divia_gg Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='ewab']Tak zachowują się łapy Rubika puszczone luźno, nawet wtedy gdy nie ma pampersa w bezruchu [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/4530/img163p.jpg[/IMG] [/QUOTE] Ewa zdjecie na pewno nie jest zdjeciem Rubisia :evil_lol: W BEZRUCHU??? :-o:-o Toż to niemozliwe przecież :cool3: Quote
Felka z Bagien Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Te śruby z tyłu można rozkręcić i tym samym zwęzić wózek,może wtedy będzie Rubiś trzymał łapki bardziej przy sobie. Na stronie producenta tych wózków jest wiele wskazówek i filmiki.Polecam. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='ewab']Jutro na dogo będę dopiero późnym wieczorem. Mam nadzieję, że Rudzia wrzuci filmik, który jej wysłałam:)[/QUOTE] No niestety pocztę otworzyłam dopiero w pracy i wiem ze jest filmik ale nie mam ani jak go tu otworzyć ani jak wstawić więc będzie dopiero po 22 .00 Quote
ewab Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Felka z Bagien']Te śruby z tyłu można rozkręcić i tym samym zwęzić wózek,może wtedy będzie Rubiś trzymał łapki bardziej przy sobie. Na stronie producenta tych wózków jest wiele wskazówek i filmiki.Polecam.[/QUOTE] Próbowaliśmy, ale wtedy jest jeszcze gorzej, bo łapki są nadal tak rozstawione, a kółka bliżej siebie. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 No dawaj mały dawaj :) [video=youtube;MaVtJlGG-2k]http://www.youtube.com/watch?v=MaVtJlGG-2k&feature=youtu.be[/video] Quote
wegielkowa Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Zobaczyłam - uwierzyłam! Ewobe, on zaczął ruszać tymi łapkami, prawda? Jak go widzialam miesiąc temu to nie podnosił tyłeczka. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='Energy']Podnosi dupkę:):):)[/QUOTE] no nie da się ukryć :) Quote
Justyna Lipicka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 od razu wrzuciałam na fejsa tak sie ucieszyłam że podnosi się:) Quote
savahna Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ale numer........:multi::lol: Ten gnojek już powolutku próbuje wstawać...Dopiero będzie jak zacznie po schodach latać.;):evil_lol: Kurcze...czuję,że ogrom pracy w niego włożony:roll::loveu: Idę jeszcze raz zobaczyć...krótki filmik, ale za to jaki...:multi::multi: Quote
AtaO Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Brawo Rubiś :) Avaloth - przekazałam na Twoje konto 50 zł z Paypala od aniolekk28. Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Energy']Podnosi dupkę:):):)[/QUOTE] Podnosi:):) Brawo:):) Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [B]Sorki za offa ale szukamy na cito osoby do wizyty pa dla zagłodzonego Amora- okolice Wielunia. Amor jest potwornie wychudzony ,potrzebuje domu i jest chętna Pani , na dodatek dom z ogrodem. Czy ktoś może pomóc?[/B] Quote
__Lara Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='Kamila Proc']re we la cja[/QUOTE] To mało powiedziane :) Quote
paula_t Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Cieszę się z podniesionej doopki Rubika, jakby moje dziecko zrobiło pierwszy kroczek:eviltong: Ewab, jestem pod wrażeniem poczynionych postępów!!! Quote
Felka z Bagien Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Rewelacja,ale na tych kafelkach to Rubisiowi trudno dźwignąć doopencję. Quote
arabiansaneta Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Pewnie na jakiejś szorstkiej wykładzinie byłoby mu łatwiej, zaczepiłby się pazurkami... Ale dzielnie próbuje, podciąga się na łapkach, z tym, że na jednej bardziej. Quote
Recommended Posts