Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne fotki!! :loveu: tyle osób trzyma kciuki, że w końcu musi sie udać z tym mieszkaniem!!! ;) i absolutnie nie daj sobie z tym spokoju! Szukaj, aż znajdziesz ;) Pozdrowienia :) i wymiziaj Nestorka, póki możesz ;)

Posted

No i ja też trzymam :thumbs::thumbs::thumbs:za to mieszkanko, bo może Nestorek śpi jak jesteś, ale jak Cię nie ma to on bardzo tęskni:fadein::nerwy::sadCyber:
Pa :bye::bye::bye::hand::hand:pa

Posted

despera napisał(a):
Ech i jak tu nie tęsknić za DGM... W domu mi wszyscy mówią, żebym dała sobie spokój, bo i tak nie znajdę:roll:

nie przejmuj sie takim gadaniem... zrob im na zlosc i znajdz cos:diabloti:
ja wierze ze Ci sie uda:loveu:
Spokojnej podrozy zycze:loveu:

Posted

Czesc despera ! Ty juz pewnie w drodze....
Powodzenia !

http://agu_um.w.interia.pl/P1040524.jpg
Kurczę.. nie dziwie się ze tęsknisz.. W porównaniu do Warszawy to jest bajeczne :oops:

http://agu_um.w.interia.pl/P1040544.jpg
A tu.. nawet nie będe pisac, ze się nie dziwnie.
Nes na tle morza cud miód i malinka :loveu:

Mam nadzieję, ze będziecie niedługo razem w tej pięknej betonowej Wawie :p

PS. Ty mieszkasz na Ursynowie?

Posted

Super zdjęcia :loveu:
Ale ja się znów pytam :
Czy jakbyś znalazła jakiś domek, to czy wzięłabyś wtedy Nesa ze sobą ?
Ja na twoim miejscu to bym szukała i szukała a jakbym znalazła to bym Nesa ze sobą zabrała..... A co u ciebie tak w ogóle dzisiaj ?:evil_lol:

Posted

Cześć kochane!!! Na początku nie chciałam jechać, bo bałam się, że zostanę w domu i nie wrócę... Ale dobrze mi ten wyjazd zrobił, już nie pocą mi się oczy-przynajmniej niezbyt często;) Niestety mam coraz więcej wątpliwości-wszyscy mówią mi, że dla Nesa będzie lepiej, jeśli go nie wezmę, że dom zna a Warszawę nie, że tam ma podwórko, że tu nie będę miała go gdzie puścić... Tylko że w domu wychodzi na jeden, wieczorny spacer(ok 15 min na smyczy), na podwórku-ok, biega, ale znając jego to ok. godziny, a jak nie ma ochoty to po kilku minutach płacze pod drzwiami:roll: Bardzo chciałabym go zabrać, w końcu nie uczę się 24godz na dobę, chyba dałabym radę-a co to dla mnie wstać wcześniej, żeby wyjść na spacer:loveu: Tylko nie wiem, czy to nie jest z mojej strony egozim... Rozumiecie, że ja go chcę przy sobie, a może on wolałby zostać w domu...? Szczerze-co myślicie??
Pimpek, ja cały czas szukam mieszkania, żebym mogła zabrać Nesa... Tylko że wszystkie ogłoszenia okazują się być ogłoszeniami agencji, a narazie moi rodzice są przeciwni korzystaniu z ich usług:shake:
A tak na marginesie-Asiaczku, śniły mi się twoje baski:loveu: Tylko nie było ich 9 a ze 20, ale były cudowne:evil_lol::loveu:
Uczelnia bardzo mi się podoba, tylko trochę podejrzane wydaje mi się to, że narazie wszyscy wykładowcy są mili i wydają się być życzliwi:cool3: Mam nadzieję, że sie to nie zmieni:lol:
Wstawiam kilka kolejnych fotek-i znowu po 2:D

Widziałam mewy cień:evil_lol:

Posted

Poprzedni widoczek był robiony z mola, które tu widać

A tu genialnie chciałam zrobić fotkę bez kagańca:evil_lol:

A w ogóle, już 31.10 mamy wolne:multi: Czyli postaram się złapać jakiś wieczorny pociąg już we wtorek:multi: Chciałabym zabrać Nesa już na listopad, ale zobaczymy, jak to będzie.