Jump to content
Dogomania

Fenris w DS - wszystkim ogromnie dziękujemy za wsparcie finansowe i pomoc!

Recommended Posts

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że i Wy potrzebujecie pieniędzy z bazarku, więc musicie tu być:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236266-Bazarek-dla-Twojego-podopiecznego-na-Miko%C5%82aja-Do-06-12-12r"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-Do-06-12-12r[/URL]

[IMG]http://i49.tinypic.com/6xq8hg.jpg[/IMG]
Ps. Prosze nie wchodzić w sygnaturke dla uczciwych!

Posted

[quote name='Martika@Aischa']czekamy .........dziewczyny napiszcie coś proszę .........[/QUOTE]

A kto jeszcze prócz Bożenki może coś wiedzieć? Bo Bożenka wczoraj pisała, że dzisiaj nie da rady się nic dowiedzieć.........

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']A kto jeszcze prócz Bożenki może coś wiedzieć? Bo Bożenka wczoraj pisała, że dzisiaj nie da rady się nic dowiedzieć.........[/QUOTE]

Może ewes będzie coś wiedziała albo Istar19 :roll:

Posted

Dziś byłam na chwilę w schronisku, oczywiście pytałam o Fena, czy pojechał do domu...
Pani Ania powiedziała mi, że ma jechać jutro albo pojutrze, bo tej Pani z DT tak pasuje...
Więc Fenek nadal w schronisku, mam nadzieję, że Pani jutro po Niego przyjedzie.

Posted

[quote name='ania91sc']Jutro zapytam w schronisku kiedy dokładnie Fen jedzie do domu i dam znać :)
Myślę, że MUSIMY się wybrać na taka wizytę...[/QUOTE]
no to super, bo cuda zdarzają się niezwykle rzadko i warto to zobaczyć;

Posted

[quote name='ania91sc']Myślę, że będziemy z Panią w kontakcie telefonicznym cały czas, pewnie Istar będzie chciała dzwonić :D
A na wizytę za jakiś czas ktoś pojedzie :)[/QUOTE]

Aniu dziękuję że napisałaś .......to ja nie przestaje zaciskać ......niech już chłopak jedzie .........

Posted (edited)

Coś mi to nie daje spokoju jakoś... Oby się ułożyło dobrze dla Fenriska...
A skoro pani odkłada zabranie pieska, czy nie można w tym czasie jednak zorganizować wizyty PA? Przecież to nie jest daleko i mamy tam cioteczki z Dogo...

Edited by iwonamaj
Posted

[quote name='iwonamaj']Coś mi to nie daje spokoju jakoś... Oby się ułożyło dobrze dla Fenriska...
A skoro pani odkłada zabranie pieska, czy nie można w tym czasie jednak zorganizować wizyty PA? Przecież to nie jest daleko i mamy tam cioteczki z Dogo...[/QUOTE]

wizyta raczej odpada, kobieta dzwoniła do schroniska, a nie do wolontariuszy. A my w umowie mamy prawo - ale do wizyty PO adopcyjnej...

Posted

[quote name='yolanovi']jakoś tak się przeciąga z dnia na dzień ten wyjazd Fenriska do DT :shake:[/QUOTE]

No... szkoda, bo każdy dzień Fena w schronie, to jeden dzień "w plecy" jeżeli chodzi o leczenie....

Posted

A więc wieści ze schroniska...
Fenris dalej czeka, gdyż Pani ma syna, czy kogoś tam z rodziny kto pracuje w Katowicach i tylko w ten sposób może przyjechać po Fena, bo sama nie jeździ autem...
Dokładnie nie wiadomo, czy jutro się zjawi w schronie, czy kiedy :( :( :(
Powiedziano mi, że jeśli do końca tygodnia nie przyjedzie po biedaka będą do Niej dzwonić...

Posted

[quote name='ania91sc']A więc wieści ze schroniska...
Fenris dalej czeka, gdyż Pani ma syna, czy kogoś tam z rodziny kto pracuje w Katowicach i tylko w ten sposób może przyjechać po Fena, bo sama nie jeździ autem...
Dokładnie nie wiadomo, czy jutro się zjawi w schronie, czy kiedy :( :( :(
Powiedziano mi, że jeśli do końca tygodnia nie przyjedzie po biedaka będą do Niej dzwonić...[/QUOTE]

Aniu ja już nawet tego NIE skomentuję :(