Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:pewnie dziś koło 21 będzie relacja, skoro Despera o 20 będzie w domu:cool3::cool3:
a jak tydzień z Nesem to na bank foteczki :loveu: o i kobylaste też !!:loveu:

Posted

Cześć!!! Nie odezwałam się bo musiałam sie nacieszyć domem:loveu: Jak wysiadałam z pociągu to miałam małe problemy z otwarciem drzwi, pan konduktor mi pomógł i z lekkim niedowierzaniem spytał: "Pani na pewno tutaj wysiada? To Ustronie jest...":evil_lol: A ja się prawie popłakałam ze szczęścia jak szłam do domku:loveu: Rodzice w szoku, mama oczywiście pretensje że jej nie powiedziałam bo by coś dobrego ugotowała:evil_lol: Nesik był na podwórku, ja miałam torbę na kółkach i mój dzielny obrońca sie przestraszył, ogon pod siebie i szczekał, dopiero jak podeszłam pod furtkę i go zawołałam to mnie poznał i zaczał się cieszyć:loveu: Oczywiście jest spasiony, ale już było kazanie i obiecana poprawa;) A kiedy zobaczyłam Demolkę, byłam w szoku-mama oddała Micrę(!), ale porcji jedzenia nie zmniejszyła-później wstawię fotkę biednego spaślaka... Mama mi mówiła, że pierwszą noc po moim wyjeździe minio nie mógł spać, łaził po domu i jęczał, później się już przyzwyczaił. Eria, ja spałam w innym pokoju z tv, bo oglądałam "Zagubionych" o 2:25, a Nes w moim pokoju, ale dla odmiany grzecznie na swoim spanku:diabloti: W nocy oczywiście wpakował mi się do łóżka, ale pozwoliłam mu trochę poleżeć:loveu: Dzisiaj nie poszliśmy na plażę, bo odsypiałam podróż (ale i tak ktoś mnie obudził mokrym nochalem o 8:mad:), a poza tym nieco siąpi deszcz-ale jutro mam zamiar się wybrać:cool3: A dzisiaj jadę do babci i kobylastych, fotek nie zrobię tylko najpierw je trochę wyczyszczę:diabloti: Odezwę się wieczorem, zrobię jakieś fotki, narazie muszą wam wystarczyć trzy ;)

Fotka autorstwa mojej mamy-Nes i jego ręczniczek:evil_lol:

W nowym kompleciku-jednak nie całkiem trafiłam z kolorem obroży pod kolor smyczy-smycz przy obroży wydaje się być jakby brudnawa:evil_lol:

:loveu:

Pozdrawiamy:multi:

Posted

Bestyja strasznie rozpuszczona, tata bawi sie z nim w przeciąganie sznurka, mama wiecznie dokarmia-ale są też dobre strony, już nie ma zakazu wchodzenia do pokoju "wspólnego":evil_lol:
Paulina, bródka wyczesana specjalnie do zdjęć:lol:
Moje tłuściutkie maleństwo wróciło z podwórka, gdzie pomagało tacie rozładować przyczepkę drzewa, i teraz śpi koło panci:loveu:

Posted

Fur, właśnie dlatego bałam się, czy ucieszy się na mój widok:evil_lol:
A co do mieszkania, mama nadal mówi, że mi Nesa nie odda, muszę ich wziąć na poważną rozmowę wieczorem:roll:

Posted

despera napisał(a):
... mama wiecznie dokarmia...Moje tłuściutkie maleństwo wróciło z podwórka, gdzie pomagało tacie rozładować przyczepkę drzewa, i teraz śpi koło panci:loveu:

A koło której panci?:hmmmm::razz:
Nestorek ma fajoski garniturek;):iloveyou: