wegielkowa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Nutusia']Miała jechać na 2 dni... Chyba jej smok nie pożarł, zamiast... owieczki? ;)[/QUOTE] Nie pomyslałysmy, żeby Bocianową nafaszerować siarką............... Quote
malagos Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 (edited) Jezdem :) Wróciłam po południu z Warszawy, musiałam się nieco stolicą nacieszyć. Pani od Miski dzwoni codziennie i zdaje relację o psicy. Już szaleją (obie) po wersalkach i innych sprzętach, bo biedna Misia nie może biegać przecież bez smyczy. Już zapoznała się z osiedlowym psim towarzystwem i została zaakceptowana przez nie. ale chętnie wraca z pańcią do domu i już po odpięciu smyczy na klatce schodowej biegnie pod drzwi. A żeby nie było próżni, dziś......... no wiecie...... Tomek podjechał do mnie do PKS na przystanek, a tam ....... leżała zwinięta w kłębek ta bura suka, o której już tu wspominałam... Edited November 9, 2012 by malagos Quote
Gusiaczek Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Stolyca Cię cieszy? ;) Fajnie, że Misiolek ma się dobrze:) No, a wielokropek w zdaniu ostatnim wymowny bardzo [quote name='malagos']Jezdem :) Wróciłam po południu z Warszawy, musiałam się nieco stolicą nacieszyć. Pani od Miski dzwoni codziennie i zdaje relację o psicy. Już szaleją (obie) po wersalkach i innych sprzętach, bo biedna Misia nie może biegać przecież bez smyczy. Już zapoznała się z osiedlowym psim towarzystwem i została zaakceptowana przez nie. ale chętnie wraca z pańcią do domu i już po odpięciu smyczy na klatce schodowej biegnie pod drzwi. A żeby nie byłopróżni, dziś......... no wiecie...... Tomek podjechał do mnie do PKS na przystanek, a tam ....... leżała zwinięta w kłębek ta bura suka, o której już tu wspominałam...[/QUOTE] Quote
Gosiapk Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='malagos']założę suni watek........[/QUOTE] Czyli wylądowała u Ciebie? Quote
malagos Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='wegielkowa']Nie pomyslałysmy, żeby Bocianową nafaszerować siarką...............[/QUOTE] Wiesz , niemożliwa jesteś, te teksty :diabloti: :diabloti: REWELKA! Wczoraj jechałam sobie Polskim busem, zatrzymal się tylko w Kielcach (trasa Kraków - Warszawa to 5 godz.), luskusowy autokar, i tak sobie myślałam o Was, znajome Kielczanki :) W sumie to 3 godziny od warszawy.Przesłałam Wam swe dobre myśli, ciekawe, czy dotarły? Quote
Ziutka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Czekamy na wątek burej suki malagosku nasz :) Quote
wegielkowa Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='malagos']Wiesz , niemożliwa jesteś, te teksty :diabloti: :diabloti: REWELKA! Wczoraj jechałam sobie Polskim busem, zatrzymal się tylko w Kielcach (trasa Kraków - Warszawa to 5 godz.), luskusowy autokar, i tak sobie myślałam o Was, znajome Kielczanki :) W sumie to 3 godziny od warszawy.Przesłałam Wam swe dobre myśli, ciekawe, czy dotarły?[/QUOTE] Nie wiem jak je wysłałaś, ale bezzapachowe dojszły:) bez siary... Quote
malagos Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Ale nie opuścicie nas (biggoso-malagosów) i suczydła ?....... Szlyczna to ona nie jest, a Tomek na nią powiedział: Paskud. Kto się przezywa, to....... prawda, proszę pani? Tu wątek Szarzyzny: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235281-Szaro-bura-Grosia-szczenna-sunia-ze-wsi[/url] Quote
Ziutka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='malagos']Ale nie opuścicie nas (biggoso-malagosów) i suczydła ?....... Szlyczna to ona nie jest, a Tomek na nią powiedział: Paskud. Kto się przezywa, to....... prawda, proszę pani? Tu wątek Szarzyzny: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235281-Szaro-bura-Grosia-szczenna-sunia-ze-wsi[/URL][/QUOTE] A czy kiedyś Cię opuściłysmy ? :mad: Już lece do Szarzyzny :) a Tomek zapewne racji nie ma :eviltong: Quote
Dabrowka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Malagos, nie opuszczają Cię nawet te, co mało piszą ;) A na inne wątki za Tobą jak w dym! Quote
Gusiaczek Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Malagos, no co Ty?!?my z Ovką zawsze przy Was!:loveu: Quote
malagos Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 15 listopada Szelka wybiera się z Tomkiem do Warszawy. Zamieszka na Chomiczówce, 3 przystanki "za mną". Wtedy pomyślimy o zmianie tytułu. Quote
wegielkowa Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='malagos']15 listopada Szelka wybiera się z Tomkiem do Warszawy. Zamieszka na Chomiczówce, 3 przystanki "za mną". Wtedy pomyślimy o zmianie tytułu.[/QUOTE] :) Kukurydza do domeczku, lalalalala:) Quote
Gosiapk Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 [quote name='malagos']15 listopada Szelka wybiera się z Tomkiem do Warszawy. Zamieszka na Chomiczówce, 3 przystanki "za mną". Wtedy pomyślimy o zmianie tytułu.[/QUOTE] zwolni się niejsce w domu :) Ciekawe na jak długo :hmmmm: Quote
Gusiaczek Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Gosiapk']zwolni się niejsce w domu :) Ciekawe na jak długo :hmmmm:[/QUOTE] Też tak pomyślałam:) Quote
Nutusia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 (edited) Chomiczówka dobrze mi się psio kojarzy ;) A 15-ty już za chwilę! Lecę do Szarzyzny... Diamętowa - mam fraczek dla ON-ka - wpisałam się na wątku. Edited November 12, 2012 by Nutusia Quote
Nutusia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 A ja wnoszę o zmianę tytułu, bo historie coraz weselsze ;) Przynajmniej dla tych trzech suczek :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Nutusia']A ja wnoszę o zmianę tytułu, bo historie coraz weselsze ;) Przynajmniej dla tych trzech suczek :)[/QUOTE] To prawda, wątek napawa optymizmem. Nie ma już nic smutnego :) Quote
malagos Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 no doooobra, zmienię jak już Szelka pojedzie do domu, i zmienimy dział :) Quote
wiosenka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 (edited) Sorki za offa [B]Tanitka[/B] w BP jest wyżłowata sunia, ja niestety nie jestem na FB [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/173527-schronisko-Biała-Podlaska-wątek-informacyjno-pogaduszkowy-)-zapraszamy!/page187[/URL] post 4673 [B]Edit[/B] Nawet jak ktoś się zaloguje nie ma dostępu do tej strony. Edited November 12, 2012 by wiosenka Quote
malagos Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Zajrzyjcie, proszę, na ten wątek, mało ludzi, a pomysły na wagę złota: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234858-Pomocy!-90-letnia-staruszka-na-odludziu-i-jej-psy[/url] Quote
Recommended Posts