Dorkaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A ja bez fotke wytrzymam i czekam na wieści :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Super że jedziesz do domu na tydzień! :multi: będziesz mogła troche dłużej nacieszyć sie Nesem :loveu: czekam na jakieś świeże foteczki :) Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hejcia no to koniecznie nowe fotki:evil_lol: Quote
eria Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :loveu:pewnie dziś koło 21 będzie relacja, skoro Despera o 20 będzie w domu:cool3::cool3: a jak tydzień z Nesem to na bank foteczki :loveu: o i kobylaste też !!:loveu: Quote
Doginka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hej:hand: Ja też czekam na relację ze spotkania i na foto - qniqw też:diabloti::bye: Quote
Paulina. Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Desperka juz pewnie w domciu :cool3::cool3: Ale zanim się przywita.. przecie my nie najważniejsze :cool1: Czekamy na relację !! Quote
agaciaaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Despera teraz pewnie Nesika męczy ;) :loveu: Quote
Paulina. Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ja myślałam, ze nie dotrwałam do jej relacji, a tu prosze jej jeszcze nie ma..... Wśtawac!! A moze oni juz wstali i są na plaży? :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Przyszliśmy na relacje i jakieś fotki :evil_lol: Gdzie jesteście? :) Quote
eria Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 a tu nadal cisza ???? :evil_lol: pewnie Despera dyskutuje z Nesem, czyje jest JEGO łóżko :diabloti: Quote
wiq Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 nie ładnie tak spieprzać z zajęć :evil_lol: Quote
despera Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Cześć!!! Nie odezwałam się bo musiałam sie nacieszyć domem:loveu: Jak wysiadałam z pociągu to miałam małe problemy z otwarciem drzwi, pan konduktor mi pomógł i z lekkim niedowierzaniem spytał: "Pani na pewno tutaj wysiada? To Ustronie jest...":evil_lol: A ja się prawie popłakałam ze szczęścia jak szłam do domku:loveu: Rodzice w szoku, mama oczywiście pretensje że jej nie powiedziałam bo by coś dobrego ugotowała:evil_lol: Nesik był na podwórku, ja miałam torbę na kółkach i mój dzielny obrońca sie przestraszył, ogon pod siebie i szczekał, dopiero jak podeszłam pod furtkę i go zawołałam to mnie poznał i zaczał się cieszyć:loveu: Oczywiście jest spasiony, ale już było kazanie i obiecana poprawa;) A kiedy zobaczyłam Demolkę, byłam w szoku-mama oddała Micrę(!), ale porcji jedzenia nie zmniejszyła-później wstawię fotkę biednego spaślaka... Mama mi mówiła, że pierwszą noc po moim wyjeździe minio nie mógł spać, łaził po domu i jęczał, później się już przyzwyczaił. Eria, ja spałam w innym pokoju z tv, bo oglądałam "Zagubionych" o 2:25, a Nes w moim pokoju, ale dla odmiany grzecznie na swoim spanku:diabloti: W nocy oczywiście wpakował mi się do łóżka, ale pozwoliłam mu trochę poleżeć:loveu: Dzisiaj nie poszliśmy na plażę, bo odsypiałam podróż (ale i tak ktoś mnie obudził mokrym nochalem o 8:mad:), a poza tym nieco siąpi deszcz-ale jutro mam zamiar się wybrać:cool3: A dzisiaj jadę do babci i kobylastych, fotek nie zrobię tylko najpierw je trochę wyczyszczę:diabloti: Odezwę się wieczorem, zrobię jakieś fotki, narazie muszą wam wystarczyć trzy ;) Fotka autorstwa mojej mamy-Nes i jego ręczniczek:evil_lol: W nowym kompleciku-jednak nie całkiem trafiłam z kolorem obroży pod kolor smyczy-smycz przy obroży wydaje się być jakby brudnawa:evil_lol: :loveu: Pozdrawiamy:multi: Quote
agaciaaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ale Ci rodzice psa rozpieszczają, nie dość że w łóżku śpi, to jeszcze spasiony... :evil_lol: Fotki śliczne :loveu: bardzo ładny komplecik :) Quote
Paulina. Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No wreszcie !! :multi::multi::multi: Super, ze juz szczęsliwa i w domciu :loveu: A Nestorek jak wypiękniał.. bródka mu urosła.. Mmm.. śliczny :loveu: Quote
despera Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Bestyja strasznie rozpuszczona, tata bawi sie z nim w przeciąganie sznurka, mama wiecznie dokarmia-ale są też dobre strony, już nie ma zakazu wchodzenia do pokoju "wspólnego":evil_lol: Paulina, bródka wyczesana specjalnie do zdjęć:lol: Moje tłuściutkie maleństwo wróciło z podwórka, gdzie pomagało tacie rozładować przyczepkę drzewa, i teraz śpi koło panci:loveu: Quote
furciaczek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 milo czytac takie radosne posty:loveu: nesik po twoim wyjezdzie ma raj w domu:diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
despera Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Fur, właśnie dlatego bałam się, czy ucieszy się na mój widok:evil_lol: A co do mieszkania, mama nadal mówi, że mi Nesa nie odda, muszę ich wziąć na poważną rozmowę wieczorem:roll: Quote
eria Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040578.jpg :loveu:typowe spojrzenie sznaucera:loveu::diabloti: mama Nesa oddać Ci musi :eviltong::eviltong: co do kompleciku - smycz podoba mi się bardziej od obróżki ;) brodę już ma cacy:loveu: jeszcze niech tylko grzywka odrośnie:loveu: Quote
Doginka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 despera napisał(a):... mama wiecznie dokarmia...Moje tłuściutkie maleństwo wróciło z podwórka, gdzie pomagało tacie rozładować przyczepkę drzewa, i teraz śpi koło panci:loveu: A koło której panci?:hmmmm::razz: Nestorek ma fajoski garniturek;):iloveyou: Quote
Marta_Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 witam,ja chce fotki konikow:loveu: Bardo ladny komplecik;) Nesik po Twoim wyjezdzie ma zycie jak w Madrycie:eviltong: Quote
Dorkaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Fajnie, że tak fajnie :) Konikowe foty daj i Nestorowe ocz tez ;D! Quote
sota36 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1040578.jpg Nesiu co to za minka??? Co ona Ci zrobila? Ta ludzka " paskuda kudlata". Quote
eria Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='sota36']http://agu_um.w.interia.pl/P1040578.jpg Nesiu co to za minka??? Co ona Ci zrobila? Ta ludzka " paskuda kudlata". to mina typowa dla rasy - mówiąca mniej więcej : 'spier****aj' wszystkie z taką pogardą patrzą :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Nie ma to jak w domu, prawda? Co tam lekko spasiony Nesik i inne takie.. ciesz się domem i już! Pzdr. Quote
Recommended Posts