Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

despera napisał(a):

A tak na marginesie-Asiaczku, śniły mi się twoje baski:loveu: Tylko nie było ich 9 a ze 20, ale były cudowne:evil_lol::loveu:

Jak ja bym chciała, aby mi śniły się takie sny... Albo lepiej - aby to byla prawda.... do tego - domek z pieknym wybiegiem dla basków... eh, pomarzyc dobra rzecz!
Trzymaj sie!
Jak juz Nes będzie w W-wie - daj zna. Może uda nam się spotkac na Polach Mokotowskich?:lol:
pzdr.

Posted

Dzień dobry:) Dzięki że o mnie pamiętacie:loveu:
Paulina, integracja była w lokaliku, ja bym sie nie odważyła kogokolwiek zaprosić-nie wiem, czy mogę, zwłaszcza, jak właścicieli nie ma:roll:
bGirl, witaj po długiej przerwie:multi:

Szukaj czym prędzej pokoju bo się Nesik wkurzy i będzie "Lessie wróć" 2 :eviltong::eviltong: Znajdziesz go rano na wycieraczce mieszkania mówiącego "cześć matka, daj żryć bom się styrał tą podróżą" :razz:
An_bzik, wymiękłam, przez ciebie ludzie w kawiarence patrzą na mnie jak na wariatkę, siedzę i chichoczę do monitora:evil_lol:

Poszukiwania mieszkania trwają, narazie bezskutecznie-i pewnie tak będzie, dopóki rodzice nie wyrażą zgody na korzystanie z usług biura nieruchomości... I nastąpiły pewne komplikacje-rodzice NIE CHCĄ, żebym zabrała Nesa-ciągle się chwalą, że już im coraz lepiej idzie (pomijając pewnego smsa od mamy-"Nesik siedzi u pancia na kolanach":crazyeye:), rozpieszczają dziada... Wczoraj rozmawiałam z mamą przez telefon, namawiałam na to biuro, a ona w końcu wypaliła "zobaczymy, ale ja ci i tak mojego(!) pieska nie oddam" Na to jej "zagroziłam", że jak ona mi nie odda Nesa, to wezmę sobie pieska ze schronu, bo sama zwariuję-a ona na to, że dobrze, byle nie za dużego:crazyeye: Chcą mi odebrać synka:placz: Nie dam się:mad:
A na uczelni w porządku, sporo nauki ale jeszcze nie jest źle(ogólnie, ja uczyłam się cała niedzielę i okazało się, że "niepotrzebnie"-byłam zbyt ambitna;)), w czwartek kolejna integracja:cool3:
Zamówiłam kalendarz z Nestorkiem:loveu: Jak przyjadę na długi weekend to już powinien być w domu. Zaraz muszę iść na uczelnię(o 13 mam w-f, gry zespołowe:grab: Chciałam na konie, ale nie wyszło), lecę pozaglądać do waszych FB, chociaż i tak mam ogromne zaległości;)
Pozdrawiam:multi:

Posted

Czarna Owieczka, chciałabym kiedyś przygarnąć bidę, ale teraz nie bardzo-pesio musiałby od razu zostawać w obcym miejscu, nie miałby się jak przyzwyczaić... A moje Nesiątko chociaż mnie by znało, i mój zapach na rzeczach;)

Posted

Szukaj czym prędzej pokoju bo się Nesik wkurzy i będzie "Lessie wróć" 2 :eviltong::eviltong: Znajdziesz go rano na wycieraczce mieszkania mówiącego "cześć matka, daj żryć bom się styrał tą podróżą" :razz:

nie no, poległam pod biurkiem !! niech mnie ktoś teraz podniesie!! :evil_lol::evil_lol:

jeeeee:crazyeye: rodzice pozwalają Ci zabrać psa ze schronu :cool3: kurde to jest myśl :evil_lol: Ty wiesz co zrób, zadzwoń do rodziców i powiedz że na Paluchu mają OGROMNEGO KAUKAZA do adopcji :evil_lol::evil_lol: i że jesteś już właściwie to zdecydowana :evil_lol: i zagróź że jak Nesa nie pozwolą Ci zabrać to kaukaza adoptujesz:evil_lol::evil_lol: kurde no w końcu muszą wymięknąć :diabloti:

Posted

despera napisał(a):

Paulina, integracja była w lokaliku, ja bym sie nie odważyła kogokolwiek zaprosić-nie wiem, czy mogę, zwłaszcza, jak właścicieli nie ma:roll:

I nastąpiły pewne komplikacje-rodzice NIE CHCĄ, żebym zabrała Nesa-ciągle się chwalą, że już im coraz lepiej idzie (pomijając pewnego smsa od mamy-"Nesik siedzi u pancia na kolanach":crazyeye:), rozpieszczają dziada... Wczoraj rozmawiałam z mamą przez telefon, namawiałam na to biuro, a ona w końcu wypaliła "zobaczymy, ale ja ci i tak mojego(!) pieska nie oddam" Na to jej "zagroziłam", że jak ona mi nie odda Nesa, to wezmę sobie pieska ze schronu, bo sama zwariuję-a ona na to, że dobrze, byle nie za dużego:crazyeye: Chcą mi odebrać synka:placz: Nie dam się:mad:

Heh, wiem ;) Kurde musi Ci byc głupio u obcych ludzi troche nie?

To nie dobrze :shake:
Ale w koncu Twój pies nie? :razz: Praw rodzicielskich tak łatwo Ci nie odbiorą!
Eria ma baaardzo dobry pomysł!
Albo jak pojedziesz na ten dłuugi weekend to wsac sobie Nesa pod kurtkę i uciekaj. Nikt nie zauwazy :eviltong:

Powodzenia na studiach! :loveu::loveu:

Posted

witamy
jak poszukiwania?
niesłuchaj się rodziców i zabieraj swoje maleństwo bo go zamocno rozpieszczą.

Albo jak pojedziesz na ten dłuugi weekend to wsac sobie Nesa pod kurtkę i uciekaj. Nikt nie zauwazy :eviltong:

dobry pomysł