Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć:multi: Od razu się bronię-chcę Nesowi trochę skrócić te długie kudły na brzuchu i w pachwinach, wygląda śmiesznie:evil_lol: Ale jak macie krzyczeć to chyba sobie daruję:oops: A humorek dzisiaj dobry, świeci słoneczko, jakże by mogło być inaczej:loveu: Staram się nie myśleć, że już pojutrze znowu będę musiała zostawić Nesa i wyjechać...:shake:
Niespodzianka, byliśmy rano na plaży:multi: Wczoraj strasznie wiało, więc nawet nie nastawiałam budzika, ale dzisiaj od rana jest ślicznie, cieplutko:loveu: Poszliśmy chwilę przed 8 i nie było ludzi-koniec zrywania się przed świtem:multi: Nes poganiał mewy, usiłował mnie zabić(kilka razy pędził na mnie z prędkością światła, w ostatniej chwili odskakiwałam bo by mnie staranował:mad:), wykąpał się i teraz śpi;) Wstawiam kilka fotek, zrobiłam z 70 ale większość wyszła ciemna, narazie mam w zapasie 30, rozłożę to na dzisiaj i jutro:cool3: A później może wstawię filmiki głupawki nesowej na plaży:diabloti:

Najpierw foto domowe

Posted

...i nie chcąc zostać zamknięty, uciekł co sił w łapach:evil_lol:

Jako że niezbyt to widać: na tabliczce jest napis "Wchodzenie na umocnienia brzegowe pod karą wzbronione";)
Następna partia wieczorem:cool3:

Posted

Czesc :multi:
Ja tam się nie znam na sznaucerzych pachwinach, ale wydaje mi się, ze Nes wygląda ok :oops:

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040768.jpg
świetnie Ci to zdjęcie wyszło ! Wszystko się tak ładnie komponuje!
I morze dzisiaj wyjątkowo śliczne..
zawsze marzyłam, zeby pojechac do Ustronia w zimie.. bo w lecie byłam 6 razy.. a w zime musi byc faajnie :razz:

http://aga_um.eu.interia.pl/P1040813.jpg
Nie martw się Nes zamknął nas razem - będziemy chodzic na spacery na deptak... więzienny :cool1:

Wyjątkowo ładnie Ci dzisiaj fotki powychodziły, czekamy na następną partię!

Posted

Ojejka jejka, aż się zarumieniłam:oops::evil_lol: Cieszę się że się focie podobają, zapraszam wieczorkiem:loveu:

zawsze marzyłam, zeby pojechac do Ustronia w zimie.. bo w lecie byłam 6 razy.. a w zime musi byc faajnie :razz:
W zimie pusto i cicho, wymarłe miejsce... Ale plaża też pusta i to jest plus;) Tylko ze w zimie przeważnie wieje, są ogromne fale i plaży właściwie nie ma...:roll:

Nie martw się Nes zamknął nas razem - będziemy chodzic na spacery na deptak... więzienny :cool1:
A ty dalej Milcie z łóżka wyrzucasz, czy po wydmach łazisz?:diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Ojejka jejka, aż się zarumieniłam:oops::evil_lol: Cieszę się że się focie podobają, zapraszam wieczorkiem:loveu:

W zimie pusto i cicho, wymarłe miejsce... Ale plaża też pusta i to jest plus;) Tylko ze w zimie przeważnie wieje, są ogromne fale i plaży właściwie nie ma...:roll:

A ty dalej Milcie z łóżka wyrzucasz, czy po wydmach łazisz?:diabloti:

Przyjdę, nie martw się nie musisz zapraszac :lol: Co jak co, ale upierdliwa jestem :cool1:

Ale za to jodu jest duzo !! :razz: I psa spuscic mozna..

Nadal wyrzucam.. potrafie ledwo isc i widziec na oczy z zaspania, a biorę ją na ręce i wynosze :diabloti: Ale tylko na noc.. rano wraca :eviltong:

Posted

Nadal wyrzucam.. potrafie ledwo isc i widziec na oczy z zaspania, a biorę ją na ręce i wynosze :diabloti: Ale tylko na noc.. rano wraca :eviltong:
Sadystka:eviltong: Mój potwór już się nauczył, że jak słyszy budzik to pakuje się do wyrka:evil_lol: Jak sie obudzę bez budzika to też:evil_lol: A jak on się obudzi i jęczy, że chce wyjść, to go wołam do łózia, on się kładzie i już nie chce nigdzie wychodzić:evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
Sadystka:eviltong: Mój potwór już się nauczył, że jak słyszy budzik to pakuje się do wyrka:evil_lol: Jak sie obudzę bez budzika to też:evil_lol: A jak on się obudzi i jęczy, że chce wyjść, to go wołam do łózia, on się kładzie i już nie chce nigdzie wychodzić:evil_lol:

Moja się cały wieczór przekręca i przekłada na łozko.. a pózniej rano przychodzi i albo mi wchodzi na głowę.. albo po mnie skacze i mnie lize, albo się grzecznie przytula :loveu:
Wczoraj obudziło mnie dziwne wrazenie, ze cos mnie obserwuje.. otwieram oczy a tam wielkie wyłupiaste i brązowe ocka które wiszą nad moją głową i się wpatrują :diabloti: Grzeczna sunia.. poczekała, az wstanę :cool1:

Posted

niewykonalne, ale mój przyszły sznaucer napewno będzie kudłaty :eviltong: już ja tego dopilnuję :evil_lol:
Co do przyszłości-zaproponowałabym ci szczeniaczka z mojej przyszłej hodowli, ale mój reproduktor został wybrakowany :evil_lol:

Paulina, Nes też kiedyś tylko patrzył... Ale naczytał się dogomanii i zaczyna jęczeć jak Kroś:evil_lol:

Posted

w morde już mu sie zdarzyło dostać :evil_lol: ale poskutkowało tylko na chwile:shake: a nożem nie próbowałam,ale myslę że to skuteczna metoda:evil_lol:
próbowałam za to rzucać w niego przedmiotami, zeszytami,kapciami,długopisami, i co tam jeszcze było pod ręką - nie działa:cool1:

Posted

Ja jak rzucam czymś to się zamyka, ale dlatego, że bierze to w mordę i przynosi panci, molestuje i po prostu nie mogę nie wstać:mad: Mówię, ci, wpuść do wyra to zaśnie:evil_lol: