Jump to content
Dogomania

Joszka ma cudowny dom u obiezyswiat75 :)))) !!!

Recommended Posts

Posted

basiunia131 napisał(a):
Ja mam niezły aparat, za to zero umiejętności. Mogłabym porobić jakieś zdjęcia, ale nie będą one profesjonalne :(

Pewnie i tak beda lepsze od tych,ktore sa...Basiunia zapraszam na sesje.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiunia131 napisał(a):
Ja mam niezły aparat, za to zero umiejętności. Mogłabym porobić jakieś zdjęcia, ale nie będą one profesjonalne :(

Niestety też nie znam nikogo na miejscu kto robi fajne zdjęcia.

slicznie dziekujemy! :multi: na pewno beda lepsze niz te co mamy :) a naprawde dobre zdjecia to polowa sukcesu! :)

Posted

ciotuniu kochana! :loveu:

juz podaje aktualne rozliczenie:

Rozliczenie
Wpływy:
1. mala_czarna (dogo) 300 zł
2. Ewu (dogo) 50 zł
3. z bazarku Ewci (dogo) 53 zł
4. z bazarku Kryzi (dogo) 160 zł
5. z bazarku lika1771 (dogo) 155 zł
6. z bazarku kolejna kobietka (dogo) 31,50 zł
7. wpłata od "baloniarki" (dogo) 200 zł
(ps. dwie wpłaty na konto lecznicy zostały odjęte od wysokości kosztów, tak więc rachunek został wystawiony po odjęciu tych wpłat:
Agnieszka K. z fb 200 zł
Anna K. z fb 35 zł)
Razem: 949,50 zł
Wpływy po 11 grudnia:
8. Gabi79 (dogo) 23 zł
9. z bazarku Kryzi (dogo) 80 zł
10. z bazarku kolejna kobietka (dogo) 29 zł
11. z bazarku mala_czarna (dogo) 78,50 zł
12. z bazarku kolejna kobietka (dogo) 42 zł
13. z bazarku kolejna kobietka (dogo) 40 zł
14. z bazarku mala_czarna (dogo) 51 zł
15. z bazarku Kryzia (dogo) 157 zł
16. spadek po innym piesku (z dogo) 80 zł
Razem 1530,00 zł

Koszty leczenia:
pierwszy rachunek (pierwsza wizyta, w tym badanie zeskrobin, z dnia 1 października - skan rachunku w galerii)
179 zł
ps. kolejny (drugi) rachunek będzie zbiorczy, za wszystkie kolejne wizyty i koszty leczenia:
1.351 zł (rachunek do wglądu w galerii, jest to całkowite leczenie + komplet szczepień po odjęciu dwóch wpłat na konto lecznicy w wysokości 235 zł:
Agnieszka K. z fb 200 zł
Anna K. z fb 35 zł)
Razem koszty leczenia: 1530,00 zł

Saldo:
0,00 zł

Dług w lecznicy mamy spłacony, jednak z powodu tak wysokich kosztów za leczenie nie udało nam się wesprzeć domku tymczasowego karmą, od początku Pani Lila utrzymuje Joszkę za swoje pieniądze :(

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Lika ja juz u siebie dodalam w rozliczeniu ta pozycje:

16. spadek po innym piesku (z dogo) 80 zł

bo wiem, ze toyota pisala, ze ta kwota wplynie...

Wplynelo 90zl nie wiem co sie dzieje nie moge edytowac postu z wplatami.Bede probowac....

Posted

to nie wiem czemu :roll: mam nadzieje, ze ci sie uda... to dopisze u siebie, ze te 10 zl i od teraz kazda wplate w rozliczeniu ujmuje jako wsparcie na karme dla ciebie, Joszka jest od 30 wrzesnia... juz piaty miesiac leci... ale sie Joszuniu zasiedzialas...

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
to nie wiem czemu :roll: mam nadzieje, ze ci sie uda... to dopisze u siebie, ze te 10 zl i od teraz kazda wplate w rozliczeniu ujmuje jako wsparcie na karme dla ciebie, Joszka jest od 30 wrzesnia... juz piaty miesiac leci... ale sie Joszuniu zasiedzialas...

Tak + Twoj ostatni bazarek 24zl.

Posted (edited)

lika1771 napisał(a):
Kupie jej nowa obroze,bo ta jest ciasnawa.

no to kup jej za to obroze, a resztka ktora zostanie niech idzie na ten preparat... napisz cioteczce ile tracisz na karme kochana...

Edited by kolejna kobietka
Posted (edited)

obiezyswiat75 napisał(a):
A powiedzcie mi jeszcze - ile karma/żywienie miesięcznie kosztuje?

Tak naprawde to nie liczylam,Joszka je wspolnie z moimi psami karme sucha+gotowane,kupuje kosci do gryzienia,lapki i inne i wiadomo,ze calej trojce.,ale ile cioteczka przysle bede sie cieszyc razem z Joszka-zarlokiem.

Edited by lika1771
Posted

lika1771 napisał(a):
Tak naprawde to nie liczylam,Joszka je wspolnie z moimi psami karme sucha+gotowane,kupuje kosci do gryzienia,lapki i inne i wiadomo,ze calej trojce.,ale ile cioteczka przysle bede sie cieszyc razem z Joszka-zarlokiem.

Tak myslałam, że to trudno policzyć. Ja też kupuję zbiorczo dla psów i kotów i też nie mam pojęcia. Jedynie świnkę morską jestem w stanie rozliczyć, bo mam jedną :)

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Tak myslałam, że to trudno policzyć. Ja też kupuję zbiorczo dla psów i kotów i też nie mam pojęcia. Jedynie świnkę morską jestem w stanie rozliczyć, bo mam jedną :)

Ja mam chomika i mialam patyczaki.