Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ mała cholera z tego naszego Rubinia :D

Przepraszam za mini spamik, ale może ktoś ma ochotę na książeczkę na zimowe wieczory :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234383-KSI%C4%84%C5%BBKOWY-SUPER-BAZAREK-DLA-DZIECI-I-DOROS%C5%81YCH!!!-Na-Heksia-do-25-11!!-ZAPRASZAMY[/url]!

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Tzn nie na sprężynach ?[/QUOTE]

Z jedną sprężyną przez całą długość.

Rubiś teraz śliczny kochany aniołek, bo.... śpi:)

Posted

Pomóżcie, znalazłam mega oswojonego i zaniedbanego kota pod pracą w Zabrzu, nie mam co z nim zrobić, a w schronie panuje choróbsko :(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235980-Kotek-znaleziony-w-Zabrzu-nie-mam-gdzie-go-da%C4%87-%28-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=19992015#post19992015[/url]

Posted

Cioteczki mam kolejną prośbę o pomoc dopiero uczę się poruszania po dogo a tym razem mam problem z moją Manią :(
nie chce zaśmiecać wątku ale może któraś z was będzie w stanie odesłać mnie we właściwe miejsce albo polecić jakąś konkretną osobę. mianowicie sunia zaczęła się dziwnie zachowywać jest leniwa, z innych piesków toleruje tylko suczkę mojego chłopaka, o psach nie ma mowy zaraz odgania je i podgryza, goni za rowerzystami i głośno ich obszczekuje, a ostatnio nawet nie pozwala zbliżać się do siebie moje młodszej siostrze nie wiem co jej się mogło stać proszę o pomoc :(

Posted

[quote name='maniusia']Cioteczki mam kolejną prośbę o pomoc dopiero uczę się poruszania po dogo a tym razem mam problem z moją Manią :(
nie chce zaśmiecać wątku ale może któraś z was będzie w stanie odesłać mnie we właściwe miejsce albo polecić jakąś konkretną osobę. mianowicie sunia zaczęła się dziwnie zachowywać jest leniwa, z innych piesków toleruje tylko suczkę mojego chłopaka, o psach nie ma mowy zaraz odgania je i podgryza, goni za rowerzystami i głośno ich obszczekuje, a ostatnio nawet nie pozwala zbliżać się do siebie moje młodszej siostrze nie wiem co jej się mogło stać proszę o pomoc :([/QUOTE]

jest leniwa w domu? czyli co robi? ile ma lat?
to, że przestala lubić inne psy oprócz tych, ktore zna...to też nie jest nienormalne
rower - trzeba ją odwrażliwiać (a nie miala jakiegoś urazu ze strony roweru? niemiłych skojarzeń?)
od kiedy tak się zaczęła zachowywać? ona mieszka w domu czy na zewnątrz? jest wysterylizowana?

tu jest odpowiedni dzial: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/forums/30-Wychowanie[/URL]

Posted

ma 1.5 roku podejżewam ze jak była z siostra na spacerze mógł ją potrącić rowerzysta ale cielesnych oznak nie było. mieszka w bloku w mieszkaniu trwa to jakieś 2 tyg nie jest sterylizowana

Posted

[quote name='maniusia']ma 1.5 roku podejżewam ze jak była z siostra na spacerze mógł ją potrącić rowerzysta ale cielesnych oznak nie było. mieszka w bloku w mieszkaniu trwa to jakieś 2 tyg nie jest sterylizowana[/QUOTE]
A kiedy mógł ją potrącić ?

Posted

siostra się przyznała to było jakoś w wakacje nie wiem czemu teraz jej coś odbiło dziś jak siostra leżała na łóżku podbiegła do niej i ja ugryzła w ucho nic się jej nie stało ale nie powiem że mama się nie zdenerwowała

Posted

[quote name='maniusia']ma 1.5 roku podejżewam ze jak była z siostra na spacerze mógł ją potrącić rowerzysta ale cielesnych oznak nie było. mieszka w bloku w mieszkaniu trwa to jakieś 2 tyg nie jest sterylizowana[/QUOTE]

A nie ma cieczki ?

Posted

[quote name='maniusia']siostra się przyznała to było jakoś w wakacje nie wiem czemu teraz jej coś odbiło dziś jak siostra leżała na łóżku podbiegła do niej i ja ugryzła w ucho nic się jej nie stało ale nie powiem że mama się nie zdenerwowała[/QUOTE]

A może warto przejść się do weta? Może jest chora...

Jak Rubiś ? Nic nie spsocił nowego?:)