Maciek777 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Przepraszam, ale nie jestem na bieżąco. Kto zajmie się szkoleniem Donalda i gdzie zamieszka przez ten czas? Rozumiem, że kwota jaką uzbieraliście jest na pierwszy miesiąc? Jestem pod wrażeniem, że Donald dogadał się z samcem, a do tego mu się podporządkował:) Quote
ocelot Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Maciek777']Przepraszam, ale nie jestem na bieżąco. Kto zajmie się szkoleniem Donalda i gdzie zamieszka przez ten czas? Rozumiem, że kwota jaką uzbieraliście jest na pierwszy miesiąc? Jestem pod wrażeniem, że Donald dogadał się z samcem, a do tego mu się podporządkował:)[/QUOTE] Donald pojedzie do hotelu pod Krakowem ze szkoleniowcem. Pytanie jeszcze kto go tam zawiezie, ale będziemy się martwić tym później. Tak wszyscy jesteśmy w szoku, że koleguje się z Diegiem:):):) Może mu wzorce zachowań są potrzebne? Diego to genialny pies, ofromny, a bardzo proludzki. Ich zabawy troszkę makabrczynie wyglądaja, ale... to zabawy:) Fajnie wygląda to wizualnie: jeden jest biały jak snieg, drugi czarny jak noc.... Quote
Maciek777 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='ocelot']Donald pojedzie do hotelu pod Krakowem ze szkoleniowcem. Pytanie jeszcze kto go tam zawiezie, ale będziemy się martwić tym później. Tak wszyscy jesteśmy w szoku, że koleguje się z Diegiem:):):) Może mu wzorce zachowań są potrzebne? Diego to genialny pies, ofromny, a bardzo proludzki. Ich zabawy troszkę makabrczynie wyglądaja, ale... to zabawy:) Fajnie wygląda to wizualnie: jeden jest biały jak snieg, drugi czarny jak noc....[/QUOTE] Dzięki wielkie! Być może było już o tym wcześniej na wątku, ale czy ten szkoleniowiec już się wypowiedział na jego temat - jakie ma szanse i ile mniej więcej może potrwać resocjalizacja? Wzorce zachowań na pewno są potrzebne i oby jak najwięcej psów do siebie dopuszczał i brał z nich przykład:) Quote
agucha007 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 małymi kroczkami do celu... Donald, będzie dobrze :) Quote
Kocurek Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Cioteczki ,a czy jest juz jakis skarbnik?Bo wierze,ze sie dozbiera ta kase dla Donalda i moge juz wplacic moja deklaracje w pazdzierniku.....i bedzie "zamrozona"....a jesli teraz jeszcze nie to podesle na razie innej biedzie.... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Maciek777']Przepraszam, ale nie jestem na bieżąco. Kto zajmie się szkoleniem Donalda i gdzie zamieszka przez ten czas? Rozumiem, że kwota jaką uzbieraliście jest na pierwszy miesiąc? Jestem pod wrażeniem, że Donald dogadał się z samcem, a do tego mu się podporządkował:) Deklaracje są stałe , część na pół roku, część na rok , ale minimum pół roku na razie jest . Brakuje 100 zł deklaracji , to już tak niewiele ... A ja przypominam o bazarku dla Donalda - trwa do 1 października ... są jeszcze jakieś fanty bezdomne ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/232257-PIERWSZY-PRZEPI%C5%9ANIK-i-PSIO-KOCIE-ZAK%C5%81ADKI-hand-made-do-1-10-na-DONALDAhttp:// i jakby ktoś mógł go trochę poreklamować, przy okazji ludziska o Donaldzie się dowiedzą ... Quote
ocelot Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Skarbnika brak na razie. A może faktycznie warto by już zbierać Quote
Nadziejka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Zagladam i tez mocno sciskam za czarne serdunko:thumbs::iloveyou: Quote
