Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Wrócilam tak jak obiecywałam :grins::grins::grins:
Przepraszam, ze pisałam i nagle poleciałam ale najpierw czekałam az mi się wszystkie zdjęcia załadują, a pózniej myślałam co napisac mądrego...

Otworzyły mi się wszystkie zdjęcia!! Oprócz tego Despery :roll:
http://aga_um.eu.interia.pl/P1040697.jpg
To jest super !!

Eria, masz orginalne marzenia co do ozdób nad łozkiem :oops::p
Bez obrazy dla słodkiej Muci ;)

Pozdrawiamy !!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak na marginesie, słyszałaś ten dowcip? Idą trzy dziewczyny, brzydka, brzydsza i studentka weterynarii:diabloti:

rotfl

sama prawda :grins:

Posted

Bry wieczór:multi: Byłam rano, rozpisałam się, ale komputer mi się zbuntował i obraziłam sie na niego:angryy: Cieszkam się że Mucia i reszta się podobają:loveu:
Luzia, witaj w nesikowej galerii:multi:
Paulina, widocznie rodzice uważają, że Milcia absorbuje cię na tyle, że na inne zwierzątko nie będziesz miała czasu ani siły:diabloti: A co do mojego zaginięcia... Trochę siedziałam nad książkami, ale jakoś mnie to nie pociąga, zwłaszcza histologia... Jutro rano przysiądę:roll:
Bzikowa(już myślałam że to ktoś nowy:eviltong:), najgorsze jest to, że pajączek zwiał mi pod drukarkę i go już nie znalazłam:nerwy: Cały czas żyję w stresie:shake::evil_lol:
Doginka, tu jest taki fajny sklepik: http://gappay.pl/index.php?cPath=84_104 , są też dla miniaturek;)
Eria, z ciekawych nowin to taka, że Nes był znowu grzeczny na spacerze, trzymał się w miarę blisko i wracał na zawołanie:loveu: Kicia powoli wraca do normalnej wagi, ja niestety też:roll: Byłam na zakupach poszukać butów na zimę, ale albo nieciekawe, albo drogie, a już nie chcę ciągnąć kasy od rodziców:shake:

Wstawiam kilka fotek brudnych koni (czystych nie ma bo zamiast na sesję musiałam spieszyć sie po mamę). W ogóle wczoraj coś źle robiłam bawiąc się z Kluchą, w rezultacie na sam koniec nie chciała do mnie podejść i uciekała:placz: Nie wiem, co spartoliłam, jutro mam nadzieję to naprawić...

Jaśnie panie łaskawe panie wracają z pastwiska(ostatnio musiałam lecieć po nie jakieś 300m większość po podmokłej łące:mad:)

Poznajecie?:cool3:

Posted

Ostatnio strasznie żałowałam, że nie wzięłam aparatu na podwórko-Nes bawił się kółkiem i w pewnym momencie założył je sobie na nos, biegał dumny z siebie-część kółka w pysiu a część praktycznie na oczach:evil_lol:

Posted

[quote name='despera']
Ostatnio strasznie żałowałam, że nie wzięłam aparatu na podwórko-Nes bawił się kółkiem i w pewnym momencie założył je sobie na nos, biegał dumny z siebie-część kółka w pysiu a część praktycznie na oczach:evil_lol:
zobacz najnowsze foty Foksika :evil_lol::evil_lol:

Klucha chyba ostatnio przytyła:evil_lol:

Nesik pieknie wygląda w nowej obrozy:loveu:
http://aga_um.eu.interia.pl/P1040734.jpg
ta powaga i dostojeństwo...i cudne kudły na przedpiersiu!! :)

Posted

Patrzcie, zmieściłby się drugi sznupek:loveu::evil_lol:

Nes rozmawia z odkurzaczem:diabloti: Chwilę wcześniej odkurzałam dywan, Nes(oczywiście też odkurzony, jakżeby inaczej;)) nadzorował moją pracę z nosem przy mojej ręce, kiedy przesunęłam się dalej zadowolony położył sie na świeżo odkurzonej części:evil_lol:

Posted

http://i24.tinypic.com/2rf4gbc.jpg ooo właśnie coś takiego zrobił:evil_lol: (pozwolisz że zaprezentuję na Foksiku?:loveu:)

A Klunia nie przytyła tylko obrosła zimowym futerkiem:obrazic::evil_lol:

Cieszę się że się podoba:D Oszczędzam ją i zakładam tylko na sesję albo na spacery smyczowe, bez puszczania luzem, coby sie nie pobrudziła:diabloti::evil_lol:

Posted

Dobra, zyłas w strachu przed pajączkiem.. usprawiedliwiona nieobecnosc..
A ja zyłam w strachu, ze Mucia Cię zjadła, i juz do nas nie przyjdziesz :placz:

Kurde zdjęcia mi się nie otwierają, a ja chciałam szybko cos do Ciebie napisac, zebys znowu nie uciekła.. skomentuję pózniej :diabloti:

