Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Buu nikogo nie ma, a chciałam sobie z wami pogadać:placz: A muszę zmykać, bo jutro wejściówka z histologii:grab: Jeszcze przypomniały mi sie 2 pytania: czy znacie może jakiegoś zaufanego dogsittera w Warszawie(chodzi mi o poniedziałki, jeśli uda mi się zabrać Nesa), i czy wiecie może gdzie w tym mieście są wybiegi dla psów? Najlepiej na Ursynowie, Mokotowie lub w okolicach metra, bo w takiej lokalizacji mam zamiar czegoś szukać.
Pozdrawiam:multi:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Desperrrra :loveu:
Ja jestem, szkoda ze godzinkę po czasie! A mogłam sie nie włoczyc do Lo jescze tylko do domku leciec prosto :diabloti:
Wg mnie to powinnas wziąsc Nesa.. bez panci to mu pewnie i w domu zle :p Ja bym Milkę wzieła, moze to i egoizm, ale ja nie potrafie bez niej....
Podrzucaj mi Nesa na poniedziałki :diabloti:
Na Mokotowie to moze Pola mokotowskie?
Hm... park skaryszewski to na Pradze..
Albo nad Wisłą gdzies? :cool3:
http://agu_um.w.interia.pl/P1040563.jpg
to zdjęcie jest the best!! :lol:
http://agu_um.w.interia.pl/P1040553.jpg
A to.... boskie.. romantyczne morze i Nes w tle :loveu:

Pozdrawiamy!!

Posted

witaj bierz go ze soba dla niego nie bedzie sie liczyc gdzie jest tylko z kim i napewno bedzie szczesliwy,ze jest ze swoja pancia:)
zdjecia cudne,ale Ci zazdroszcze tych widokow:cool3:

Posted

Piękne fotki :loveu: bierz Nesika, jeśli tylko będziesz mogła!!! To żaden egoizm, przecież sama mówisz, że w domu ma tylko krótkie spacery.. a podwórko to wiadomo... raczej sam sie nie wybiega, wybawi itp ;) Pozdrawiamy mocno z Sarunią i przesyłamy buziaki :)

Posted

Witam:lol:
To nie jest egoizm, wiem co mówię;) Nie słuchaj co Ci mówią, dla psa ważniejsze jest, ze jest z tobą! Ja dwa lata dojzewałam do tego, by postawic na swoim, nie zważąc co mi mówią w domu i po prostu zabrac Negra ze sobą;)
Żeby psu było wygodniej, jechałam pociagiem dwie godziny dłuzej i 50km dalej, zamiast wygodnym pksem;)
Negro ma ponad 6 lat, a zaledwie dwa dni zajęło mu przyzwyczajenie sie do nowych warunków. Czy jest mu dobrze? Mając kilka spacerów dziennie, kumpli na kazdym spacerze i mnie na co dzień nie może narzekac!:lol:
A do domu też będziemy wracac, na nasze dzikie łąki;)
Nie wahaj się, bo po co macie się razem męczyc? Jeśli zajęcia Ci na to pozwolą, zabierz Nesika na próbe. W domu powiedz, ze go odwieziesz, jak by mu było źle, jak byś sobie nie dawała rady. A jestem pewna, że będzie dobrze;)

Posted

czesc
dziewczyny mają racje to wcale niejest egoizm, lepiej mu będzie z pancią no i ty niebedziesz sama, zawsze znajdziesz kawałek gdzie nesik bedzie mógł polatać i pozna nowych kolegów i koleżanki.

