Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uprzejmie donoszę, że był kolejny telefon w sprawie Hopsasanki. Rodzina z dwójką dzieci - 10 i 3 latka i Pani pytała czy Hopcia się do dzieci nadaje. Odpowiedziałam, że się nadaje, jak ŻADEN INNY SZCZENIAK!
Pani ma sprawdzić terminy zajęć dodatkowych Córci i zadzwonić, żeby się umówić na zapoznanie z Hopanką.
Tak więc... kciuków nie puszczamy ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że był kolejny telefon w sprawie Hopsasanki. Rodzina z dwójką dzieci - 10 i 3 latka i Pani pytała czy Hopcia się do dzieci nadaje. Odpowiedziałam, że się nadaje, jak ŻADEN INNY SZCZENIAK!
Pani ma sprawdzić terminy zajęć dodatkowych Córci i zadzwonić, żeby się umówić na zapoznanie z Hopanką.
Tak więc... kciuków nie puszczamy ;)[/QUOTE]

[COLOR=#006400][SIZE=4][FONT=comic sans ms][B]Kciuki trzymamy!!!!!!!!!!!!!!![/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Ellig'][COLOR=#006400][SIZE=4][FONT=comic sans ms][B]Kciuki trzymamy!!!!!!!!!!!!!!![/B][/FONT][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Nic dodać...nic ująć :)

Posted

[quote name='Nutusia']Ciocia, TEŻ Cię LUBIĘ!....[/QUOTE]

Wiem, wiem :-)
A kciuki trzymam - ale jedną ręką i obiema nogami, bo jedną dłoń niestety mam zajętą przy mikroskopie

Posted

[quote name='AMIGA']To my prosimy o zdjęcia efektów działania aresztowanych ogonków :evil_lol:[/QUOTE]

Czy Ty na pewno chcesz to widzieć? :evil_lol:

[quote name='Nutusia']Ciocia, TEŻ Cię LUBIĘ!....[/QUOTE]

Facebook się z dogo zrobił? :hmmmm:

[quote name='Nutusia']Uprzejmie donoszę, że był kolejny telefon w sprawie Hopsasanki. Rodzina z dwójką dzieci - 10 i 3 latka i Pani pytała czy Hopcia się do dzieci nadaje. Odpowiedziałam, że się nadaje, jak ŻADEN INNY SZCZENIAK!
Tak więc... kciuków nie puszczamy ;)[/QUOTE]

I jak ja mam tak jeździć samochodem? Hę? Pytam szanowną koleżankę? Co ja powiem panu policjantowi jak zobaczy, że trzymam kierownicę nogami, bo rękami trzymam kciuki?

[quote name='AMIGA']Wiem, wiem :-)
A kciuki trzymam - ale jedną ręką i obiema nogami, bo jedną dłoń niestety mam zajętą przy mikroskopie[/QUOTE]

Genialne! Ja też będę trzymać nogami. :)

Posted

[quote name='Gosiapk']A gdzie wierszyk? :mad:[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']No właśnie...nie ma wierszyka :placz: :mad:[/QUOTE]

[quote name='Gosiapk']Dzięń bez wierszyka to dzień stracony![/QUOTE]

[quote name='Ziutka']Tak jest ! My chcieć wierszyk :motz:[/QUOTE]

No pięknie ;)
Ledwo wróciłam, a tu od razu roszczenia ;). A gdzie kwiaty, a gdzie powitania ;)???!!!
Kochane, wczoraj, to ja z trudem prozą pisałam :)!

No dobra, chcecie, to macie :) ---

Mieszka Hopka pod Warszawą,
podskakując sobie żwawo.
I tak myśli: "Jak tu miło!
Kiedyś miło tak nie było"...

Posted

[quote name='jola_li']No pięknie ;)
Ledwo wróciłam, a tu od razu roszczenia ;). A gdzie kwiaty, a gdzie powitania ;)???!!!"...[/QUOTE]
Joluś...proszę bardzo :Rose:
:Rose::Rose::buzi::buzi::iloveyou::bigok: Witamy po weekendzie :loveu: :multi:

[quote name='jola_li']Mieszka Hopka pod Warszawą,
podskakując sobie żwawo.
I tak myśli: "Jak tu miło!
Kiedyś miło tak nie było"...[/QUOTE]
Nooo i to mi się podoba :Cool!::bluepaw:

Posted

[B]Gosiapk [/B]- czy ten piasek dla kotów jest aktualne?
Bo jest akcja w W-wie o rzeczy dla psów i kotów; nawet na FB jest info i koleżanka może podjechac samochodem i odebrac. Ale nie wiem, czy to aktualne z Twojej strony...

pzdr.

