Martika&Aischa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Czy ktoś wie czy Fen opuścił już schron ??? :roll: Quote
magdola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Wiem, że i Wy potrzebujecie pieniędzy z bazarku, więc musicie tu być: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/236266-Bazarek-dla-Twojego-podopiecznego-na-Miko%C5%82aja-Do-06-12-12r"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-Do-06-12-12r[/URL] [IMG]http://i49.tinypic.com/6xq8hg.jpg[/IMG] Ps. Prosze nie wchodzić w sygnaturke dla uczciwych! Quote
iwonamaj Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Czy ktoś wie czy Fen opuścił już schron ??? :roll:[/QUOTE] Też chciałabym wiedzieć... Quote
Martika&Aischa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Ada-Vebby']..no to czekamy..[/QUOTE] czekamy .........dziewczyny napiszcie coś proszę ......... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Martika@Aischa']czekamy .........dziewczyny napiszcie coś proszę .........[/QUOTE] A kto jeszcze prócz Bożenki może coś wiedzieć? Bo Bożenka wczoraj pisała, że dzisiaj nie da rady się nic dowiedzieć......... Quote
Martika&Aischa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']A kto jeszcze prócz Bożenki może coś wiedzieć? Bo Bożenka wczoraj pisała, że dzisiaj nie da rady się nic dowiedzieć.........[/QUOTE] Może ewes będzie coś wiedziała albo Istar19 :roll: Quote
ewes Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 teraz to chyba już nikt :( trzeba by było do schroniska zadzwonić, a schron już zamknięty.. Quote
Martika&Aischa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='ewes']teraz to chyba już nikt :( trzeba by było do schroniska zadzwonić, a schron już zamknięty..[/QUOTE] kurcze :( a miałam zadzwonić !!!! szlag by to :( Quote
ania91sc Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Dziś byłam na chwilę w schronisku, oczywiście pytałam o Fena, czy pojechał do domu... Pani Ania powiedziała mi, że ma jechać jutro albo pojutrze, bo tej Pani z DT tak pasuje... Więc Fenek nadal w schronisku, mam nadzieję, że Pani jutro po Niego przyjedzie. Quote
asiuniab Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 hmm. mam nadzieję, że naprawdę przyjedzie. A czy ędzie jakaś wizyta po adopcyjna, tak żeby mieć rękę na pulsie?? Quote
ania91sc Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Jutro zapytam w schronisku kiedy dokładnie Fen jedzie do domu i dam znać :) Myślę, że MUSIMY się wybrać na taka wizytę... Quote
asiuniab Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='ania91sc']Jutro zapytam w schronisku kiedy dokładnie Fen jedzie do domu i dam znać :) Myślę, że MUSIMY się wybrać na taka wizytę...[/QUOTE] no to super, bo cuda zdarzają się niezwykle rzadko i warto to zobaczyć; Quote
ania91sc Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Myślę, że będziemy z Panią w kontakcie telefonicznym cały czas, pewnie Istar będzie chciała dzwonić :D A na wizytę za jakiś czas ktoś pojedzie :) Quote
Martika&Aischa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 [quote name='ania91sc']Myślę, że będziemy z Panią w kontakcie telefonicznym cały czas, pewnie Istar będzie chciała dzwonić :D A na wizytę za jakiś czas ktoś pojedzie :)[/QUOTE] Aniu dziękuję że napisałaś .......to ja nie przestaje zaciskać ......niech już chłopak jedzie ......... Quote
iwonamaj Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 (edited) Coś mi to nie daje spokoju jakoś... Oby się ułożyło dobrze dla Fenriska... A skoro pani odkłada zabranie pieska, czy nie można w tym czasie jednak zorganizować wizyty PA? Przecież to nie jest daleko i mamy tam cioteczki z Dogo... Edited November 29, 2012 by iwonamaj Quote
saphira18 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='iwonamaj']Coś mi to nie daje spokoju jakoś... Oby się ułożyło dobrze dla Fenriska... A skoro pani odkłada zabranie pieska, czy nie można w tym czasie jednak zorganizować wizyty PA? Przecież to nie jest daleko i mamy tam cioteczki z Dogo...[/QUOTE] wizyta raczej odpada, kobieta dzwoniła do schroniska, a nie do wolontariuszy. A my w umowie mamy prawo - ale do wizyty PO adopcyjnej... Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 No to nie mamy innego wyjścia jak czekać .....choć to czekanie po prostu dobija ! Quote
yolanovi Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 jakoś tak się przeciąga z dnia na dzień ten wyjazd Fenriska do DT :shake: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='yolanovi']jakoś tak się przeciąga z dnia na dzień ten wyjazd Fenriska do DT :shake:[/QUOTE] No... szkoda, bo każdy dzień Fena w schronie, to jeden dzień "w plecy" jeżeli chodzi o leczenie.... Quote
ania91sc Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 A więc wieści ze schroniska... Fenris dalej czeka, gdyż Pani ma syna, czy kogoś tam z rodziny kto pracuje w Katowicach i tylko w ten sposób może przyjechać po Fena, bo sama nie jeździ autem... Dokładnie nie wiadomo, czy jutro się zjawi w schronie, czy kiedy :( :( :( Powiedziano mi, że jeśli do końca tygodnia nie przyjedzie po biedaka będą do Niej dzwonić... Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='ania91sc']A więc wieści ze schroniska... Fenris dalej czeka, gdyż Pani ma syna, czy kogoś tam z rodziny kto pracuje w Katowicach i tylko w ten sposób może przyjechać po Fena, bo sama nie jeździ autem... Dokładnie nie wiadomo, czy jutro się zjawi w schronie, czy kiedy :( :( :( Powiedziano mi, że jeśli do końca tygodnia nie przyjedzie po biedaka będą do Niej dzwonić...[/QUOTE] Aniu ja już nawet tego NIE skomentuję :( Quote
ania91sc Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Wiem, dokładnie Cię rozumiem... Też tylko przekazałam wieści ze schroniska i nic nie będę pisać na ten temat od siebie... Quote
maciaszek Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Tym bardziej dziwi mnie upór pani w samodzielnym odebraniu Fena, zwłaszcza że była propozycja dowiezienia go na miejsce. Ech. Quote
ania91sc Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dokładnie... Fenris miał jechać z Pawłem do Pani w sobotę :/ Quote
Recommended Posts