Posted

Cześć:multi: Dzisiaj jestem już po zajęciach, dobrze że mam zaproszenie do nowej koleżanki bo inaczej znowu bym się zdołowała-sama na weekend... Już powiedziałam mamie, że jeśli nie będę dawała rady z Nesem, to mogę go odwieźć do domu-ale narazie i tak nie mam jak znaleźć mieszkania, wszystkie oferty z biur... Ale tak łatwo się nie poddam:diabloti:
Wczoraj mieliśmy nieoficjalną integrację naszej grupy-całkiem sympatyczni ludzie+miły lokalik to dobre połączenie:cool3: Żeby tylko to SGGW było np. w Kołobrzegu, to jak dla mnie byłoby idealnie:roll:
Widzicie, nie ma Nesa, nie ma kobylastych, nie mam o czym pisać... Może tylko dodam, że "dziadki", u których mieszkam, jeszcze nie wrócili z grzybów(pojechali w poniedziałek). Nie, żeby mi to przeszkadzało;)
A, znalazła się smycz-mama schowała ją do mojej szafki(?) i zapomniała o tym. Zamówiłam już drugą, będą dwie:evil_lol: A Nes już prawie legalnie śpi na moim łóżku, mama opowiadała, że co rano go tam znajduje-"nie wiem, czy mam mu kazać schodzić...? on nie bardzo chce":mad: Jak wrócę to nie będę miała gdzie spać :placz: Dobrze, że mamy jeszcze 2 puste piętra:evil_lol:
Pozdrawiam serdecznie:loveu:

Posted

Ty się śmiejesz, a jak wpadłam na weekend to kiedy rozkładałam łóżko to bestia bezczelnie zaczęła się pakować, kiedy powiedziałam "zejdź" to spojrzał na mnie wilkiem-po tygodniu...!:mad: Jak wrócę na Wszystkich Świętych to mnie do pokoju nie wpuści:shake::evil_lol:
Jemu bez panci lepiej, nikt go nie ustawia, a on zawsze chciał rządzić :evil_lol:;)

Posted

despera napisał(a):
Cześć:multi: Dzisiaj jestem już po zajęciach, dobrze że mam zaproszenie do nowej koleżanki bo inaczej znowu bym się zdołowała-sama na weekend... Już powiedziałam mamie, że jeśli nie będę dawała rady z Nesem, to mogę go odwieźć do domu-ale narazie i tak nie mam jak znaleźć mieszkania, wszystkie oferty z biur... Ale tak łatwo się nie poddam:diabloti:
Wczoraj mieliśmy nieoficjalną integrację naszej grupy-całkiem sympatyczni ludzie+miły lokalik to dobre połączenie:cool3: Żeby tylko to SGGW było np. w Kołobrzegu, to jak dla mnie byłoby idealnie:roll:
Widzicie, nie ma Nesa, nie ma kobylastych, nie mam o czym pisać... Może tylko dodam, że "dziadki", u których mieszkam, jeszcze nie wrócili z grzybów(pojechali w poniedziałek). Nie, żeby mi to przeszkadzało;)
A, znalazła się smycz-mama schowała ją do mojej szafki(?) i zapomniała o tym. Zamówiłam już drugą, będą dwie:evil_lol: A Nes już prawie legalnie śpi na moim łóżku, mama opowiadała, że co rano go tam znajduje-"nie wiem, czy mam mu kazać schodzić...? on nie bardzo chce":mad: Jak wrócę to nie będę miała gdzie spać :placz: Dobrze, że mamy jeszcze 2 puste piętra:evil_lol:
Pozdrawiam serdecznie:loveu:

Czesc studentkoo !:loveu:
Nie poddawaj się, nie :cool3:
Rozumiem, ze jak "dziadków" nie ma, to integracja była u Ciebie? :diabloti:
A Nesio biedaczek tęskni.. a łozko pachnie Tobą :eviltong:
Mi tez zawsze psa rozpieszczają.. albo na odwrót, próbują "Wychowywac" dziwnymi sposobami... :roll:

Pozdrawiamy !! Paaaa :loveu:

Posted

dzień dobry

stęsknieni za Twoim czarnym szczęściem wpadamy
przywitać się i pozdrowić WAS cieplutko

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

Posted

Hej studentko :lol:
Szukaj czym prędzej pokoju bo się Nesik wkurzy i będzie "Lessie wróć" 2 :eviltong::eviltong: Znajdziesz go rano na wycieraczce mieszkania mówiącego "cześć matka, daj żryć bom się styrał tą podróżą" :razz:
Dobrze, chyba coś mi odwala :p

Pozdrawiamy w każdym razie... ;)