BIANKA1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 O BOZIUUUUUU:placz::placz::placz: . BIEDULEK . Nikt nie chce choć na DT maleństwa??:shake::shake: Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Bianka, nikt nie chce naszego Kropeczka. NIkt nie ma miejsca dla niego :shake: Quote
BIANKA1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gdzieś jest jego domek . Mysimy mu go znaleść . Może allegro , jakieś ogłoszenia ? Może dodać do tytulu , że potrzebna pomoc ?? Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Jeśli namaiary to na schronisko. Ale pewnie jak ktoś zadzwoni to i tak powiedzą, proszę przyjsć osobiście. Quote
paros Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 I nie wiadomo na kogo osoba zainteresowana trafi :cool3: To chyba nic nie da - pilnie tymczas potrzebny :-( Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Ja również myslę, że tu tymczas jest dobrym rozwiązaniem. Ogłaszanie psa kiedy jest w schronisku, nie ma większego sensu. Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No to szukajcie Cioteczki Poznanianki tymczasa!!!!!!!:oops: Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Kiedy nikt nawet nie zapytał o Kropeczka. :shake: Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Bianka dzieki że czasem Kropka podbijesz :loveu: Może ktoś go zauważy? A skad jesteś Bianca co? :cool3: Może blisko mieszkasz? Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 z wrocka . ale nie w tym tkwi problem . Mam już 3 psy i jak ostatnio gościłam malego Fenka to mój dobek go nie tolerował . Roki waży 50 kg i utrzymanie go na dystans z maluchem jest trudne , bo ten czort otwiera sam wszystkie drzwi. Trzymanie tymczasika zamkniętego samego nic mu nie da . Nie zmienia jego sytuacji . Fenek też bardzo chciał być ze wszystkimi i było mi go strasznie szkoda , że musi być odosobniony. Nie macie tam jakiejś znajomej , cioci , babci co by Kropka na tymczas wzięła? Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 No ja nie mam. :shake: Nikogo..zupełnie... Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 A moze ktoś zrobi kropkowi benerki? To się może przydać. Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala napisał(a):A moze ktoś zrobi kropkowi benerki? To się może przydać. Hala . Może dopisz do tytułu , że potrzebne banerek , ALLEGRO i ogłoszenia . Cioteczka Lupe robi śliczne banerki . A namiary w ogłoszeniach daj na siebie . Kubuś , którego mam banerek też jest w schronie i cioteczki go ogłaszają. Daj jakiś łzawy tekst i zobaczymy . Może się uda . A jak ktoś się ulituje i zrobi banerek i aukcje to wtedy zmień tytuł , że potrzebny choć DT. Quote
mrowa23 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 namiary na siebie jak ojawi sie chetny sensowny wtedy dzownic do schornu czy kropcio jeszcze siediz jak siedzi to leciec po niego jak nie ma to innego proponowac :razz: Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala, ja wysłałam priwy do Fizia i Lupe z prośbą o pomoc Może ciotki pomogą ? Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala napisał(a):No dobra...kto zrobi allegro? może napisz do cioteczki Yona , tej która wystawiła ALLEGRO Kubusiowi z mojego banerka ? Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ja chcę aby Kropek trafił do wyrozumiałego domu. Prawda jest taka, że ja nie wiem jak on bedzie sie zachowywać poza klatką. Może być miły i pocieszny, a może w niego diabeł wstąpić. :diabloti: Quote
Recommended Posts