Pimpek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Hello wszystkim !:cool3: Życzę powodzenia w szukaniu new lokum, i zabrania Nesa ze sobą :cool3: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Cześć:multi: Od razu się bronię-chcę Nesowi trochę skrócić te długie kudły na brzuchu i w pachwinach, wygląda śmiesznie:evil_lol: Ale jak macie krzyczeć to chyba sobie daruję:oops: A humorek dzisiaj dobry, świeci słoneczko, jakże by mogło być inaczej:loveu: Staram się nie myśleć, że już pojutrze znowu będę musiała zostawić Nesa i wyjechać...:shake: Niespodzianka, byliśmy rano na plaży:multi: Wczoraj strasznie wiało, więc nawet nie nastawiałam budzika, ale dzisiaj od rana jest ślicznie, cieplutko:loveu: Poszliśmy chwilę przed 8 i nie było ludzi-koniec zrywania się przed świtem:multi: Nes poganiał mewy, usiłował mnie zabić(kilka razy pędził na mnie z prędkością światła, w ostatniej chwili odskakiwałam bo by mnie staranował:mad:), wykąpał się i teraz śpi;) Wstawiam kilka fotek, zrobiłam z 70 ale większość wyszła ciemna, narazie mam w zapasie 30, rozłożę to na dzisiaj i jutro:cool3: A później może wstawię filmiki głupawki nesowej na plaży:diabloti: Najpierw foto domowe Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Nowy sposób noszenia kagańca:) A tak wyglądałam po wyjściu z plaży(w drodze do domu już trochę wyschłam;)) Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 A to już plażowe fotki-zgadnijcie, na co patrzy Nes:evil_lol: Biedne ptaki zostały obudzone w bardzo drastyczny sposób:diabloti: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Mój mały sadysta w swoim żywiole Nessie-odsłona kolejna;) Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Nes wszedł na wydmy... ...zauważył tabliczkę Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 ...i nie chcąc zostać zamknięty, uciekł co sił w łapach:evil_lol: Jako że niezbyt to widać: na tabliczce jest napis "Wchodzenie na umocnienia brzegowe pod karą wzbronione";) Następna partia wieczorem:cool3: Quote
Paulina. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Czesc :multi: Ja tam się nie znam na sznaucerzych pachwinach, ale wydaje mi się, ze Nes wygląda ok :oops: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040768.jpg świetnie Ci to zdjęcie wyszło ! Wszystko się tak ładnie komponuje! I morze dzisiaj wyjątkowo śliczne.. zawsze marzyłam, zeby pojechac do Ustronia w zimie.. bo w lecie byłam 6 razy.. a w zime musi byc faajnie :razz: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040813.jpg Nie martw się Nes zamknął nas razem - będziemy chodzic na spacery na deptak... więzienny :cool1: Wyjątkowo ładnie Ci dzisiaj fotki powychodziły, czekamy na następną partię! Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ojejka jejka, aż się zarumieniłam:oops::evil_lol: Cieszę się że się focie podobają, zapraszam wieczorkiem:loveu: zawsze marzyłam, zeby pojechac do Ustronia w zimie.. bo w lecie byłam 6 razy.. a w zime musi byc faajnie :razz: W zimie pusto i cicho, wymarłe miejsce... Ale plaża też pusta i to jest plus;) Tylko ze w zimie przeważnie wieje, są ogromne fale i plaży właściwie nie ma...:roll: Nie martw się Nes zamknął nas razem - będziemy chodzic na spacery na deptak... więzienny :cool1: A ty dalej Milcie z łóżka wyrzucasz, czy po wydmach łazisz?:diabloti: Quote
Paulina. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 despera napisał(a):Ojejka jejka, aż się zarumieniłam:oops::evil_lol: Cieszę się że się focie podobają, zapraszam wieczorkiem:loveu: W zimie pusto i cicho, wymarłe miejsce... Ale plaża też pusta i to jest plus;) Tylko ze w zimie przeważnie wieje, są ogromne fale i plaży właściwie nie ma...:roll: A ty dalej Milcie z łóżka wyrzucasz, czy po wydmach łazisz?:diabloti: Przyjdę, nie martw się nie musisz zapraszac :lol: Co jak co, ale upierdliwa jestem :cool1: Ale za to jodu jest duzo !! :razz: I psa spuscic mozna.. Nadal wyrzucam.. potrafie ledwo isc i widziec na oczy z zaspania, a biorę ją na ręce i wynosze :diabloti: Ale tylko na noc.. rano wraca :eviltong: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Nadal wyrzucam.. potrafie ledwo isc i widziec na oczy z zaspania, a biorę ją na ręce i wynosze :diabloti: Ale tylko na noc.. rano wraca :eviltong: Sadystka:eviltong: Mój potwór już się nauczył, że jak słyszy budzik to pakuje się do wyrka:evil_lol: Jak sie obudzę bez budzika to też:evil_lol: A jak on się obudzi i jęczy, że chce wyjść, to go wołam do łózia, on się kładzie i już nie chce nigdzie wychodzić:evil_lol: Quote
eria Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 http://aga_um.eu.interia.pl/P1040760.jpg co ja bym dała żeby Kreon miał tyle kudłów :loveu: niewykonalne, ale mój przyszły sznaucer napewno będzie kudłaty :eviltong: już ja tego dopilnuję :evil_lol: http://aga_um.eu.interia.pl/P1040765.jpg kocham go:loveu::loveu: czekam na filmik z głupawki na plaży :cool3: Quote
Paulina. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 despera napisał(a):Sadystka:eviltong: Mój potwór już się nauczył, że jak słyszy budzik to pakuje się do wyrka:evil_lol: Jak sie obudzę bez budzika to też:evil_lol: A jak on się obudzi i jęczy, że chce wyjść, to go wołam do łózia, on się kładzie i już nie chce nigdzie wychodzić:evil_lol: Moja się cały wieczór przekręca i przekłada na łozko.. a pózniej rano przychodzi i albo mi wchodzi na głowę.. albo po mnie skacze i mnie lize, albo się grzecznie przytula :loveu: Wczoraj obudziło mnie dziwne wrazenie, ze cos mnie obserwuje.. otwieram oczy a tam wielkie wyłupiaste i brązowe ocka które wiszą nad moją głową i się wpatrują :diabloti: Grzeczna sunia.. poczekała, az wstanę :cool1: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 niewykonalne, ale mój przyszły sznaucer napewno będzie kudłaty :eviltong: już ja tego dopilnuję :evil_lol: Co do przyszłości-zaproponowałabym ci szczeniaczka z mojej przyszłej hodowli, ale mój reproduktor został wybrakowany :evil_lol: Paulina, Nes też kiedyś tylko patrzył... Ale naczytał się dogomanii i zaczyna jęczeć jak Kroś:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Świetne plażowe fotki! Szczególnie Nessie :diabloti: Quote
eria Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Paulina, Nes też kiedyś tylko patrzył... Ale naczytał się dogomanii i zaczyna jęczeć jak Kreoś w morde i nożem !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
eria Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 w morde już mu sie zdarzyło dostać :evil_lol: ale poskutkowało tylko na chwile:shake: a nożem nie próbowałam,ale myslę że to skuteczna metoda:evil_lol: próbowałam za to rzucać w niego przedmiotami, zeszytami,kapciami,długopisami, i co tam jeszcze było pod ręką - nie działa:cool1: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Ja jak rzucam czymś to się zamyka, ale dlatego, że bierze to w mordę i przynosi panci, molestuje i po prostu nie mogę nie wstać:mad: Mówię, ci, wpuść do wyra to zaśnie:evil_lol: Quote
Paulina. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nozem? Eria chcesz bys zamknięta razem ze mną i Nesem? :cool3::cool3: Quote
despera Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Was zamkną a ja wam zabiorę psy:diabloti: Filmiki: nesowa głupawka http://despera.wrzuta.pl/film/rvoDejSdPa/ Ten mój inteligent usiłował wejść na falochrony, coś mu nie pykło:evil_lol: http://despera.wrzuta.pl/film/qCu68rtwM5/ Quote
Asiaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Taaaa, tych szaleństw porannych nad morzem to mozna Wam tylko pozazdrościć. Co tez niniejszym czynię...:cool1: Pzdr. Quote
Recommended Posts