Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z wrocka . ale nie w tym tkwi problem . Mam już 3 psy i jak ostatnio gościłam malego Fenka to mój dobek go nie tolerował . Roki waży 50 kg i utrzymanie go na dystans z maluchem jest trudne , bo ten czort otwiera sam wszystkie drzwi. Trzymanie tymczasika zamkniętego samego nic mu nie da . Nie zmienia jego sytuacji . Fenek też bardzo chciał być ze wszystkimi i było mi go strasznie szkoda , że musi być odosobniony. Nie macie tam jakiejś znajomej , cioci , babci co by Kropka na tymczas wzięła?

Posted

Hala napisał(a):
A moze ktoś zrobi kropkowi benerki? To się może przydać.

Hala . Może dopisz do tytułu , że potrzebne banerek , ALLEGRO i ogłoszenia . Cioteczka Lupe robi śliczne banerki . A namiary w ogłoszeniach daj na siebie . Kubuś , którego mam banerek też jest w schronie i cioteczki go ogłaszają. Daj jakiś łzawy tekst i zobaczymy . Może się uda . A jak ktoś się ulituje i zrobi banerek i aukcje to wtedy zmień tytuł , że potrzebny choć DT.

Posted

namiary na siebie jak ojawi sie chetny sensowny wtedy dzownic do schornu czy kropcio jeszcze siediz jak siedzi to leciec po niego jak nie ma to innego proponowac :razz:

Posted

Ja chcę aby Kropek trafił do wyrozumiałego domu. Prawda jest taka, że ja nie wiem jak on bedzie sie zachowywać poza klatką. Może być miły i pocieszny, a może w niego diabeł wstąpić. :diabloti: