Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hopka wazy 9 kg! Ale wet mowi, ze jest ok :) Bylo szczepiene wszystko w jednym i wyciskanie gruczolow ogonowych - tego nie lubimy zdecydowanie. Poza tym pies w top formie :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hopcia - Ty wydoroślej z posłuszeństwem tylko, nie tak całkiem, dobra?... ;)
9 kg - Alutk waży 8.9! Nie chciałam wierzyć, bo to takie chuchereczko. Chyba te długaśne odnóża tyle ważą! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Hopcia - Ty wydoroślej z posłuszeństwem tylko, nie tak całkiem, dobra?... ;)
9 kg - Alutk waży 8.9! Nie chciałam wierzyć, bo to takie chuchereczko. Chyba te długaśne odnóża tyle ważą! :)[/QUOTE]
Ciotka, Gapcia obfocona wreszcie od... nosa strony?! :mad:

Posted

[quote name='Nutusia']Hopcia - Ty wydoroślej z posłuszeństwem tylko, nie tak całkiem, dobra?... ;)[/QUOTE]

Dzis byl gosc u Zosi - 5letnia kolezanka - dziewczyny (po wstepnym rabanie urzadzonym przez Hopcie;) ) bawily sie we trzy: biegi, piski, pileczka, przeciaganie, chowanie - Jedrek stwierdzil, ze Hopcia nigdy nie wydorosleje ;) Teraz spi wykonczona na kanapie, przytulona do mnie :)

Posted

Uwielbiam te ciepłe ciałka przytulone tak całkiem "na styk" do człowieka. Gorzej, jak są straszne upały, ale chyba jakoś w tym roku nam nie grożą

Posted

[quote name='Mattilu']Madrze Ciotka prawisz: kredyt zaufania. To bardzo trudne, ale to dziala. Ciekawe, czy Ovo bedzie sie bawic z Hopka, czy ja zignoruje, czy, nie daj Boze, gorzej...

Bardzo mi sie podobaja Wasze odimienne przymiotniki: Ovczyny, Olczyny :) To od Hopki byloby Hopczyny?[/QUOTE]

Obawiam się spotkania Ovo z taką ilością Ogonków u Magdy .... sunia zupełnie pozbawiona jest agresji, ale kto wie ...?
Ovka, by przetrwać, w mordowni poddała się, jest nadal uległa i jej ignorancja, wg. mnie, to "usuwanie się z pola widzenia na wszelki wypadek" :(
Ona zawsze ustąpi, nie doszczeka się swojego, pozwala na zabieranie ukochanej piłeczki ...
myślę, że najzwyczajniej boi się ... dla niej stado, to nie zabawa, to przetrwanie i lęk przed tym, co może się wydarzyć w walce o byt ...
Ech ......

Ps. tak![B] HOPCZYNY[/B] ;)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Obawiam się spotkania Ovo z taką ilością Ogonków u Magdy .... sunia zupełnie pozbawiona jest agresji, ale kto wie ...?
Ovka, by przetrwać, w mordowni poddała się, jest nadal uległa i jej ignorancja, wg. mnie, to "usuwanie się z pola widzenia na wszelki wypadek" :(
Ona zawsze ustąpi, nie doszczeka się swojego, pozwala na zabieranie ukochanej piłeczki ...
myślę, że najzwyczajniej boi się ... dla niej stado, to nie zabawa, to przetrwanie i lęk przed tym, co może się wydarzyć w walce o byt ...
Ech ......

Ps. tak![B] HOPCZYNY[/B] ;)[/QUOTE]

Wiesz co? Do Nutusi wybierz sie bez Ovki - umowimy sie na spacer ktoregos wieczora (bo w dzien malowanie :( ) tylko we dwie z naszymi dziewczynami - podjade do Ciebie na Kolo :)

Posted

[quote name='AMIGA']Uwielbiam te ciepłe ciałka przytulone tak całkiem "na styk" do człowieka. Gorzej, jak są straszne upały, ale chyba jakoś w tym roku nam nie grożą[/QUOTE]

u nas teraz sa straszne upaly, ale ta rozbrajajaca ufnosc sprawia, ze cierpliwie znosze rozgrzewajacy oklad z psa :)

Posted

[quote name='Mattilu']Wiesz co? Do Nutusi wybierz sie bez Ovki - umowimy sie na spacer ktoregos wieczora (bo w dzien malowanie :( ) tylko we dwie z naszymi dziewczynami - podjade do Ciebie na Kolo :)[/QUOTE]

Taki miałam pomysł, ale nieśmiałam proponować .... Dziękuję.

Posted

[quote name='Gusiaczek']Taki miałam pomysł, ale nieśmiałam proponować .... Dziękuję.[/QUOTE]

Nie dziekuj! Wyznam Ci szczerze :loveu: , ze sie doczekac nie moge!

Posted

[quote name='Mattilu']Hopka wazy 9 kg! Ale wet mowi, ze jest ok :) Bylo szczepiene wszystko w jednym i wyciskanie gruczolow ogonowych - tego nie lubimy zdecydowanie. Poza tym pies w top formie :)[/QUOTE] Kawał psa ;)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Taki miałam pomysł, ale nieśmiałam proponować .... Dziękuję.[/QUOTE]

W drodze na Kolo zajrzyjcie na kawe do mnie:)

Posted

[quote name='Gosiapk']Kawał psa ;)[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']Nooo brytan normalnie :eviltong:[/QUOTE]

jak byscie widzialy jak na wszystkich groznie warczala z wysokosci moich kolan w poczekalni u weta, jak z tago cialka dobywal sie grozny grzmot, to byscie sobie tu nie robily smichow chichow: brytan jak sie patrzy! ;)