Posted

Bardzo dziękujemy za wierszyk, dzięki któremu dzień nie będzie stracony! :)

Pani na razie nie zadzwoniła, więc korzystamy z okazji i dalej się z Hopsaśką przytulamy ;)

Wczoraj mój Synek pomysłowy, zostawił na dworze Gapcię, Kresię i Lesia, a w domu zamknął Lili i Hopkę. Nie było nikogo w domu 2 godziny... Popruty fragment chodnika, pseudo dywan dowleczony na posłanie i posiekany wzorem chomika podkład higieniczny... No...

Nie wiem po czym (może po sznurku z chodnika), Hopcia wymiotuje. Od wczoraj 3 razy już. Dostała dziś bardzo małe śniadanko - czym była wyraźnie OBURZONA!!! - i też zostało zwrócone. Wieczorem niestety post plus węgiel i zobaczymy co dalej... Prawdopodobnie w czwartek przyjeżdża do nas sunia, która galopkiem musi trafić do Doktorów, to w razie czego i Hopcia się załapie...

Posted

Może po podkładzie higienicznym.Jeżeli jest wodochłonny to zawiera różne świństwa.
Zwykły sznurek nie jest tak szkodliwy.No chyba ,że jest też z tworzywa sztucznego.
HOPKA , nie wygłupiaj się nie rób problemów.

Posted

No tak, tylko podkład było po to, żeby w razie czego na niego nasikać, a nie go... połykać!!!!!
W ostatnim hafcie było coś dziwnego, czarnego, jakby nie wiem... piórko. Na dworze też jest sporo kulinarnych "atrakcji" w końcu. Np. przyniesiona przez Helenkę... mysz (fuj!!!!!)

Posted

Może właśnie z powodu tego "Hop" ;) Telefony były, dalszego ciągu brak, ale to tylko sytuacja przejściowa :) I oby przeszła jak najszybciej, bo wakat baaaaaaaaardzo potrzebny jest akurat...

Posted

Wakat baaaaaaaaardzo by się przydał, bo to mikroskopijne stworzonko bardzo potrzebuje DT od najbliższej niedzieli...

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233388-Ma%C5%82a-Ksi%C4%99%C5%BCniczka-szuka-domu?p=19790848#post19790848[/url]

Posted

[quote name='Ziutka']Joluś...proszę bardzo :Rose:
:Rose::Rose::buzi::buzi::iloveyou::bigok: Witamy po weekendzie :loveu: :multi:[/QUOTE]
No, i od razu lepiej :)!

[quote name='Nutusia']
Wczoraj mój Synek pomysłowy, zostawił na dworze Gapcię, Kresię i Lesia, a w domu zamknął Lili i Hopkę. Nie było nikogo w domu 2 godziny... Popruty fragment chodnika, pseudo dywan dowleczony na posłanie i posiekany wzorem chomika podkład higieniczny... No...

Nie wiem po czym (może po sznurku z chodnika), Hopcia wymiotuje. Od wczoraj 3 razy już. Dostała dziś bardzo małe śniadanko - czym była wyraźnie OBURZONA!!! - i też zostało zwrócone. Wieczorem niestety post plus węgiel i zobaczymy co dalej... Prawdopodobnie w czwartek przyjeżdża do nas sunia, która galopkiem musi trafić do Doktorów, to w razie czego i Hopcia się załapie...[/QUOTE]
Biedna Hopcia :(...
(No i dywan też :(...)
Kurczę, że też musiała zjeść jakieś niewiadomoco :(.

Posted

[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]Hopka widać głodna była,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]bo jak dywan zobaczyła,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]pocięła go na paseczki,[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=verdana][SIZE=2]no i zjadła – jak kluseczki :(...[/SIZE][/FONT]

[SIZE=2][FONT=verdana]Oj, martwię się bardzo o Hopkowy brzuszek :(...[/FONT][/SIZE]
[/FONT][/COLOR]