Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

Cześć:) Jestem na TI więc tylko kilka słów;) Nesq bym najchętniej zabrała JUŻ, tylko jeszcze nie mam mieszkania... Ale chyba się wkurzę i jutro podjadę do jakiejś agencji mieruchomości. Już mówiłam mamie, że wezmę jakaś bidę i mamie podrzucę;) Jak znajdę mieszkanie to będę myśleć. Jutro zajrzę do kawiarenki to napiszę coś więcej, jeśli będę miała co:) Pozdrawiam!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

despera napisał(a):
Cześć:) Jestem na TI więc tylko kilka słów;) Nesq bym najchętniej zabrała JUŻ, tylko jeszcze nie mam mieszkania... Ale chyba się wkurzę i jutro podjadę do jakiejś agencji mieruchomości. Już mówiłam mamie, że wezmę jakaś bidę i mamie podrzucę;) Jak znajdę mieszkanie to będę myśleć. Jutro zajrzę do kawiarenki to napiszę coś więcej, jeśli będę miała co:) Pozdrawiam!

Hm... a dlaczego nie chcecie skorzystac z tej agencji? Bo ja sie nie znam...
Mam nadzieję, ze wszytsko się uda i Nes będzie niedługo z Tobą!
Zajrzyj jutro koniecznie! I napisz cos :loveu:

Pozdrawiamy!!

Posted

A agencjach handlu nieruchomościami sporo liczą sobie za samo podanie adresu, z których czesto nic nie wynika. Tak więc trochę szkoda finansów...

Witaj Despera! Czekamy na info.
pzdr.

Posted

Cześć:multi: Kupiłam Szczeniakowi obrożę pod kolor nowej smyczy(taką przynajmniej mam nadzieję:evil_lol:), od razu poprawił mi się humor:loveu: Co do agencji, chodzi o koszty, ale też o to, że "ktoś kiedyś został oszukany" i rodzice po prostu się boją. Mówią, że pogadamy jak przyjadę... Jak dla mnie to za długo, ale co robić:roll: Ogłoszenia w gazetach w 99% okazują się być "ukrytymi" ogłoszeniami agencji :mad:
Byłam dzisiaj u koleżanki, poszłyśmy do zoologicznego z jej psiskami-tzn. z jej westką Bombą i labką Labą(:evil_lol:):loveu: Wytarmosiłam chociaż jakieś psiska:loveu:
Wczoraj miałam jedyny wieczór wolny od nauki-wracam o 20 i jestem zmęczona po całym dniu, chciałam obejrzeć "Zagubionych", i co? Nie ma tvp1:placz: W rezultacie zrobiłam pranie i poszłam spać po 22 :roll:
Jeszcze 11 dni i będę w domu:multi:

Posted

A ja zamówiłam dzisiaj nowe szeleczki :loveu: Tez od razu mi się humor poprawił, ale jak wyszłam z poczty po wykonaniu przelewu to stwierdziłam, ze ten pies mnie za duzo kosztuje i juz nie miałam takiego humoru :diabloti::roll:

Bomba.. fajne imię dla psa :cool3:

11 dni zleci szybciutko... a w 11 dni moze sie wiele zdarzyc. Moze jakies mieszkanko się nawinie :cool1:

Pozdrawiamy !!

