togaa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='mestudio']Zaglądam do małej o podczytuję.[/QUOTE] Ja też codziennie podczytuję....Kroczki malutkie, ale wciąż do przodu...:lol: Trzeba mieć anielską cierpliwość. Quote
Nutusia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Za to jaki trening charakteru! Taki trudny tymczas, to same zalety, mówię Wam, bo... wiem ;) Quote
Poker Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Ale Deczka nie jest trudnym tymczasem.Fryga to była , a i owszem oraz Lady. Wróciłam teraz po ok.30 minutach do domu.Suńka wybiegła razem z Dolarkiem do holu i merdała ogonkiem.Nie podeszła do mnie ,ale myślę ,że jeszcze kilka dni i to się stanie. Quote
Anula Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pewnie,że się tak stanie,Deczka podejdzie i sama będzie dopominała się o głaski.Fajnie się czyta,że podbiegła z Dolarkiem,Dolarek może być dla niej wzorem w naśladowaniu różnych zachowań. Quote
Figunia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Nikaragua']Figunia na zimę wyjechała 'do wód', jak na damę przystało ;) Nabieraj siły kochana, bo wiosną w schronisku też dużo pracy (czy. psiaków) na Ciebie czeka :)[/QUOTE] Taaak, wod to tutaj dostatek. Szkoda tylko, ze taka zimna...:razz: Jak pomysle o tych psiakach w schronisku, to...same wiecie :shake: Pozdrawiam cieplutko na przekor aurze :lol:, i glaskam bohaterke watku !!!:lol: Quote
iwstar58 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Poker'] .... Wróciłam teraz po ok.30 minutach do domu.Suńka wybiegła razem z Dolarkiem do holu i merdała ogonkiem.Nie podeszła do mnie ,ale myślę ,że jeszcze kilka dni i to się stanie.[/QUOTE] No i niech się tak stanie, bo to nagroda za dotychczasową, i zachęta do dalszej pracy :lol: Quote
kado Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ja zapraszam na bazarek miseczkowy dla Lolusia: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236090-Nape%C5%82nij-miseczk%C4%99-Lolusiowi-w-pieluszce-do-30-11-2012-r-do-22-00?p=20004282#post20004282"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20004282[/URL] Kochani bardzo proszę wspomóc Lolunia naszego chociaż 1 miseczką:buzi: Quote
Poker Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 i tu też? :crazyeye: Lolek normalnie mnie śledzi.:evil_lol: wczoraj wieczorem wyciągnęłam siłą Deczkę spod łóżka i wzięłam pod kołderkę. Na początku się trzęsła, potem rozluźniła i leżała przytulona,ale cały czas czujna w pozycji gotowej do ucieczki.Poleżałyśmy z dobre 20 minut , sunia zeskoczyła i poszła sobie ,a nie uciekła jak szalona. Rano mąż powiedział ,że Deczka spała u mnie w nogach. :multi: Quote
Figunia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Pokerku, jakze to tak, gwaltem dziewczyne do lozka brac...???!!!;) Jeszcze chwila, deczko czasu :lol: i strachy odejda...w kazdym badz razie, mocno tego zycze! Quote
Nutusia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Bardzo dobrze - czasem trzeba użyć "przemocy", żeby się boidudek o czymś mógł przekonać. Tak samo zrobiłam kiedyś z Milką, wyciągając ją spod łóżka i umieszczając na kanapie - pomogło "na stałe" :) Quote
Figunia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Skoro Kredka spala w nogach u Poker, znaczy ze juz sie zaczyna przewazac szala na korzysc zaufania :lol: Quote
Poker Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Pożyjemy ,zobaczymy. Przed chwilką przyszła z dołu,zajrzała do mnie o poszła. Oboje z Dolarem chcieli na spacerze zjeść biedną wiewiórkę. Odzywają się charakterki terierków. Quote
NikaEla Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Czyli Deczka z Dolarkiem świetnie się dogadują :) Nika też jest 'wiewiórkożerna' ;) Quote
Poker Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Tak, Deczka z Dolarkiem bardzo ładnie się bawią.Ona go naśladuje w wielu sytuacjach i widać ,że czuje się przy nim bezpieczniej. Okazuje się ,że spała na wysokości mojej szanownej d..., a nie w nogach. Quote
Ziutka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Poker']Okazuje się ,że spała na wysokości mojej szanownej d..., a nie w nogach.[/QUOTE] Widocznie tam jej najcieplej :diabloti: Quote
Poker Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Ziutka']Widocznie tam jej najcieplej :diabloti:[/QUOTE] To z pewnością jest prawda, bo ma co grzać :angryy: Quote
Energy Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Poker']To z pewnością jest prawda, bo ma co grzać :angryy:[/QUOTE] Deczka wie co dobre:evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 O Kochana - to diametralnie zmienia postać rzeczy! ;) :) Quote
Figunia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Nutusia']Albo... wygody ;)[/QUOTE] Wygoda rownie wazna, jak zaufanie...:cool3: Kredka coraz smielej siega...stawiam, ze nastepna bedzie glowa :lol: Quote
Poker Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Dziś mały przełom.Na spacerze przemówiłam do Deczki baaardzo słodziutko ,a ona podeszła do mnie onieśmielona kręcąc ogonkiem i liznęła mnie po ręce.Myślałam ,ze sie rozpłynę. W domu niestety jeszcze ucieka przed nami. Quote
pikola Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Wspaniale:multi:To juz ogromny postep:loveu: Quote
Nutusia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Mówię Ci Pokerku, jeszcze się będziesz od niej... opędzać musiała ;) Quote
Recommended Posts