despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Nie zazdrościć, tylko przyjeżdżać nad morze!! Tylko nie w środku sezonu, chyba że nie macie nic przeciwko wstawaniu przed 5:cool3:;) Byłam w Kołobrzegu, odwiedziłam wszystkie możliwe sklepy obuwnicze i nie kupiłam sobie butów:grab: Za to kupiłam Nesowi nowego smoczka(:diabloti:) i zapas gryzaków na tydzień:loveu: No i bilet do Warszawy, tym razem tłukę się autobusem, na pociąg już wszystkie wykupione:roll: Wstawiam kolejnych kilka fotek jakby ktoś był zainteresowany:razz: Nesikowy smoczek(obcięłam mu skrzydełka i końcówkę ogona bo słabo się trzymały, a Nes lubi konsumować takie badziewka:mad:) Kupiłam smoczka w sklepie, w którym zamawiałam pamiętną obrożę z konikami, od razu wpadł mi w oko, zapytałam więc sprzedawczyni, co on ma w środku, na co pani spojrzała na mnie ze zdziwieniem i niepewnie odpowiedziała "piszczałkę...?":evil_lol: Nie ma piszczałki:p Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 A i kupiłam sobie kolczyki:loveu: Takie zakupy lubię;) Nesik podpiera ścianę:evil_lol: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Nes rozmawia z bałwanami... ...chyba się nie dogadali, bo musiał uciekać:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040792.jpg Potwór* z Ustronie Ness :razz: *Potwór-w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu, np. śliczny potworek, kochany potworek :loveu: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ciekawe, co jest na drugim brzegu... To zdjęcie zrobiłam z jego poziomu... Po chwili wylądowałam na tyłku:evil_lol: A resztę chyba wstawię jutro;) Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 *Potwór-w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu, np. śliczny potworek, kochany potworek :loveu: wredny potworek też pasuje:evil_lol: Zresztą, kilka razy, kiedy Nes był przed trymowaniem, słyszałam komentarze typu "o matko, co to jest??":mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 despera napisał(a):wredny potworek też pasuje:evil_lol: Zresztą, kilka razy, kiedy Nes był przed trymowaniem, słyszałam komentarze typu "o matko, co to jest??":mad: Mi duże nie wytrymowane sznaucery przypominają CTR :razz: Jedna moja koleżanka z klasy powiedziała: "Masz pudla?! te psy są paskudne i obrzydliwe !" nigdy nie poznała żadnego i nawet na żywo nie widziała, to jak śmie twierdzić :angryy: :shake: tylko wziąć i posiekać :evil_lol: Na dodatek ma mixa wielkości to kolana, z półdługą sierścią i uważa że to briard :cool3: :lol: Quote
Paulina. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jestem :grins: Pouczyłam się troszkę, a Ti? :cool3: Otwiera mi się tylko kilka pierwszych fotek :-( http://aga_um.eu.interia.pl/P1040783.jpg Ta jego czerń się naprawdę świetnie komponuje z tymi widoczkami :loveu: A kolczyki świetne, lubię takie :razz: EDIT: otworzyło mi się jeszcze trochę.. http://aga_um.eu.interia.pl/P1040801.jpg Ślicznie jędza(tylko to mi przychodzi do głowy jak patrzę na jego mordkę w tym kagańcu :loveu:) wyszła na tle morza :diabloti: Ps. Zobacz jaki krzywy horyzont :evil_lol: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ja też często słyszę, że pudle to okropne, głupie psy... Dlaczego? Bo są ufryzowane:mad: Nikt nie chce słuchać, że to mądre i inteligentne zwierzaki, są okropne i już:angryy: No ale cóż, jak to już było powiedziane u Erii, wiedza kynologiczna w naszym kraju nie jest na zbyt wysokim poziomie:roll: Przykładem może być "briard" koleżanki:evil_lol: Nie siekaj, więzienia niedługo będą przepełnione dogomaniaczkami:evil_lol: Paulina, ja siem dzisiaj nie uczyłam:oops: Jakoś nie wyszło:oops: Jutro... A co do fotek-poczekaj cierpliwie, otworzy sie i reszta;) Quote
Bzikowa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040796.jpg zmokła kura! :diabloti: Co do tych pudli to panuje jakiś chory stereotyp "głupiego pudla". Nie rozumiem tego :roll: Quote
misiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='despera']http://aga_um.eu.interia.pl/P1040797.jpg Extra morskie foteczki :loveu: :). [quote name='despera']Ja też często słyszę, że pudle to okropne, głupie psy... Dlaczego? Bo są ufryzowane:mad: Nikt nie chce słuchać, że to mądre i inteligentne zwierzaki, są okropne i już:angryy: To prawda...pudle to bardzo inteligentne psy,o super charakterku :). Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040796.jpg chciałam napisać 'zmokła kura', ale Bzikowa mnie ubiegła :evil_lol: w każdym razie zmokły Nesik wygląda zabójczo :loveu: Quote
Paulina. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Juz 2 setki :Rose::Rose::Rose: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ooo, imprezka:cunao: Kochane pijemy, w ramach wdzięczności za utworzenie przez was tych 200 stronek:loveu::drinking::knajpa: P.S. Chciałam zakomunikować, że smoczek nie ma już ogonka:roll: Quote
Paulina. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 despera napisał(a):P.S. Chciałam zakomunikować, że smoczek nie ma już ogonka:roll: Hahaha, mój kochany Nesik dobrze się spisał :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 A teraz nie ma już smoczka... Dziad dobrał się do wnętrzności i musiałam interweniować, za co jeszcze na mnie nawarczał:placz: I weź kup takiemu potworowi zabawkę:roll: Quote
monita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To i ja nie pogardzę, czymś dobrym do picia ;) :knajpa::cunao::knajpa: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A ja nie pije z wami tego co pijecie :lol: chyba że chcecie upić nieletnią :evil_lol: Ale chętnie soczek :cool: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Czarna Owieczka, ale my się nie upijamy, tylko opijamy, kulturalnie i z umiarem:cool3::evil_lol: Ale soczek też może być, jeśli wolisz;) Quote
Recommended Posts