Posted

Dziewczyny!!! Zmiana planów!! Wracam już pojutrze:multi::multi::multi: Doszłam do wniosku, że kilka wykładów mogę opuścić, ćwiczenia mogę odrobić-pytałam, żeby nie było;)-więc ominie mnie kolejny weekend z "dziadkami":multi: Rodzice nie wiedzą, będę w Ustroniu chwilę po 20, na szczęście mam tylko jakieś 700m od stacji do domu:cool3: taka mała niespodziajka:loveu: Mam już bilet, jeszcze ciepły:evil_lol: Już się nie mogę doczekać, tydzień z Nestorkiem:loveu::loveu:
A co do mieszkania-rodzice powiedzieli, że "pogadamy jak przyjadę".:shake: Wczoraj mama dzwoniła, że znalazła potencjalne mieszkanie, ale po ok. pół godz okazało się, że nic z tego... A już się cieszyłam jak głupia:placz: Nesa chyba naprawdę nie poznam, ostatnio dostałam smsa od mamy "(...)a teraz głupolek[Nes] wchodzi mi na głowę, ałaaa" :mad: Najbardziej boję się, że już nie będzie "mój", że będzie pilnował mamy i w ogóle potraktuje mnie jak gościa:( Dzisiaj w ogóle miałam szalony sen, wycierałam mokrego Nesa i zauważyłam, że jest biały z kilkoma rudymi plamkami :evil_lol:
Wybaczcie ten chaos w pisaniu, mam przed sobą dużo nauki, w głowie już myśl o wyjeździe i na dodatek na pusta łepetyna boli mnie od rana...:shake:
Jeśli tylko nie będzie padać, możecie liczyć na weekendową sesję plażową, a może nawet zabiorę Szczeniaka do koni:loveu:
Pozdrawiam!!!:multi:

Posted

despera napisał(a):
Dziewczyny!!! Zmiana planów!! Wracam już pojutrze:multi::multi::multi: Doszłam do wniosku, że kilka wykładów mogę opuścić, ćwiczenia mogę odrobić-pytałam, żeby nie było;)-więc ominie mnie kolejny weekend z "dziadkami":multi: Rodzice nie wiedzą, będę w Ustroniu chwilę po 20, na szczęście mam tylko jakieś 700m od stacji do domu:cool3: taka mała niespodziajka:loveu: Mam już bilet, jeszcze ciepły:evil_lol: Już się nie mogę doczekać, tydzień z Nestorkiem:loveu::loveu:
A co do mieszkania-rodzice powiedzieli, że "pogadamy jak przyjadę".:shake: Wczoraj mama dzwoniła, że znalazła potencjalne mieszkanie, ale po ok. pół godz okazało się, że nic z tego... A już się cieszyłam jak głupia:placz: Nesa chyba naprawdę nie poznam, ostatnio dostałam smsa od mamy "(...)a teraz głupolek[Nes] wchodzi mi na głowę, ałaaa" :mad: Najbardziej boję się, że już nie będzie "mój", że będzie pilnował mamy i w ogóle potraktuje mnie jak gościa:( Dzisiaj w ogóle miałam szalony sen, wycierałam mokrego Nesa i zauważyłam, że jest biały z kilkoma rudymi plamkami :evil_lol:
Wybaczcie ten chaos w pisaniu, mam przed sobą dużo nauki, w głowie już myśl o wyjeździe i na dodatek na pusta łepetyna boli mnie od rana...:shake:
Jeśli tylko nie będzie padać, możecie liczyć na weekendową sesję plażową, a może nawet zabiorę Szczeniaka do koni:loveu:
Pozdrawiam!!!:multi:

To super!!! Czekamy na zdjęcia i relcję z domu!
A Nes napewno o Tobie nie zapomiał, 2 letniej więzi tak szybko się nie zburzy..

A co do snu... wiadomo.. moze mama go potraktowała wybielaczem? :diabloti:

Mam nadzieję, ze cos wymyslicie i niedługo będziesz razem z Nesem. Pozdrawiamy!!

Posted

despera napisał(a):
Dzisiaj w ogóle miałam szalony sen, wycierałam mokrego Nesa i zauważyłam, że jest biały z kilkoma rudymi plamkami :evil_lol:

że niby Foksik :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

Hej :loveu:
Znowu nas dawno nie było, no, musimy cześciej zaglądać :roll:
A z rodzicami dasz radę - po pierwsze to Twój pies a Ty już dzieckiem nie jesteś i może mieszkać z Tobą! No i pewnie wybierze właśnie Ciebie ;)
Pozdrawiamy i liczymy na jakieś fotki jak tylko dorwiesz się w domu do aparatu i do Neska :lol: