Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted (edited)

Nutusia napisał(a):
A do tej pory nie zostawała sama?... Pomimo zabawek, gryzaków i psinki do towarzystwa łobuzuje? :(
=
Zostawala ona bardzo lubi spacery,za kazdym razem gdy wychodze Joszka stoi przy drzwiach.Na poczatku to byl tylko przyniesiony kapec,kapa zdjeta,zabawki rozwalone,za kazdym nastepnym moim wyjsciem balagan wiekszy....Wczoraj przegryzla opone w rowerze,bo stoi w przedpokoju,mam obgryzione drzwi, kwiatki i szafka w przedpokoju pogryziona na srodku....Nie pracuje,wiec moje wyjscia to 2-3godz.Jutro wroci corka to wstawie fotki.

Edited by lika1771
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są już pieniądze na pokrycie w całości długu Joszki u weta, zostały po Mikusiu. Podaj mi proszę liko swoje konto, to prześlę do ulvhedinn, to zrobi Ci przelew.

Jak mi podasz adres gabinetu i cenę zabiegu, to zgloszę Joszkę do Sterylkowej Skarbonki.

Posted

toyota napisał(a):
Są już pieniądze na pokrycie w całości długu Joszki u weta, zostały po Mikusiu. Podaj mi proszę liko swoje konto, to prześlę do ulvhedinn, to zrobi Ci przelew.

Jak mi podasz adres gabinetu i cenę zabiegu, to zgloszę Joszkę do Sterylkowej Skarbonki.

Super dziekuje bardzo.

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
cholerka, a nie znasz nikogo z porzadnym aparatem, kto by mogl fajne zdjecia jej porobic? ja na fb napisalam prosbe, czy ktos moglby Joszke obfocic, ale nikt nie odpowiedzial :sad:
=
Nie znam nikogo,kto potrafi zrobic fajne foty.