Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala napisał(a):
Ja chcę aby Kropek trafił do wyrozumiałego domu. Prawda jest taka, że ja nie wiem jak on bedzie sie zachowywać poza klatką. Może być miły i pocieszny, a może w niego diabeł wstąpić. :diabloti:

No tak , pewnie . Tak krwiożerczą bestyję może wyadoptować tylko ktoś doświadczony:evil_lol: Takie szczylki małe to generalnie nie przepadają za małymi dziećmi , pilnują swojej michy i stawiają się do dużych psów . No i jeszcze z zacięciem ganiają koty :diabloti: A , i jeszcze jak się je woła to udają , że nie słyszą.:razz: Mam 2 takie --- wiem co mówię:lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheh..ja widziąłm jak Kropek najpierw udawał..łzawe oczka..a jak mu jakiś inny pies w tym przeszkodził..top warkotem odganiał. NIe chcę aby był tu kultywowany wyidealizowany obaz psa. Kropek musiał siedostosować do życia w boksie, wię potrafi warczeć..ale nie kąsa. Przynajmniej ja nie widziąłam... :diabloti:

Posted

Enid napisał(a):
kąsa nie kąsa jak będzie mial kochających ludzi to będzie szcześliwy, zreszta ma do tego prawo!

święte słowa:oops: w górę szczurku:evil_lol:

Posted

zrobilam plakat ekhm a raczej cus dla kropka.... tzn fota kropka i telefon i info ze szuka domu :p jutor skocze i drukne pare razy moze pomoze....niestety nie mam pojecia jak wkleic ten plakat tutaj robiony w wordzie :p

Posted

[quote name='mrowa23']zrobilam plakat ekhm a raczej cus dla kropka.... tzn fota kropka i telefon i info ze szuka domu :p jutor skocze i drukne pare razy moze pomoze....niestety nie mam pojecia jak wkleic ten plakat tutaj robiony w wordzie :p

Wklej na serwer tu http://upload.miau.pl a na Dogo podasz link :lol:

Lupe dziewczyny nie zauważyły, że już dawno Ty zrobiłaś banerki a ja dopytuję się o namiary :evil_lol:

Posted

Przecież nie dawniej jak 5 godzin temu pytałaś, czy na allegro mogę go wystawić? :razz:

Co się tutaj dzieje?

Tłumacz się Ciotka :cool1: (:lol:)