__Lara Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Deklaracje są stałe , część na pół roku, część na rok , ale minimum pół roku na razie jest . Brakuje 100 zł deklaracji , to już tak niewiele ... A ja przypominam o bazarku dla Donalda - trwa do 1 października ... są jeszcze jakieś fanty bezdomne ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/232257-PIERWSZY-PRZEPIŚNIK-i-PSIO-KOCIE-ZAKŁADKI-hand-made-do-1-10-na-DONALDAhttp:// i jakby ktoś mógł go trochę poreklamować, przy okazji ludziska o Donaldzie się dowiedzą ... Super, że już tylko 100zł do uzbierania zostało :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='__Lara']Super, że już tylko 100zł do uzbierania zostało :)[/QUOTE] Super i nie super, bo zrobiła się tu cisza straszna :( Straszne by było gdyby przez głupie w sumie 100 zł Donald nie dostał szansy :( Quote
:: FiGa :: Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ok to ja dorzuce jeszcze dyszke do mojej deklaracji, 50zl miesiecznie.... Chcialabym podniesc swoja deklaracje o wiele wiecej, ale nie moge :( 90zl... ludziska, powoli sie uda! Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Ok to ja dorzuce jeszcze dyszke do mojej deklaracji, 50zl miesiecznie.... Chcialabym podniesc swoja deklaracje o wiele wiecej, ale nie moge :( 90zl... ludziska, powoli sie uda![/QUOTE] FiGu wielkie dzięki , każdy z nas by chciał , dla kilkunastu osób 100 zł to nic dla jednej co miesiąc przy naszych zarobkach i psich wydatkach to bardzo dużo :( każdy to rozumie ... Quote
majreg Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ja 10zł od następnego miecha przez pół roku narazie. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='majreg']Ja 10zł od następnego miecha przez pół roku narazie.[/QUOTE] Wielkie dzięki :) Quote
wojtuś Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Wielkie dzięki :)[/QUOTE] Małgosiu i ja dorzucę 10 zł/mies. ;) Quote
Tymonka Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Ok to ja dorzuce jeszcze dyszke do mojej deklaracji, 50zl miesiecznie.... Chcialabym podniesc swoja deklaracje o wiele wiecej, ale nie moge :( 90zl... ludziska, powoli sie uda![/QUOTE] [quote name='majreg']Ja 10zł od następnego miecha przez pół roku narazie.[/QUOTE] [quote name='wojtuś']Małgosiu i ja dorzucę 10 zł/mies. ;)[/QUOTE] Bardzo , bardzo dziękuję !!!!:loveu: Kto chciał by zostać skarbnikiem ? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='wojtuś']Małgosiu i ja dorzucę 10 zł/mies. ;)[/QUOTE] Wojtuś :loveu: Czyli brakuje 70 zł :) Quote
baster i lusi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca'] Czyli brakuje 70 zł :)[/QUOTE] już nie bo swoje 5 zł zamieniam na 20 zł Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='baster i lusi']już nie bo swoje 5 zł zamieniam na 20 zł[/QUOTE] Jesteście niesamowici :) Czyli 55 zł brakuje dobrze liczę ;) Quote
Tymonka Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='baster i lusi']już nie bo swoje 5 zł zamieniam na 20 zł[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Myślę ,że możemy się powoli rozglądać za transportem , bo ciężko będzie , no i pilnie poszukiwany skarbnik !!! Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 No kochani kto się zajmie finansami Łotra ? Ja niestety się nie nadaję , za dużo bazarków prowadzę i i tak się boję że kiedyś US się do mojego konta przyczepi ... A i już bym całkiem się zamieszała z wpłatami :( Quote
Maciek777 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Czyli to już prawie pewne, że Donald jedzie:) Przyznam szczerze, że jakoś nie wierzyłem, że się uda. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Maciek777']Czyli to już prawie pewne, że Donald jedzie:) Przyznam szczerze, że jakoś nie wierzyłem, że się uda.[/QUOTE] Oj niedowiarku ;) Uda się oczywiście że się uda musi :) Niedługo Anja wstawi zdjęcie do 2 postu :) Quote
agucha007 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ale się cieszę :) ja jako skarbnik też Wam nie pomogę bo mam już jednego hotelowicza i mnóstwo bazarków... Quote
Recommended Posts