Rudzia-Bianca Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Zaglądam czy są jakieś wieści z wizyty ... Quote
ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Było by mi bardzo i to bardzo żal aby takie małe psie dziecko miało by być z powodu braku dt zostać uśpione ... A wiem że cuda w medycynie także psiej sie zdążają . Mieszkam w Tychach , mój tel jesli byście chcieli skorzystać z dt 507 300 768[/QUOTE] Dziękujemy:) Zadzwoń Wyslij SMS Dodaj do Skype'a Musisz mieć środki na koncie SkypeBezpłatnie przez Skype'a Quote
dorota1 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Jestem na zaproszenie, ale na razie mogę tylko podnieść biedaka.:shake: Quote
maniusia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 nie był dziś u lekarza, jutro zabieram go do Krakowa ale moja mama nie zgodzi się na długi pobyt i po weekendzie będzie mi kazała coś z nim zrobić a jeśli będę bezradna to nie wiem na co dzień chodzę do szkoły a w domu nikogo nie ma co najmniej do 16 moja mania sama potrafi zdemolować pół domu bała bym się go z nią zostawić Quote
ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) [quote name='maniusia']nie był dziś u lekarza, jutro zabieram go do Krakowa ale moja mama nie zgodzi się na długi pobyt i po weekendzie będzie mi kazała coś z nim zrobić a jeśli będę bezradna to nie wiem na co dzień chodzę do szkoły a w domu nikogo nie ma co najmniej do 16 moja mania sama potrafi zdemolować pół domu bała bym się go z nią zostawić[/QUOTE] [B]Jest propozycja dt w Tychach.Ja mogę przewieźć piesia ale potrzebujemy pomocy w okresie kiedy Justa będzie w szpitalu.[/B] Wzięłabym go ale niestety dokładnie w tym czasie będę poza domem. Edited September 20, 2012 by ewu Quote
ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [B]Czyli szukamy dt na parę dni od 22 października.[/B] Quote
ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']ja jakbym dostała na maila zdjęcia z opisami dokładnymi fantów to bym mogła wystawić bazarek. Ewentualnie przysłać do mnie rzeczy i ja sama zrobię zdjęcia i fotki tylko to dużo dłużej potrwa... Poczekajmy co dzis lekarz powie[/QUOTE] Cioteczka dziękuję:) Wyślę paczkę bo wyjeżdżam do córki i może być ambaras z wysyłaniem. Quote
ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [SIZE=4][B]Cioteczki z Tychów i okolic prosimy o kilkudniowy dt od 22 października.[/B][/SIZE] Quote
ewakrakow Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 tak sobie myślę że można by poprosić skarpetę dla kudłaczy w potrzebie o pomoc finansową na transport i/lub leczenie piesek w końcu kudłaty jest? tylko trzeba by już konkretniej wiedzieć jakie będą przewidywalne koszty jak uważacie? Quote
Justa i zwierzaki Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Rozmawiałam z Sandrą, jest jeszcze ktoś inny kto chce go przyjąć , ma dzwonić o 20 tej i Sanda zdecyduje do kogo szczeniaczek pójdzie na dt. Quote
ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Rozmawiałam z Sandrą, jest jeszcze ktoś inny kto chce go przyjąć , ma dzwonić o 20 tej i Sanda zdecyduje do kogo szczeniaczek pójdzie na dt.[/QUOTE] [B]Ciotka Ty jesteś Złota Kobieta:)[/B] Quote
ewu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='ewakrakow']tak sobie myślę że można by poprosić skarpetę dla kudłaczy w potrzebie o pomoc finansową na transport i/lub leczenie piesek w końcu kudłaty jest? tylko trzeba by już konkretniej wiedzieć jakie będą przewidywalne koszty jak uważacie?[/QUOTE] Trudno ocenić. Ja opłacałam prześwietlenia Stasia to zabuliłam 300 zł:( Quote
