Mattilu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Hopka wazy 9 kg! Ale wet mowi, ze jest ok :) Bylo szczepiene wszystko w jednym i wyciskanie gruczolow ogonowych - tego nie lubimy zdecydowanie. Poza tym pies w top formie :) Quote
Nutusia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Hopcia - Ty wydoroślej z posłuszeństwem tylko, nie tak całkiem, dobra?... ;) 9 kg - Alutk waży 8.9! Nie chciałam wierzyć, bo to takie chuchereczko. Chyba te długaśne odnóża tyle ważą! :) Quote
inka33 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='Nutusia']Hopcia - Ty wydoroślej z posłuszeństwem tylko, nie tak całkiem, dobra?... ;) 9 kg - Alutk waży 8.9! Nie chciałam wierzyć, bo to takie chuchereczko. Chyba te długaśne odnóża tyle ważą! :)[/QUOTE] Ciotka, Gapcia obfocona wreszcie od... nosa strony?! :mad: Quote
Mattilu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='inka33']Ciotka, Gapcia obfocona wreszcie od... nosa strony?! :mad:[/QUOTE] Wlasnie? Obfocona?! Quote
Mattilu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='Nutusia']Hopcia - Ty wydoroślej z posłuszeństwem tylko, nie tak całkiem, dobra?... ;)[/QUOTE] Dzis byl gosc u Zosi - 5letnia kolezanka - dziewczyny (po wstepnym rabanie urzadzonym przez Hopcie;) ) bawily sie we trzy: biegi, piski, pileczka, przeciaganie, chowanie - Jedrek stwierdzil, ze Hopcia nigdy nie wydorosleje ;) Teraz spi wykonczona na kanapie, przytulona do mnie :) Quote
AMIGA Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Uwielbiam te ciepłe ciałka przytulone tak całkiem "na styk" do człowieka. Gorzej, jak są straszne upały, ale chyba jakoś w tym roku nam nie grożą Quote
Gusiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Mattilu']Madrze Ciotka prawisz: kredyt zaufania. To bardzo trudne, ale to dziala. Ciekawe, czy Ovo bedzie sie bawic z Hopka, czy ja zignoruje, czy, nie daj Boze, gorzej... Bardzo mi sie podobaja Wasze odimienne przymiotniki: Ovczyny, Olczyny :) To od Hopki byloby Hopczyny?[/QUOTE] Obawiam się spotkania Ovo z taką ilością Ogonków u Magdy .... sunia zupełnie pozbawiona jest agresji, ale kto wie ...? Ovka, by przetrwać, w mordowni poddała się, jest nadal uległa i jej ignorancja, wg. mnie, to "usuwanie się z pola widzenia na wszelki wypadek" :( Ona zawsze ustąpi, nie doszczeka się swojego, pozwala na zabieranie ukochanej piłeczki ... myślę, że najzwyczajniej boi się ... dla niej stado, to nie zabawa, to przetrwanie i lęk przed tym, co może się wydarzyć w walce o byt ... Ech ...... Ps. tak![B] HOPCZYNY[/B] ;) Quote
Mattilu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Obawiam się spotkania Ovo z taką ilością Ogonków u Magdy .... sunia zupełnie pozbawiona jest agresji, ale kto wie ...? Ovka, by przetrwać, w mordowni poddała się, jest nadal uległa i jej ignorancja, wg. mnie, to "usuwanie się z pola widzenia na wszelki wypadek" :( Ona zawsze ustąpi, nie doszczeka się swojego, pozwala na zabieranie ukochanej piłeczki ... myślę, że najzwyczajniej boi się ... dla niej stado, to nie zabawa, to przetrwanie i lęk przed tym, co może się wydarzyć w walce o byt ... Ech ...... Ps. tak![B] HOPCZYNY[/B] ;)[/QUOTE] Wiesz co? Do Nutusi wybierz sie bez Ovki - umowimy sie na spacer ktoregos wieczora (bo w dzien malowanie :( ) tylko we dwie z naszymi dziewczynami - podjade do Ciebie na Kolo :) Quote
Mattilu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='AMIGA']Uwielbiam te ciepłe ciałka przytulone tak całkiem "na styk" do człowieka. Gorzej, jak są straszne upały, ale chyba jakoś w tym roku nam nie grożą[/QUOTE] u nas teraz sa straszne upaly, ale ta rozbrajajaca ufnosc sprawia, ze cierpliwie znosze rozgrzewajacy oklad z psa :) Quote
Gusiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Mattilu']Wiesz co? Do Nutusi wybierz sie bez Ovki - umowimy sie na spacer ktoregos wieczora (bo w dzien malowanie :( ) tylko we dwie z naszymi dziewczynami - podjade do Ciebie na Kolo :)[/QUOTE] Taki miałam pomysł, ale nieśmiałam proponować .... Dziękuję. Quote
Mattilu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='inka33']Ale fajne umawianka... ...chlip.[/QUOTE] Nie chlip, tylko tez jedz na spacer na Kolo :) Quote
Mattilu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Asiaczek']Hohoho, jakie w sumie dobre wieści:) pzdr.[/QUOTE] Prawda? :) Tez pozdrawiamy! Quote
Mattilu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Gusiaczek']Taki miałam pomysł, ale nieśmiałam proponować .... Dziękuję.[/QUOTE] Nie dziekuj! Wyznam Ci szczerze :loveu: , ze sie doczekac nie moge! Quote
Gusiaczek Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Mattilu']Nie dziekuj! Wyznam Ci szczerze :loveu: , ze sie doczekac nie moge![/QUOTE] My też czekamy bardzo :) Quote
Gosiapk Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Mattilu']Hopka wazy 9 kg! Ale wet mowi, ze jest ok :) Bylo szczepiene wszystko w jednym i wyciskanie gruczolow ogonowych - tego nie lubimy zdecydowanie. Poza tym pies w top formie :)[/QUOTE] Kawał psa ;) Quote
Ziutka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Gosiapk']Kawał psa ;)[/QUOTE] Nooo brytan normalnie :eviltong: Quote
Ellig Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Gusiaczek']Taki miałam pomysł, ale nieśmiałam proponować .... Dziękuję.[/QUOTE] W drodze na Kolo zajrzyjcie na kawe do mnie:) Quote
Gusiaczek Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Ellig']W drodze na Kolo zajrzyjcie na kawe do mnie:)[/QUOTE] Jak nie? jak tak!!! :) Quote
inka33 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Mattilu']Nie chlip, tylko tez jedz na spacer na Kolo :)[/QUOTE] A co będę Siostrzyczkom przeszkadzać... Quote
Mattilu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='inka33']A co będę Siostrzyczkom przeszkadzać...[/QUOTE] Iiii tam, pohasamy razem na jakiejs psiej laczce :) Quote
Mattilu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Ellig']W drodze na Kolo zajrzyjcie na kawe do mnie:)[/QUOTE] Jak mnie Gusiaczek zawiedzie to z mila checia :) Quote
Mattilu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Gosiapk']Kawał psa ;)[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Nooo brytan normalnie :eviltong:[/QUOTE] jak byscie widzialy jak na wszystkich groznie warczala z wysokosci moich kolan w poczekalni u weta, jak z tago cialka dobywal sie grozny grzmot, to byscie sobie tu nie robily smichow chichow: brytan jak sie patrzy! ;) Quote
Recommended Posts