Nutusia Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Żeby tak jeszcze potrafiła znaleźć związek przyczynowo-skutkowy tych zakazów ;) Quote
lika1771 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Nutusia']Żeby tak jeszcze potrafiła znaleźć związek przyczynowo-skutkowy tych zakazów ;)[/QUOTE]I wlasnie dlatego mi jej szkoda. Quote
mala_czarna Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Lepiej żeby Ci teraz było szkoda, aniżeli Joszka miała znaleźć domek i wrócić z adopcji bo sika ;) Lika, właśnie poszedł do Ciebie przelew z bazarku z tymi ciuszkami dla dzieci - Dostałam 51 złotych od Murki. Jak dojdą potwierdź na bazarku, dobrze? :) Quote
lika1771 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='mala_czarna']Lepiej żeby Ci teraz było szkoda, aniżeli Joszka miała znaleźć domek i wrócić z adopcji bo sika ;)Lika, właśnie poszedł do Ciebie przelew z bazarku z tymi ciuszkami dla dzieci - Dostałam 51 złotych od Murki. Jak dojdą potwierdź na bazarku, dobrze? :)[/QUOTE]Serdecznie Ci dziekuje. Quote
mala_czarna Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Nie ma za co, szkoda, że nie wszystko się sprzedało, ale lepszy rydz niż nic :) Quote
kolejna kobietka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='mala_czarna']Lepiej żeby Ci teraz było szkoda, aniżeli Joszka miała znaleźć domek i wrócić z adopcji bo sika ;) Lika, właśnie poszedł do Ciebie przelew z bazarku z tymi ciuszkami dla dzieci - Dostałam 51 złotych od Murki. Jak dojdą potwierdź na bazarku, dobrze? :) super! :loveu: coraz mniejszy dlug :) teraz jeszcze domek Quote
Nadziejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 :Dog_run::iloveyou::iloveyou:odwiedzam i sciskam serdunka male Likuniowe Joszinko cudna :buzi: Quote
kolejna kobietka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 odwiedzam Joszunie... ale dziwne pustki na wielu watkach na dogo :roll: Quote
Nadziejka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Pusteczki oj pusteczki , ale wiosna nadejdzie i coraz lepiej bedzie . Sciskamy ogromnie Joszinke :iloveyou::iloveyou:cala trojeczke Quote
mala_czarna Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 No kurcze, a ja ogłoszeń nie wykupiłam bo myślałam, że pani się odezwie w sprawie Joszki :( Ludzie są beznadziejni. Przecież wystarczy chociaż oddzwonić i powiedzieć, że rezygnują z adopcji. Lika, jak z pieniędzmi Joszka stoi? Dług został? Ile? Quote
lika1771 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='mala_czarna']No kurcze, a ja ogłoszeń nie wykupiłam bo myślałam, że pani się odezwie w sprawie Joszki :( Ludzie są beznadziejni. Przecież wystarczy chociaż oddzwonić i powiedzieć, że rezygnują z adopcji. Lika, jak z pieniędzmi Joszka stoi? Dług został? Ile?[/QUOTE]Brakuje -238zl,ale jeszcze z bazarku Kryzi bedzie 150zl,wiec malo juz bedzie brakowac.Ogloszenia potrzebne.... Quote
mala_czarna Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Dziewczyny, pliss, proszę o krótki tekst do ogłoszeń dla Joszki, wykupię w końcu bazarek, bo obiecałam i dałam ciała. Potrzebuję kilka treściwych i zwięzłych informacji. Mam dzisiaj czarna dziurę w głowie :( Quote
