Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

Maksio miał zapaść :-( stan bardzo poważny teraz prócz podanych leków w klinice mamy cały zestaw w domu vetamedin, lotensin,furosemid...........:shake:

Posted

[quote name='Mika31']Maksio rządzi tabletki działają a on wymusza przysmaki[/QUOTE]...to znaczy będzie dobrze:p
Maksiulku trzymaj się maleńki!.. chyba ta pogoda nie sprzyja... Jasia to prawie na okrągło śpi...

Posted

[quote name='Mika31']Maksio miał zapaść :-( stan bardzo poważny teraz prócz podanych leków w klinice mamy cały zestaw w domu vetamedin, lotensin,furosemid...........:shake:[/QUOTE]

[quote name='Mika31']Maksio rządzi tabletki działają a on wymusza przysmaki[/QUOTE]

To niech rządzi jasne, a nie robi numery. Trzymajcie się cieplutko.

Posted

[quote name='Mika31']trzymamy się przeraża mnie tylko dawka vetamedinu 2x 2,5 mg Maks ma tylko 8kg ale musi mu pomagać bo kipi życiem[/QUOTE]... jeśli lekarz tak zalecił... Faktycznie nie jest mało?!... Jasia jak ją przywiozłam z Poznania to miała 2x1tabl... ale to chyba zależy od schorzenia?.... ważne,że Maksio kipi życiem:loveu:

Posted

[quote name='Mika31']Maksio miał zapaść :-( stan bardzo poważny teraz prócz podanych leków w klinice mamy cały zestaw w domu vetamedin, lotensin,furosemid...........:shake:[/QUOTE]

Nam udało się Poleńkę wyprowadzić z tego stanu na wiosnę.
Potem los nam podarował jeszcze pół roku wspólnego życia, pół roku wspaniałych chwil.
Bąź dobrej myśli Mika.

Posted

[quote name='Mika31']mocno po miziany teraz mnie wszystko boli z nerwów o niego[/QUOTE]

Mikuniu, musisz być silna!!! Ty się musisz trzymać!!!
Przytulam Maksiulka, ale też Pikunia i Ciebie:loveu:!!!!!!!!

Posted

dziękuję Berni mam w domu trzech dorosłych ludzi którzy z nerwów nie śpią ze strachu o psa nawet Pikuś się martwi o Maksia

Posted

[quote name='Mika31']dziękuję Berni mam w domu trzech dorosłych ludzi którzy z nerwów nie śpią ze strachu o psa nawet Pikuś się martwi o Maksia[/QUOTE]

Wiem Mikuniu jak to jest, znam to doskonale...
Kochamy nasze Psiaki, jak własne dzieci i strach o nie, nerwy, nie przespane noce... to jakby naturalne...
Trzymajcie się, zobaczysz wszystko dobrze się poukłada Kochana!!!!

Posted

Trochę fotek Pikuś kontra fajerwerki czyli gdzie się ukryć [IMG]http://images37.fotosik.pl/1915/1a85588a4b8e5782gen.jpg[/IMG][IMG]http://images38.fotosik.pl/1899/c0ba6ca8f5760529gen.jpg[/IMG]