:: FiGa :: Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Uda sie ;) Juz tyle uzbieraliscie, juz tak blisko...! Quote
asiuniab Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Donald kibicuję Ci bardzo w zbieraniu deklaracji, ponieważ sama rozsyłałam prośby o pomoc dla Araimsa, którego wątek jest prawie analogiczny, i też utkwiłyśmy, że brakuje 200 zł deklaracji stałych; Quote
wilczy zew Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 pozwolę sobie Zamieszczone przez mariamc Wspólny kandydat Dogo i Miau przegrywa na KV. GŁ0SUJCIE NA BIAŁĄ PODLASKĄ - TAM CZEKA PONAD 350 PSÓW. Znajdźcie chwilkę czasu i zagłosujcie w ankiecie, która może pomóc Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Białej Podlaskiej zdobyć karmę na zimę. Wystarczy parę minut, a ponad 350 psich ogonów zamerda w podziękowaniu :smile: Wystarczy się zarejestrować i oddać swój głos. Jest to zupełnie bezpłatne. Nie bądźmy obojętni... INSTRUKCJA JAK GŁOSOWAĆ W KV 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8.wybierasz wątek "Poznajmy się" :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637 i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2012” :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15746 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 3 (trzecią) - schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej , klikasz pod ankietą „wyślij”. 11. Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu..SMS jest darmowy! Quote
Maciek777 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Więc jednak próba leczenia? Cieszę się:) Najgorsze to nie robić nic. Powodzenia! Jeszcze tu wrócę...:) Quote
ang Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 to brakuje 200 czy 135? wpisanie w tytule "na szkolenie" nie poprawi notowań... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Maciek777']Więc jednak próba leczenia? Cieszę się:) Najgorsze to nie robić nic. Powodzenia! Jeszcze tu wrócę...:)[/QUOTE] Wracaj wracaj :) [quote name='ang']to brakuje 200 czy 135? wpisanie w tytule "na szkolenie" nie poprawi notowań...[/QUOTE] Ang masz rację , trzeba zmienić tytuł ... brakuje 135 zł Quote
ang Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 rozwijając moją lakoniczną wypowiedź - wydaje mi się, że jak ktoś w przelocie zobaczy "na szkolenie" to się raczej nie wzruszy, nie chodzi o to, żeby ludzi brać na współczucie, bo przecież faktem jest, że u Donalda to szkolenie to jedyna szansa na życie, sugerowałabym jednak trochę zmodyfikować tytuł, ale to tylko moje zdanie:) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='ang']rozwijając moją lakoniczną wypowiedź - wydaje mi się, że jak ktoś w przelocie zobaczy "na szkolenie" to się raczej nie wzruszy, nie chodzi o to, żeby ludzi brać na współczucie, bo przecież faktem jest, że u Donalda to szkolenie to jedyna szansa na życie, sugerowałabym jednak trochę zmodyfikować tytuł, ale to tylko moje zdanie:)[/QUOTE] mądre zdanie , wiemy o co chodzi :) Quote
ang Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']mądre zdanie , wiemy o co chodzi :)[/QUOTE] :oops: pomyślałam, że ktoś może tamto zdanie źle zrozumieć, bo tak niezręcznie napisałam:p Quote
Tymonka Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Tylko ja już pomysłu nie mam na tytuł , może ktoś coś zaproponuje ? To chętnie zmienię:) Quote
Ewa_88 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Myślę, żeby zmienić na brakuje 135 zł, zmniejszać tą kwotę w tytule :) Bo nie każdy kto tu wchodzi na wątek będzie się przebijał przez wszystkie posty i liczył ile jest deklaracji :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Nie wiem czy może być taki Tylko i aż 135 zł dzieli mnie od szansy na życie ... Quote
baster i lusi Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Nie wiem czy może być taki Tylko i aż 135 zł dzieli mnie od szansy na życie ...[/QUOTE] super według mnie jest to dobry tytuł. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 No to Anja jak się pojawi to pewnie zmieni ...:) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='winter7']Dorzucę się 30zł/mc[/QUOTE] :multi::multi::multi: brakuje właściwie tylko stówy :) pięknie dziękuję w imieniu Donalda :) Oby jak najszybciej trafił w ręce szkoleniowca :) Quote
radovan2 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 jeszcze tylko 100 zł:crazyeye:Super:multi: Quote
Tymonka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='winter7']Dorzucę się 30zł/mc[/QUOTE] Bardzo dziękuję :) Quote
Ewa_88 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 To może zmieńcie jeszcze raz tytuł, że tylko i aż 100 zł dzieli mnie od szansy na życie :) Kwota leci do dołu :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Ewa_88']To może zmieńcie jeszcze raz tytuł, że tylko i aż 100 zł dzieli mnie od szansy na życie :) Kwota leci do dołu :)[/QUOTE] Dobry pomysł , no i niech już zejdzie do 0 ... Quote
Recommended Posts