kolejna kobietka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) Wykorzystalam poprzedni tekst, moze tak? Joszka jak na 9 miesięcznego psiaka przystało jest skora do zabaw. Nie ma problemów w kontaktach z psimi braćmi. Bardzo dobrze odnajduje się w stadzie. W stosunku do ludzi to najukochańsze stworzenie na świecie, nieważne czy człowiek mały, czy duży, ona każdego traktuje z wielkim uczuciem, jest ufna i garnie się do ludzi. Joszka bardzo lubi spacery, które z nią są samą przyjemnością. Na smyczy ładnie chodzi, nie szarpie się, słucha opiekuna, czasem gdy coś ją mocno zaciekawi to pociągnie, ale nie jest to uciążliwe. W domu zazwyczaj zachowuje czystość, ale zdarzają się jeszcze wpadki, z dnia na dzień jest ich coraz mniej. Joszka to średnio-mała sunia, sięga do połowy łydki. Jeśli szukasz przyjaciółki, kompanki do spacerów, zabaw piłką, kogoś kto wyciągnie Cię z domu na spacer - Zadzwoń! Może Joszka jest Ci przeznaczona? Popatrz w jej oczy, zobacz psi uśmiech, ujrzyj jak wesoło merda ogonem i zobacz jakie wspaniałe może być z nią życie. Pamiętaj pies to nie zabawka, to decyzja na długie lata, jesteśmy odpowiedzialni za naszych psich przyjaciół. Nie wydamy Joszki do kojca ani na łańcuch. Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna oraz umowa adopcyjna. Edited January 29, 2013 by kolejna kobietka Quote
mala_czarna Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ja jednak bym skróciła, bo ludziom nie chce się czytać długich tekstów :) Joszka to 9-cio miesięczna urocza suczka. Jest średniej wielkości - sięga do połowy łydki. Jest zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona. Uwielbia zabawy z innymi psami, bardzo łatwo odnajduje się w stadzie. W stosunku do ludzi jest łagodna, przyjacielska, bardzo kontaktowa, uwielbia również towarzystwo dzieci. Joszka bardzo lubi spacery, które z nią są samą przyjemnością. Na smyczy ładnie chodzi, nie szarpie się, słucha opiekuna, W domu zazwyczaj zachowuje czystość, ale zdarzają się jeszcze wpadki, z dnia na dzień jest ich coraz mniej. Joszka to średnio-mała sunia, sięga do połowy łydki. Nie wydamy Joszki do kojca ani na łańcuch. Warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjna. Tel. w sprawie adopcji: 721 836 799, e-mail: [email protected] Quote
kolejna kobietka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 ladnie :) tylko usun to odnosnie wielkosci, bo masz dwa razy... Quote
mala_czarna Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='kolejna kobietka']ladnie :) tylko usun to odnosnie wielkosci, bo masz dwa razy...[/QUOTE] O, dzięki! :) To lecę na bazarek też zmienić :) Quote
mala_czarna Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A ja od wczoraj czekam na numer konta do przelewu za ogłoszenia i cisza na bazarku :( Nie wiem, może natie ma tyle pracy, że rzadko tam bywa? Quote
lika1771 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='mala_czarna']A ja od wczoraj czekam na numer konta do przelewu za ogłoszenia i cisza na bazarku :(Nie wiem, może natie ma tyle pracy, że rzadko tam bywa?[/QUOTE]Poczekaj chwile dzisiaj przyjezdza corka,wiec jest szansa na lepsze foty.Chociaz nie obiecuje..... Quote
lika1771 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cioteczki mialam super tel.Pani z Gdyni wiecej nic nie pisze coby nie zapeszyc... Quote
mala_czarna Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='lika1771']Cioteczki mialam super tel.Pani z Gdyni wiecej nic nie pisze coby nie zapeszyc...[/QUOTE] Trzymam kciuki, ale się nie cieszę jeszcze w ogóle!!! ;) Quote
Nutusia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jestem jak najdalsza od cieszenia się ;) Powiem tylko - dobra passo trwaj! Dla Joszki i dla naszego Motka :) Quote
kolejna kobietka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='lika1771']Cioteczki mialam super tel.Pani z Gdyni wiecej nic nie pisze coby nie zapeszyc...[/QUOTE] :multi: trzymam najmocniej jak moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbs: Quote
basiunia131 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ja też zaciskam mocno kciuki! Oby poszczęściło sie naszej księzniczce :) Quote
Recommended Posts