ewakrakow Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 to nie wiem czy już teraz tam poprosić czy poczekać aż będziemy wiedzieli ile kosztowało badanie lub jak sie wyjasni kto bierze psiaka i ile transport wyjdzie może lepiej sie jeszcze wstrzymac az będziemy wiedzieć więcej ważne że psiak ma szanse na dt Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Rozmawiałam z Sandrą, jest jeszcze ktoś inny kto chce go przyjąć , ma dzwonić o 20 tej i Sanda zdecyduje do kogo szczeniaczek pójdzie na dt.[/QUOTE] A wiadomo jak wizyta już po ? Quote
Justa i zwierzaki Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']A wiadomo jak wizyta już po ?[/QUOTE] Jutro bedzie ... z tego co wiem to sika sam . Quote
maniusia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Pani w Tychach zaoferowała pomoc tylko od 22 potrzebuje kogoś do pomocy no i transport oczywiście Quote
Abrakadabra Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ewu, dzięki za zaproszenie... Trochę daleko jestem od Was, ale będę śledzić losy malucha .... I tu, i na FB. Quote
ewakrakow Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='maniusia']Pani w Tychach zaoferowała pomoc tylko od 22 potrzebuje kogoś do pomocy no i transport oczywiście[/QUOTE] od 22 września czy pazdziernika? trzeba jej dowieść psa? kogoś do pomocy tzn. jakiej konkretnie? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 A dlaczego nie udało się dziś do weta iść z maluchem ? Jest już u Ciebie Sandro ? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='ewakrakow']od 22 września czy pazdziernika? trzeba jej dowieść psa? kogoś do pomocy tzn. jakiej konkretnie?[/QUOTE] No pani z Tychów to chyba [QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]Justa i zwierzaki[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19698700#post19698700"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] I ja jestem na zaproszenie Ewu. Biedny szczeniaczek :-(:-(:-( A ja bym go mogła wziąć na DT, ale 23 października ide na zabieg usunięcia żyły w nodze i bym musiała mieć kogoś od 22 pazdz, na kilka dni ... I tak jak juz dziewczyny pisały wcześniej , ze musi mieć diagnostykę , a poza tym pies nawet sparaliżowany potrafi być szczęśliwy , jest teraz u mnie sparaliżowany młody kotek Bartuś to śmiga jak torpeda , tylko bardzo ważne czy szczeniaczek sika sam , czy bedzie go trzeba wyciskać , no a może to tylko obrzęk i wróci do formy , zreszta to juz wszystko jest napisane .... Szczeniaczku walcz ! [/QUOTE] Quote
paula_t Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='ewu'][B]Czyli szukamy dt na parę dni od 22 października.[/B][/QUOTE] Jestem na zaproszenie ewakrakow. Biedne maleństwo :placz: Ja mogę maleństwo kilka dni od 22 października przetrzymać u siebie. Mój psiur wprawdzie nie lubi innych psiaków i jest strasznie zaborczy, ale myślę, że szczeniakowi nic nie zrobi, w razie czego pojadę z nim do rodziców do domu pod Kraków. Quote
ewakrakow Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='paula_t']Jestem na zaproszenie ewakrakow. Biedne maleństwo :placz: Ja mogę maleństwo kilka dni od 22 października przetrzymać u siebie. Mój psiur wprawdzie nie lubi innych psiaków i jest strasznie zaborczy, ale myślę, że szczeniakowi nic nie zrobi, w razie czego pojadę z nim do rodziców do domu pod Kraków.[/QUOTE] dzięki Paula że jesteś:) Quote
maniusia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) badzo dziękuję panią za zaoferowanie opieki bardzo się cieszę że jest jakikolwiek odzew na pewno skorzystam z wszelkiej pomocy, jednak staram się mu znaleźć dom na stałe żeby biedny nie był przerzucany z rąk do rąk liczę że razem kogoś znajdziemy Edited September 20, 2012 by maniusia błędy Quote
Recommended Posts