despera Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Cześć:multi: Dzisiaj rano byliśmy na plaży, niestety bateria padła i jak na złość okazało się, że zapasowe też rozładowane... Mam tylko 2 fotki. Oprócz tego fotki (też po dwie:evil_lol:) Demolki i kobylastych:loveu: Weszłam tak późno bo o 17 wróciłam od babci, potem była u mnie koleżanka z chłopakiem i musiałam jeszcze umyć moje nowe zwierzątko(:diabloti:) Dobciu, ja też żywię się głównie pierogami, z tym że albo kupnymi, albo dostaję od "pani babci";) Doginka, mój aparat nagrywa bez dźwięku... Nes nie jest jakoś strasznie spasiony, ale żeby wyczuć żebra pod skórą, trzeba mocno go ponaciskać:evil_lol: A sierść lśni chyba od oleju, o którym ja ciągle zapominam a mama nie:lol: Plażowe nesowe fociszcze: Quote
despera Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Despera-po lewej na dole widać, jakie to świnie, posprzątałam w stajni a one weszły do niej kilka minut przed zrobieniem fotki Quote
despera Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 i moje nowe zwierzątko, nazywa się Mucia:diabloti: Jakby ktoś pytał-Mucia nie żyje od kilku lat, została ekshumowana na potrzeby nauki;) Żeby nie było że jakaś potwora jestem;) Idę spać, i tak nikogo nie ma a ta zmiana czasu jest jakaś niekorzystna... Branoc:loveu: Quote
Bzikowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kuuunie! Klunia jest śliczna :loveu: A skąd masz Mucię? :cool3: Quote
Doginka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Qnie widziałam:multi::loveu: A Nesik ma czeski kaganiec - taki specjalny dla sznaucerów, czy tylko mi się zdaje??:roll: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040637.jpg No a Mucia ma bardzo szczery uśmiech:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
natija Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Mucia jest...hm...brak mi slow ,kociak cudny:)Neska :) Quote
eria Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 SKĄD MASZ CZACHĘ ?? ZAWSZE O TAKIEJ MARZYŁAM !!!!!!!!! ALE ZAZDROSZCZĘ !!! :loveu::loveu: PIĘKNIE BY WYGLĄDAŁA NA PÓŁCE NAD ŁÓŻKIEM:loveu:EHH nawet kiedyś ogłoszenia w necie zamieszczałam, że chcę taką kupic -ale bez odzewu :-( Quote
monita Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Klunia ma rewelacyjny kolor :p A i Mucia dobrze prezentuje się na zdjęciach ;) Czyżby przybywało nam weterynarzy na dogo ?? :p Quote
wiq Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ja mam byczka:P i konika też :loveu: ale póki co zaliczone, więc mogę schować do szuflady;) Quote
despera Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Doginka, to tzw. kaganiec fizjologiczny, są takie dla różnych ras;) Mucię mam od taty, jakiś sąsiad kiedyś pochował krowę pod lasem i mój tatuś zbeszcześcił grób:siara: Eria, mi też sie podoba, oprócz tego że dzisiaj kiedy powtarzałam czachę wylazł z niej pająk, nie wiem jakim cudem bo wczoraj długo ją szorowałam i płukałam... Utopiłam ją w wannie na godzinę, mam nadzieję że już wszystko co było z niej wypłynęło:shake: Monita, jak sie uda to tak Wiq, jak sie uda to też będę miała konika, a jak nie to przerobię Desperę, bo to wredna jędza jest:evil_lol: Gratuluje zaliczenia :D Ja nie mam zaliczania ćwiczeń, dopiero kolosa z osteologii 16.11... Tak na marginesie, słyszałaś ten dowcip? Idą trzy dziewczyny, brzydka, brzydsza i studentka weterynarii:diabloti: Byliśmy dzisiaj z Nesem na plaży, ale chyba z tym skończymy bo dziad gania mewy i cały czas siedzi w zimnej wodzie, rano było chłodno i boję się, żeby się nie przeziębił... fotki oczywiście są;) A za chwilę jadę do kobylastych i moooże zrobię zdjęcia na łące;) A ja kiedyś myślałam o zabraniu go na wystawę... Pędzi inochodem nawet w tempie galopu:mad: A tu już sie wybił;) Quote
despera Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Tak mi sie przypomniało, próbowałam zważyć Szczeniaka, ale tym razem nie udało mi sie go podnieść... Quote
eria Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hehe ja ten dowcip słyszałam :evil_lol: Nesik na plaży :loveu: na tle mew:loveu: ehhh ale bym tam moje futra obfocila:loveu: Quote
despera Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Spacer bez wejścia na molo to nie spacer;) Quote
despera Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Eria, zapraszamy:loveu: Tylko jak będę w domu;) Quote
Czarna_Owieczka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Śliczny Ness :loveu: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040700.jpg Na pierwszy rzut oka myślałam że zamiast piachu jest tam śnieg :lol: Quote
Dorkaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ale one są wszystkie (łącznie z Mucią) piękniutkie :loveu: No i Ness jaki pan :) Ja wam dam beszcześcić groby biednych zwierzątek! No, ale w celach naukowych :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 plaża Ustronia :multi: :loveu: i fotki konisiów :loveu: ahh jak ja Ci zazdroszcze :loveu: ta Mucia jest duża! :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='despera']i moje nowe zwierzątko, nazywa się Mucia:diabloti: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040681.jpg Jakby ktoś pytał-Mucia nie żyje od kilku lat, została ekshumowana na potrzeby nauki;) Żeby nie było że jakaś potwora jestem;) Idę spać, i tak nikogo nie ma a ta zmiana czasu jest jakaś niekorzystna... Branoc:loveu: O boshe strach sie bać brrr... :D Śliczne koniki :loveu: Koffam koniki (niestety w stadninie w której pracowałam sprzedali wszystkie :placz::placz: Pozdrawiam Quote
Paulina. Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040710.jpg Nesiątko, śliczne zmokłe Nesiątkooooo :loveu: A nowe zwierzątko Mucia.. jest dosc.. ekhem.. przepiękna :p Pisałas u mnie, ze masz nowe zwierzątko, ja juz pełna bulwersacja, ze ona to ma konie, psa, kota, papugę itd. a mi nawet na zolwia nie chcą pozwolic.. Patrzę.. a to Mucia ! :diabloti: Kurde, wpadnę wieczorem wszystko skomentuję, bo teraz się spieszę, zaraz się spoznie :roll: Do wieczora!! Quote
Bzikowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 O rany, to musiało być przeżycie, powtarzasz sobie części Muciowej czachy a tu pajączek :cool3: :eviltong: Pozdrawiamy Nesisko i panią czachę:lol: Quote
Doginka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A czy są takie kagańce dla miniatur? I gdzie je można kupić????:razz: Quote
Recommended Posts