Posted

Doginka, ja jestem z niego bardzo zadowolona, Nes też jakichś wielkich sprzeciwów nie zgłasza;) A co do wbijania w oczy-szczerze to niezbyt widzę nesikowe ślepka:shake::evil_lol: Tak serio to nie, chyba że za mocno zapnę to wtedy wchodzi mu na oczy, ale to już kwestia dopasowania paska;)

Paulina, Mucia nie może mnie zjeść, ma tylko pół żuchwy:diabloti: Dobra ja też zmykam bo zaczynam bełkotać, wyrazy poprawiam co chwilę:shake::evil_lol: Dobranoc:multi:

Posted

rewelacyjne są te kagańce !! Nasza koleżanka Figusia taki ma - jej pani mówi że to najlepszy zakup w tym roku :cool3: Pies jest zachwycony, bo może latać z wywalonym jęzorem, otwierać paszczę na całą szerokość :loveu:
Sama myślę nad takim dla Kreona,ale chyba sie nie opłaca,on rzadko chodzi w kagańcu ;)

Posted

Państwo Konie jak i Pan Pies ślicznie się prezentuja mimo takiej ble i fu pogody :lol:

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040741.jpg - Co Ci się tu uwaliło takie okrąłe czarne na Nesiska posłanku? :p Chyba, ze to on tylko mu miłości brakuje i się tak zwinął :eviltong:
Nie no, fajnie się składa :lol:

Mój też tak robi tylko ma wtedy słabą widoczność i wpada na różne rzeczy :lol:

Co do pajączka to ja bym mu postawiła ultimatum, że ten pokój jest za mały na nas dwóch :lol:

A co tam u mojej ulubonej Mucieńki? :evil_lol: Dobrze się chowa?

Posted

Eria, no co ty, taki agresor i bez namordnika?:evil_lol: Kaganiec by mu się spodobał, bo ma w nim nieograniczoną możliwość darcia mordy... Nes już to wypróbował:diabloti:
Paulina, musiałaś wygadać??:eviltong:

Co do pajączka to ja bym mu postawiła ultimatum, że ten pokój jest za mały na nas dwóch :lol:
Stawiałam, oj, stawiałam... Prośbą, groźbą, a on się nie odezwał i dalej gdzieś siedzi-a ja nie myślę się wyprowadzać, przynajmniej jak narazie:mad: Mucieńka stoi sobie na szafce, kątem oczodołu zerka w okno i jak narazie ma wolne bo pancia męczy histologię... Nes jej nie lubi, krzywo na nią patrzy i w ogóle- jak np. ją kąpałam to zrobił wielki raban, kiedy byłam z nią sama w łazience:roll: Może to ten delikatny aromat stęchlizny go drażni:evil_lol:
Moi rodzice właśnie skubią kaczkę(:tard:) i Nes mi jęczy pod drzwiami, tak sie na nią napalił że kolacji nie chciał:roll: Jakbym go wypuściła to by chciał chociaż spróbować... Muszę jakoś przeboleć, może go nie zamorduję:shake:

Posted

Śliczne te Nesikowo-konikowe fotencje:loveu:

Ojjj tak, te kagańce są super! I bardzo łatwo je utrzymać w czystości, jak szanowny pan piesio włoży mordkę nie tam gdzie trzeba:diabloti:

Posted

Taaak, praktyczne są, wystarczy spłukać wodą;) Dobciu, powinni nam płacić za reklamę:evil_lol:
Dorkaa, już rozważałam taką możliwość, i chyba dlatego nie kwapię się do powtórki z czaszki:evil_lol: I wcale nie mam zamiaru go szukać:shake: A histologia to nauka o tkankach, narządach i układach(jeśli się nie mylę:oops:), teraz uczę się tk. chrzęstnej i kostnej-wiem już, że są 3 rodzaje tkanki chrzęstnej-szklista, sprężysta i włóknista:lol: Niestety jak narazie moja wiedza na tym się kończy:siara: Ale jutro się poprawię:D
Nes przestał jęczeć i zabrał się za jabłko, które dałam mu 2 godziny temu:roll: Chyba uznał, że lepsze jabłko w pysku niż kaczka w kuchni:cool3: Korzystając z ciszy idę spaciu, dobranoc:multi:

Posted

Dobranoc :) Wyśpij się, bo musisz się pouczyć o tych tkankach :evil_lol: Ale to ciekawe jest :evil_lol:
Ja wiem że tkanka chrzęstna znajduje się między stawami, zeby je chronić, jest też łącznikiem ludzkich z.eber i mostka. Ale 2 klasa gim. to nie studia weterynajryjne :P

Posted

No dziewczyny dzięki Waszej reklamie kupie aż 2 kagańce, tylko oba moje sznupki mają różne kufy - czy w razie czego można zwrócić zły kaganiec???
I z czego one są? z metalu czy plastiku?