maleńka , nie wie dlaczego jej to zrobiliśmy ,a tak nam zaufała.:-([/QUOTE]

Biedulka kochana,tez mi sie chce ryczec,jak sobie pomysle co ona czuje

Posted

Rozmawiałam z pańcią.
Kredka zjadła gotowane, walnęła wieeeelkie qpsko.Ale nadal jest osowiała. Młoda pańcia kładzie sie z nią na legowisko i ją dopieszcza. Kredka nawet ją polizała w rękę i dziewczyna była szczęśliwa.

Posted

[quote name='Poker']Rozmawiałam z pańcią.
Kredka zjadła gotowane, walnęła wieeeelkie qpsko.Ale nadal jest osowiała. Młoda pańcia kładzie sie z nią na legowisko i ją dopieszcza. Kredka nawet ją polizała w rękę i dziewczyna była szczęśliwa.[/QUOTE]

powoli sie otwiera

Posted

Kredeczko kochana,dobrze, ze masz domek, bo do Pokerów jadą już takie bidusie:
[IMG]http://img90.imageshack.us/img90/374/gggggggggggggggggggggggs.jpg[/IMG]
Dziękujemy Poker:loveu::Rose:

Posted

Kredeczka da radę, będzie dobrze, dostała od Pokerów dużo miłości i to będzie teraz procentowało :) Jakie śliczne psinki, wyglądają jak owczarki shelti :)

Posted

[quote name='Nikaragua']to kieleckie cziłki[/QUOTE]
Och, to takie maleńtasy??? ... wydawały mi się większe, nawet się zastanawiałam, że ten transporterek taki duży ;) Cziłki są cuuuuudowne, wiem, co mówię, mam w domu jedną adoptowaną :)

Posted

założyłam wątek cziłałkom [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243357-2-czi%C5%82a%C5%82ki-z-Kielc-w-pokerowym-DT?p=20846641#post20846641[/url]

Posted (edited)

[quote name='Ewanka']Jakie wieści od Kredeczki ? jak minęła pierwsza noc??[/QUOTE]

druga noc, jeszcze nie dzwoniłam. Ciągle o niej myślę ze skurczonym sercem.
Dzwoniłam. Rozmawiałam z Paulinką.
Jest lepiej. Spała z obiema pańciami w łóziu, potem towarzyszyła pani w toalecie porannej.Na spacerze było co trzeba , śniadanko zjadła i poszła spać do Paulinki. Ogonek bardziej w górze i nawet wyłożyła się brzusiem do góry.
Paulinka mówi,że jest kochana i cudowna.
A ja dziś :placz:,ale z radości.Mąż tez już spokojniejszy.Wlazła nam KreDeczka w serca, oj wlazła.

Edited by Poker
Posted

:hmmmm:...ja myślałam, że tu ocean łez a tu ...cziłki :evil_lol:

Cieszę się bardzo, że z domu Kredki napływają dobre wieści.
Tak trzymaj mała królewno i bądź szczęśliwa, jesteś już u siebie :lol:

Posted

SUPER - wspaniale się czyta takie wieści bo też mam do oddania teraz podobną dzikuskę i łatwiej może będzie czytając, ze sobie radzą te szkrabiki w nowych domach

Ile czasu Kredka była u Was?

Posted

Dobrze że Kredeczka już w domu, ale bardzo współczuję Poker, bo to straszne oddać psa po tylu miesiącach, nawet jak się wiedziało, że trzeba będzie się rozstać...

Posted (edited)

[quote name='malawaszka']SUPER - wspaniale się czyta takie wieści bo też mam do oddania teraz podobną dzikuskę i łatwiej może będzie czytając, ze sobie radzą te szkrabiki w nowych domach

Ile czasu Kredka była u Was?[/QUOTE]
Co do dnia tyle ile Fryga czyli 7 miesięcy i 7 dni !!
Tak , piórnik jest właściwy :evil_lol:

Rozmawiałam z panią.Jest super :multi:. Kredka szalała na ogródku z Atosem, ganiali w berka dookoła domu.Atos sie tak zmęczył ,że padł.
Kredka lizała mu pysk ,a on się podstawiał. Bardzo się polubili.
Suńka puściła już w ruch ogonek na powitanie i wykłada się brzusiem do góry.Je ładnie tylko pani zamartwia sie ,że ona nie piej.
U nas też mało piła ,ale siusiała i siusia normalnie.Widocznie mokra karma jej wystarczy.
Dziś spotkały na spacerze kobietę w okularach i kredka stanęła jak wryta i sie przyglądała.Ja nosze okulary.
Już mi naprawdę ulżyło, bo wyjątkowo ciężko przeżywałam jej adopcję.

Edited by Poker