Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Cześć:multi: Dzisiaj rano byliśmy na plaży, niestety bateria padła i jak na złość okazało się, że zapasowe też rozładowane... Mam tylko 2 fotki. Oprócz tego fotki (też po dwie:evil_lol:) Demolki i kobylastych:loveu: Weszłam tak późno bo o 17 wróciłam od babci, potem była u mnie koleżanka z chłopakiem i musiałam jeszcze umyć moje nowe zwierzątko(:diabloti:)
Dobciu, ja też żywię się głównie pierogami, z tym że albo kupnymi, albo dostaję od "pani babci";)

Doginka, mój aparat nagrywa bez dźwięku... Nes nie jest jakoś strasznie spasiony, ale żeby wyczuć żebra pod skórą, trzeba mocno go ponaciskać:evil_lol: A sierść lśni chyba od oleju, o którym ja ciągle zapominam a mama nie:lol:

Plażowe nesowe fociszcze:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i moje nowe zwierzątko, nazywa się Mucia:diabloti:

Jakby ktoś pytał-Mucia nie żyje od kilku lat, została ekshumowana na potrzeby nauki;) Żeby nie było że jakaś potwora jestem;)

Idę spać, i tak nikogo nie ma a ta zmiana czasu jest jakaś niekorzystna... Branoc:loveu:

Posted

SKĄD MASZ CZACHĘ ?? ZAWSZE O TAKIEJ MARZYŁAM !!!!!!!!! ALE ZAZDROSZCZĘ !!! :loveu::loveu: PIĘKNIE BY WYGLĄDAŁA NA PÓŁCE NAD ŁÓŻKIEM:loveu:EHH nawet kiedyś ogłoszenia w necie zamieszczałam, że chcę taką kupic -ale bez odzewu :-(

Posted

Doginka, to tzw. kaganiec fizjologiczny, są takie dla różnych ras;)
Mucię mam od taty, jakiś sąsiad kiedyś pochował krowę pod lasem i mój tatuś zbeszcześcił grób:siara: Eria, mi też sie podoba, oprócz tego że dzisiaj kiedy powtarzałam czachę wylazł z niej pająk, nie wiem jakim cudem bo wczoraj długo ją szorowałam i płukałam... Utopiłam ją w wannie na godzinę, mam nadzieję że już wszystko co było z niej wypłynęło:shake:
Monita, jak sie uda to tak
Wiq, jak sie uda to też będę miała konika, a jak nie to przerobię Desperę, bo to wredna jędza jest:evil_lol: Gratuluje zaliczenia :D Ja nie mam zaliczania ćwiczeń, dopiero kolosa z osteologii 16.11... Tak na marginesie, słyszałaś ten dowcip? Idą trzy dziewczyny, brzydka, brzydsza i studentka weterynarii:diabloti:

Byliśmy dzisiaj z Nesem na plaży, ale chyba z tym skończymy bo dziad gania mewy i cały czas siedzi w zimnej wodzie, rano było chłodno i boję się, żeby się nie przeziębił... fotki oczywiście są;) A za chwilę jadę do kobylastych i moooże zrobię zdjęcia na łące;)

A ja kiedyś myślałam o zabraniu go na wystawę... Pędzi inochodem nawet w tempie galopu:mad:

A tu już sie wybił;)

Posted

Ale one są wszystkie (łącznie z Mucią) piękniutkie :loveu:

No i Ness jaki pan :)

Ja wam dam beszcześcić groby biednych zwierzątek!

No, ale w celach naukowych :evil_lol:

Posted

[quote name='despera']i moje nowe zwierzątko, nazywa się Mucia:diabloti:

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040681.jpg

Jakby ktoś pytał-Mucia nie żyje od kilku lat, została ekshumowana na potrzeby nauki;) Żeby nie było że jakaś potwora jestem;)

Idę spać, i tak nikogo nie ma a ta zmiana czasu jest jakaś niekorzystna... Branoc:loveu:

O boshe strach sie bać brrr... :D

Śliczne koniki :loveu: Koffam koniki (niestety w stadninie w której pracowałam sprzedali wszystkie :placz::placz: Pozdrawiam

Posted

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040710.jpg

Nesiątko, śliczne zmokłe Nesiątkooooo :loveu:

A nowe zwierzątko Mucia.. jest dosc.. ekhem.. przepiękna :p
Pisałas u mnie, ze masz nowe zwierzątko, ja juz pełna bulwersacja, ze ona to ma konie, psa, kota, papugę itd. a mi nawet na zolwia nie chcą pozwolic.. Patrzę.. a to Mucia ! :diabloti:

Kurde, wpadnę wieczorem wszystko skomentuję, bo teraz się spieszę, zaraz się spoznie :roll:

Do wieczora!!