Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

Mika31 napisał(a):
Maksuś ostatni rok tak posiwiał widać jego 14 lat lub więcej

Moja Korcia teraz tak siwieje.... jestem zaskoczona tempem z jakim to się dzieje...
Zastanawiam się ile Ona może mieć latek, ale myślę, że tak "na bidę" to z 10 napewno...
Ale ten szron dodaje jej tylko uroku i subtelności, Ona jest taka KOCHANA, CUDOWNA...

Posted

Powiedzcie co te srebrne mają w sobie, ze człowiekowi się miękko na sercu robi a oczy wilgotnieją? Ja patrzę na swoją Ruda, pycholek siwy w przeciwieństwie do jej rówieśnika Rambiego. I wiecie że ona najbardziej mnie rozczula i nie wiem jak to określić... zawsze ją kochałam, ale im bardziej siwa tym bardziej. To przekochana jędza jest, no moja krew.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Powiedzcie co te srebrne mają w sobie, ze człowiekowi się miękko na sercu robi a oczy wilgotnieją? Ja patrzę na swoją Ruda, pycholek siwy w przeciwieństwie do jej rówieśnika Rambiego. I wiecie że ona najbardziej mnie rozczula i nie wiem jak to określić... zawsze ją kochałam, ale im bardziej siwa tym bardziej. To przekochana jędza jest, no moja krew.

Dokładnie tak jest... rozczulają, budzą jeszcze więcej miłości... są cudowne i coraz bardziej kochane!!!

Posted

A ileż przyjemności jak się mówi ty stary dziadu co rozrabiasz a on się cieszy jakby największy komplement go spotkał :diabloti:. To właśnie mój Harutek i należy brać z niego przykład , to jest dyplomacja na najwyższym poziomie. :eviltong::evil_lol:. Też mu mordeczka posiwiała, i widać , że czas płynie, natomiast na Ferce ani źdźbła siwego. Ciągle czekoladowa, wesoła, pieszczocha i udająca naiwną smarkatą :lol::evil_lol:.

Posted

Staruszki są takie rozbrajające i delikatne patrzysz w ich oczy i widzisz duszę.Dlatego nigdy nie zrozumiem jak można się pozbyć psa bo jest stary:angryy:

Posted

Mika31 napisał(a):
Staruszki są takie rozbrajające i delikatne patrzysz w ich oczy i widzisz duszę.Dlatego nigdy nie zrozumiem jak można się pozbyć psa bo jest stary:angryy:

Dokładnie... Beczałam jak bóbr jak zobaczyłam zdjęcie i opis wyrzuconej z pociągu starszej jamnisi, to dla mnie ponad , nie umiem zachować dystansu ani pohamować emocji. Pewnie tej osobie gdybym dorwała , w afekcie, mogłabym zrobić mocne kuku:mad::angryy:

Posted

zawsze można prosić o pomoc poszukać psu innego domu czasem nawet schron to lepsza opcja.A to co zrobiono tej suni to bestialstwo:angryy:

Posted

[quote name='yunona']Dokładnie... Beczałam jak bóbr jak zobaczyłam zdjęcie i opis wyrzuconej z pociągu starszej jamnisi, to dla mnie ponad , nie umiem zachować dystansu ani pohamować emocji. Pewnie tej osobie gdybym dorwała , w afekcie, mogłabym zrobić mocne kuku:mad::angryy:
... i ja też:mad::mad::mad:... na to co robią niektórzy, nie ma nawet słów:shake::shake::shake:... ale to do nich kiedyś wróci:2gunfire::snipersm::chainsaw:!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote name='Mika31']zawsze można prosić o pomoc poszukać psu innego domu czasem nawet schron to lepsza opcja.A to co zrobiono tej suni to bestialstwo:angryy:
Ja tutaj użyłabym akurat innego określenia:bad-word:!!!... ale mogłabym zarobić bana:hmmmm:...