Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jezdem :)
Wróciłam po południu z Warszawy, musiałam się nieco stolicą nacieszyć.

Pani od Miski dzwoni codziennie i zdaje relację o psicy. Już szaleją (obie) po wersalkach i innych sprzętach, bo biedna Misia nie może biegać przecież bez smyczy. Już zapoznała się z osiedlowym psim towarzystwem i została zaakceptowana przez nie. ale chętnie wraca z pańcią do domu i już po odpięciu smyczy na klatce schodowej biegnie pod drzwi.
A żeby nie było próżni, dziś.........

no wiecie......
Tomek podjechał do mnie do PKS na przystanek, a tam ....... leżała zwinięta w kłębek ta bura suka, o której już tu wspominałam...

Edited by malagos
Posted

Stolyca Cię cieszy? ;)

Fajnie, że Misiolek ma się dobrze:)

No, a wielokropek w zdaniu ostatnim wymowny bardzo

[quote name='malagos']Jezdem :)
Wróciłam po południu z Warszawy, musiałam się nieco stolicą nacieszyć.

Pani od Miski dzwoni codziennie i zdaje relację o psicy. Już szaleją (obie) po wersalkach i innych sprzętach, bo biedna Misia nie może biegać przecież bez smyczy. Już zapoznała się z osiedlowym psim towarzystwem i została zaakceptowana przez nie. ale chętnie wraca z pańcią do domu i już po odpięciu smyczy na klatce schodowej biegnie pod drzwi.
A żeby nie byłopróżni, dziś.........
no wiecie......
Tomek podjechał do mnie do PKS na przystanek, a tam ....... leżała zwinięta w kłębek ta bura suka, o której już tu wspominałam...[/QUOTE]

Posted

[quote name='wegielkowa']Nie pomyslałysmy, żeby Bocianową nafaszerować siarką...............[/QUOTE]

Wiesz , niemożliwa jesteś, te teksty :diabloti: :diabloti: REWELKA!

Wczoraj jechałam sobie Polskim busem, zatrzymal się tylko w Kielcach (trasa Kraków - Warszawa to 5 godz.), luskusowy autokar, i tak sobie myślałam o Was, znajome Kielczanki :) W sumie to 3 godziny od warszawy.Przesłałam Wam swe dobre myśli, ciekawe, czy dotarły?

Posted

[quote name='malagos']Wiesz , niemożliwa jesteś, te teksty :diabloti: :diabloti: REWELKA!

Wczoraj jechałam sobie Polskim busem, zatrzymal się tylko w Kielcach (trasa Kraków - Warszawa to 5 godz.), luskusowy autokar, i tak sobie myślałam o Was, znajome Kielczanki :) W sumie to 3 godziny od warszawy.Przesłałam Wam swe dobre myśli, ciekawe, czy dotarły?[/QUOTE]
Nie wiem jak je wysłałaś, ale bezzapachowe dojszły:) bez siary...

Posted

Ale nie opuścicie nas (biggoso-malagosów) i suczydła ?.......
Szlyczna to ona nie jest, a Tomek na nią powiedział: Paskud.
Kto się przezywa, to....... prawda, proszę pani?

Tu wątek Szarzyzny:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235281-Szaro-bura-Grosia-szczenna-sunia-ze-wsi[/url]

Posted

[quote name='malagos']Ale nie opuścicie nas (biggoso-malagosów) i suczydła ?.......
Szlyczna to ona nie jest, a Tomek na nią powiedział: Paskud.
Kto się przezywa, to....... prawda, proszę pani?

Tu wątek Szarzyzny:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235281-Szaro-bura-Grosia-szczenna-sunia-ze-wsi[/URL][/QUOTE]
A czy kiedyś Cię opuściłysmy ? :mad:
Już lece do Szarzyzny :) a Tomek zapewne racji nie ma :eviltong:

Posted

[quote name='malagos']15 listopada Szelka wybiera się z Tomkiem do Warszawy. Zamieszka na Chomiczówce, 3 przystanki "za mną".
Wtedy pomyślimy o zmianie tytułu.[/QUOTE]
:) Kukurydza do domeczku, lalalalala:)

Posted

[quote name='malagos']15 listopada Szelka wybiera się z Tomkiem do Warszawy. Zamieszka na Chomiczówce, 3 przystanki "za mną".
Wtedy pomyślimy o zmianie tytułu.[/QUOTE]

zwolni się niejsce w domu :) Ciekawe na jak długo :hmmmm:

Posted (edited)

Chomiczówka dobrze mi się psio kojarzy ;) A 15-ty już za chwilę!
Lecę do Szarzyzny...

Diamętowa - mam fraczek dla ON-ka - wpisałam się na wątku.

Edited by Nutusia
Posted

[quote name='Nutusia']A ja wnoszę o zmianę tytułu, bo historie coraz weselsze ;) Przynajmniej dla tych trzech suczek :)[/QUOTE]

To prawda, wątek napawa optymizmem. Nie ma już nic smutnego :)

Posted (edited)

Sorki za offa [B]Tanitka[/B] w BP jest wyżłowata sunia, ja niestety nie jestem na FB [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173527-schronisko-Biała-Podlaska-wątek-informacyjno-pogaduszkowy-)-zapraszamy!/page187[/URL] post 4673
[B]Edit[/B] Nawet jak ktoś się zaloguje nie ma dostępu do tej strony.

Edited by wiosenka
Posted

Zajrzyjcie, proszę, na ten wątek, mało ludzi, a pomysły na wagę złota:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234858-Pomocy!-90-letnia-staruszka-na-odludziu-i-jej-psy[/url]