Ewa Marta Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 A jak by było D to byś zrozumiała...? ;) I jak Isadora, co zdjęcia robi ogłoszeniowe. :D No nie... do mnie trzeba teraz mówić dużymi literami, bo mózg mi sie skurczył... Oczywiście, że Isadora :D Quote
Ellig Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Maniuśka życzy Wszystkim smacznego i dobrego dnia :) Quote
Ewa Marta Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Misiek wczoraj pożegnał się ze swoimi jajeczkami! Jamor zawiózł go na kastrację. Jeszcze chwilkę będzie dochodził do siebie i możemy go ogłaszać. Koszt zabiegu 140 zł. Fajnie, że w Warce są takie ceny. Quote
Ewa Marta Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Zakropiłam dzisiaj rano Kulę i Rokiego Fiprexem przeciw kleszczom. Bardzo ich dużo mamy na polach. Semik przyniósł na ogonie 2 żywe, a Peruszka jednego mimo, że są zabezpieczone nowymi obrożami Foresto i zakropione Fiprexem:-( Moje psy od wczoraj dostają też do karmy ziele Czystka, który ma podobno m.in. właściwości odstraszające kleszcze. Można dodatkowo zrobić mocny wywar i psikać nim psy. Quote
Ellig Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Malutki / Patek/ bardzo się zadomowił, leży sobie kołami do góry :) Quote
Ellig Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Misiek wczoraj pożegnał się ze swoimi jajeczkami! Jamor zawiózł go na kastrację. Jeszcze chwilkę będzie dochodził do siebie i możemy go ogłaszać. Koszt zabiegu 140 zł. Fajnie, że w Warce są takie ceny. Jamor, bardzo dziękujemy :) Quote
Gusiaczek Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Trzymaj się Miśku, wszystko będzie dobrze :) Quote
Ewa Marta Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Wczoraj nasza Ania straciła Menia - prawie 15-letniego wspaniałego kota, który znakomicie potrafił radzić sobie z naszymi podopiecznymi. Menio dostał wylewu i mimo szybkiej pomocy lekarskiej, nie udało sie go uratować :-( Wczoraj wszystkie zwierzaki pocieszały płaczącą Anusię. Siedziały blisko niej i całowały ją cały czas:-( Menio to był gość... Żegnaj wspaniały i mądry Kocie [*] Quote
inka33 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Pozdrowionka dla Miśka i Małego! Pani Aniu, serdeczne wyrazy współczucia... Quote
Isadora7 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Menio do zobaczenia kochany w lepszym Świecie Quote
Ellig Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Malutki, po spacerze postanowił odpocząć na kanapie :) 1 Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Łatkowo:) Oczopląsu można dostać :) Kochane Mordeczki Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Ania mówi, że Misiak jest wspaniały i kochany. Powiedziałam, że zaczniemy go niebawem ogłaszać, ale może być problem z wyadoptowaniem 8,5 letniego psiaka. Ania na to, że w razie czego zostanie u niej:-) Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ania mówi, że Misiak jest wspaniały i kochany. Powiedziałam, że zaczniemy go niebawem ogłaszać, ale może być problem z wyadoptowaniem 8,5 letniego psiaka. Ania na to, że w razie czego zostanie u niej:-) o matulu! Pani Aniu, serducho dla Pani ogromniaste :) Quote
Isadora7 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ania mówi, że Misiak jest wspaniały i kochany. Powiedziałam, że zaczniemy go niebawem ogłaszać, ale może być problem z wyadoptowaniem 8,5 letniego psiaka. Ania na to, że w razie czego zostanie u niej:-) On nie wygląda na swoje lata, ponadto jest mały i zrównoważony to jego atuty. Quote
Ellig Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ania mówi, że Misiak jest wspaniały i kochany. Powiedziałam, że zaczniemy go niebawem ogłaszać, ale może być problem z wyadoptowaniem 8,5 letniego psiaka. Ania na to, że w razie czego zostanie u niej:-) Ewunia, miała na myśli Malutkiego zwanego Patkiem :) Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 o matulu! Pani Aniu, serducho dla Pani ogromniaste :) Gusiaczku, póki co jednak będziemy szukały mu domku:-) Ale dobrze wiedzieć, że w razie czego ma dożywotni DT:-) Quote
Ewa Marta Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Ewunia, miała na myśli Malutkiego zwanego Patkiem :) Oczywiście, że Malutkiego:-) Ja od początku wolałam na niego Misiek, bo dostawałam sprzeczne informacje na temat jego imienia i tak mi zostało:-) On nie wygląda na swoje lata, ponadto jest mały i zrównoważony to jego atuty. To prawda. Jest uroczy i od razu zdobywa ludzkie serce! Quote
Ewa Marta Posted March 24, 2015 Author Posted March 24, 2015 Z pozdrowieniami zaglądam :) i ja również Bardzo dziękujemy! Pozdrawiamy również! Tęsknię za Malutkim i kombinuję, żeby podskoczyć do niego w niedzielę. On już wcale nie będzie chciał ze mną wracać, za dobrze mu u Ani. Quote
Ellig Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Dzień dobry! :) Malutki ( Patek) skradł serce Ani na amen :) Quote
Joy1 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Za zgodą Ewy Marty piszę tu, na wątku Jej psiaków, bo to dotyczy tych okolic: Apel do Warszawiaków i okolic - wypatrujcie buldoga angielskiego, chociażby jeżdżąc samochodem po mieście! Bądźcie czujni, czy nie pojawił się gdzieś, ktoś nie słyszał, by pojawił się np. na osiedlu NOWY BULDOG ANGIELSKI? 12.03.2015 roku w Warszawie w okolicy Jagielskiej (Ursynów, Pyry, Las Kabacki), zaginęła mała, biała suczka, rasy buldog angielski. Ma obrożę z czerwoną chusteczką, jest bardzo przyjazna i ufna. Ma tatuaż ZKwP, czip, jest wysterylizowana. Mogła zostać skradziona. Prosimy o każdą informację, która może pomóc!!! Na znalazcę czeka duża nagroda. Tel. 698 264 662 Zaginęła Koka - buldog angielski. Właściciele proszą o pomoc. Zaginęła Koka-buldog angielski!!! Warszawa-Ursynów (Pyry) !!!! Quote
Recommended Posts