Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=#0000ff]WAŻNE ZANIM ODDASZ PSA DO ADOPCJI ZAPOZNAJ SIĘ Z TYM >>>>> [/COLOR][/B][url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Mi%C5%82osz-UWAGA%21SZUKAMY-OS%C3%93B-KT%C3%93E-POWIERZY%C5%81Y-JEJ-ZWIERZ%C4%98TA%21/page57[/url]

Posted

[quote name='Mika31']Maksik odchodzi ......... ja nie wiem już co zrobić je jak wróbelek jest słaby na nic nie reaguję ani dotyk ani głos , jak go postawisz stoi jak położysz leży nie ma już w nim kompletnie życia ..................[/QUOTE]

[quote name='Mika31']jest źle ............... ale robimy wszystko co możliwe[/QUOTE]

przytulam, po prostu przytulam

Posted

jest słabiutki , do tego odmawia leków , jak chcesz mu wsunąć to zaciska krtań i nie ma to sensu , udało się podać lek na apetyt więc zjadł trochę ale ogólnie kiepsko :-(

Posted

Maksik ma zapalenie płuc jest na antybiotykach , brak apetytu trochę tupta choć nóżki słabe .Doktor powiedział ,że od zapaści 2 lata temu żyję na kredyt i nie powinien tego przeżyć. Mamy się spodziewać w każdej chwili jak antybiotyki nie pomogą

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Biedulek on jest taki kruchutki królewicz :shake: ta walka o każdy kęs łyk wody jes straszna :-([/QUOTE]
Tak, straszne to...

[quote name='Isadora7']zaglądam i przytulam z nadzieją...[/QUOTE]
I ja przytulam...

[quote name='JamniczaRodzina.']Trzymamy mocno kciuki i ślemy ciepłe mysli.[/QUOTE]
I my trzymamy kciukole i posyłamy najlepsze myśli...

Posted

Z frontu Maksiowego zjadłem mniam domowa parówka i biszkopt z bitą śmietaną , psia karma do du... jest , dałem sobie całować szyjkę i miziać i pogoniłem kota
wszelkie plotki o moi przedwczesnym zejściu są naciągane
mam zamiar dożyć 100
Maksymilian

Posted

[quote name='Mika31']Z frontu Maksiowego zjadłem mniam domowa parówka i biszkopt z bitą śmietaną , psia karma do du... jest , dałem sobie całować szyjkę i miziać i pogoniłem kota
wszelkie plotki o moi przedwczesnym zejściu są naciągane
mam zamiar dożyć 100
Maksymilian[/QUOTE]

Noo Maksymilianie - i tak trzymaj!!!!

Posted

Nie ma to jak piękne wieści po powrocie!:loveu:.. wiem ja bardzo mogą cieszyć, powroty do... tych dobrych chwil:loveu: oby ich było jak najwięcej! Zuch, Maksiulek:loveu:

Posted

[quote name='Mika31']oczka się świecą ogon do góry i w szarym kubraczku mała myszka biega po domu[/QUOTE]... tyle w tym radości! ... jedno zdanie a jak potrafi ucieszyć :)

Posted

cieszy rano jest niemrawy aż dostanie leki i trochę zje (tabletki nadal wciskamy) ale potem apetyt i chęć do życia wraca ,jest kruchy i chudziutki ale ma w sobie życie , szczeka na koty , nawet się bawi misiem czego dawno nie robił