Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewab']Tak zachowują się łapy Rubika puszczone luźno, nawet wtedy gdy nie ma pampersa

w bezruchu

[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/4530/img163p.jpg[/IMG]

[/QUOTE]
Ewa zdjecie na pewno nie jest zdjeciem Rubisia :evil_lol: W BEZRUCHU??? :-o:-o Toż to niemozliwe przecież :cool3:

Posted

[quote name='ewab']Jutro na dogo będę dopiero późnym wieczorem. Mam nadzieję, że Rudzia wrzuci filmik, który jej wysłałam:)[/QUOTE]

No niestety pocztę otworzyłam dopiero w pracy i wiem ze jest filmik ale nie mam ani jak go tu otworzyć ani jak wstawić więc będzie dopiero po 22 .00

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Te śruby z tyłu można rozkręcić i tym samym zwęzić wózek,może wtedy będzie Rubiś trzymał łapki bardziej przy sobie.
Na stronie producenta tych wózków jest wiele wskazówek i filmiki.Polecam.[/QUOTE]

Próbowaliśmy, ale wtedy jest jeszcze gorzej, bo łapki są nadal tak rozstawione, a kółka bliżej siebie.

Posted

Ale numer........:multi::lol:
Ten gnojek już powolutku próbuje wstawać...Dopiero będzie jak zacznie po schodach latać.;):evil_lol:
Kurcze...czuję,że ogrom pracy w niego włożony:roll::loveu:
Idę jeszcze raz zobaczyć...krótki filmik, ale za to jaki...:multi::multi:

Posted

[B]Sorki za offa ale szukamy na cito osoby do wizyty pa dla zagłodzonego Amora- okolice Wielunia.
Amor jest potwornie wychudzony ,potrzebuje domu i jest chętna Pani , na dodatek dom z ogrodem.
Czy ktoś może pomóc?[/B]