Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale nie jestem na bieżąco. Kto zajmie się szkoleniem Donalda i gdzie zamieszka przez ten czas? Rozumiem, że kwota jaką uzbieraliście jest na pierwszy miesiąc?

Jestem pod wrażeniem, że Donald dogadał się z samcem, a do tego mu się podporządkował:)

Posted

[quote name='Maciek777']Przepraszam, ale nie jestem na bieżąco. Kto zajmie się szkoleniem Donalda i gdzie zamieszka przez ten czas? Rozumiem, że kwota jaką uzbieraliście jest na pierwszy miesiąc?

Jestem pod wrażeniem, że Donald dogadał się z samcem, a do tego mu się podporządkował:)[/QUOTE]

Donald pojedzie do hotelu pod Krakowem ze szkoleniowcem. Pytanie jeszcze kto go tam zawiezie, ale będziemy się martwić tym później.

Tak wszyscy jesteśmy w szoku, że koleguje się z Diegiem:):):) Może mu wzorce zachowań są potrzebne?
Diego to genialny pies, ofromny, a bardzo proludzki.
Ich zabawy troszkę makabrczynie wyglądaja, ale... to zabawy:)
Fajnie wygląda to wizualnie: jeden jest biały jak snieg, drugi czarny jak noc....

Posted

[quote name='ocelot']Donald pojedzie do hotelu pod Krakowem ze szkoleniowcem. Pytanie jeszcze kto go tam zawiezie, ale będziemy się martwić tym później.

Tak wszyscy jesteśmy w szoku, że koleguje się z Diegiem:):):) Może mu wzorce zachowań są potrzebne?
Diego to genialny pies, ofromny, a bardzo proludzki.
Ich zabawy troszkę makabrczynie wyglądaja, ale... to zabawy:)
Fajnie wygląda to wizualnie: jeden jest biały jak snieg, drugi czarny jak noc....[/QUOTE]
Dzięki wielkie!
Być może było już o tym wcześniej na wątku, ale czy ten szkoleniowiec już się wypowiedział na jego temat - jakie ma szanse i ile mniej więcej może potrwać resocjalizacja?

Wzorce zachowań na pewno są potrzebne i oby jak najwięcej psów do siebie dopuszczał i brał z nich przykład:)

Posted

Cioteczki ,a czy jest juz jakis skarbnik?Bo wierze,ze sie dozbiera ta kase dla Donalda i moge juz wplacic moja deklaracje w pazdzierniku.....i bedzie "zamrozona"....a jesli teraz jeszcze nie to podesle na razie innej biedzie....

Posted

[quote name='Maciek777']Przepraszam, ale nie jestem na bieżąco. Kto zajmie się szkoleniem Donalda i gdzie zamieszka przez ten czas? Rozumiem, że kwota jaką uzbieraliście jest na pierwszy miesiąc?

Jestem pod wrażeniem, że Donald dogadał się z samcem, a do tego mu się podporządkował:)

Deklaracje są stałe , część na pół roku, część na rok , ale minimum pół roku na razie jest . Brakuje 100 zł deklaracji , to już tak niewiele ...

A ja przypominam o bazarku dla Donalda - trwa do 1 października ... są jeszcze jakieś fanty bezdomne ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232257-PIERWSZY-PRZEPI%C5%9ANIK-i-PSIO-KOCIE-ZAK%C5%81ADKI-hand-made-do-1-10-na-DONALDAhttp://

i jakby ktoś mógł go trochę poreklamować, przy okazji ludziska o Donaldzie się dowiedzą ...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Deklaracje są stałe , część na pół roku, część na rok , ale minimum pół roku na razie jest . Brakuje 100 zł deklaracji , to już tak niewiele ...

A ja przypominam o bazarku dla Donalda - trwa do 1 października ... są jeszcze jakieś fanty bezdomne ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232257-PIERWSZY-PRZEPIŚNIK-i-PSIO-KOCIE-ZAKŁADKI-hand-made-do-1-10-na-DONALDAhttp://

i jakby ktoś mógł go trochę poreklamować, przy okazji ludziska o Donaldzie się dowiedzą ...

Super, że już tylko 100zł do uzbierania zostało :)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ok to ja dorzuce jeszcze dyszke do mojej deklaracji, 50zl miesiecznie.... Chcialabym podniesc swoja deklaracje o wiele wiecej, ale nie moge :(

90zl... ludziska, powoli sie uda![/QUOTE]

FiGu wielkie dzięki , każdy z nas by chciał , dla kilkunastu osób 100 zł to nic dla jednej co miesiąc przy naszych zarobkach i psich wydatkach to bardzo dużo :( każdy to rozumie ...

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ok to ja dorzuce jeszcze dyszke do mojej deklaracji, 50zl miesiecznie.... Chcialabym podniesc swoja deklaracje o wiele wiecej, ale nie moge :(

90zl... ludziska, powoli sie uda![/QUOTE]

[quote name='majreg']Ja 10zł od następnego miecha przez pół roku narazie.[/QUOTE]

[quote name='wojtuś']Małgosiu i ja dorzucę 10 zł/mies. ;)[/QUOTE]

Bardzo , bardzo dziękuję !!!!:loveu:

Kto chciał by zostać skarbnikiem ?

Posted

[quote name='baster i lusi']już nie bo swoje 5 zł zamieniam na 20 zł[/QUOTE]

Dziękuję :loveu:

Myślę ,że możemy się powoli rozglądać za transportem , bo ciężko będzie , no i pilnie poszukiwany skarbnik !!!

Posted

No kochani kto się zajmie finansami Łotra ?
Ja niestety się nie nadaję , za dużo bazarków prowadzę i i tak się boję że kiedyś US się do mojego konta przyczepi ...
A i już bym całkiem się zamieszała z wpłatami :(

Posted

[quote name='Maciek777']Czyli to już prawie pewne, że Donald jedzie:)
Przyznam szczerze, że jakoś nie wierzyłem, że się uda.[/QUOTE]

Oj niedowiarku ;)
Uda się oczywiście że się uda musi :)
Niedługo Anja wstawi zdjęcie do 2 postu :)