Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kocurek']kurcze ja nigdy nie bylam skarbnikiem i nie za bardzo wiem jak to trzeba robic....wysle zapytanie do Moniki083...ona jest na paru watkach skarbnikiem....[/QUOTE]

Kocurku jest z tym trochę zamieszania przy długotrwałych deklaracjach ale do ogarnięcia wydaje mi się ;)

Trzeba kontrolować wpłaty na konto dla Donalda i na bieżąco uzupełniać na wątku i krzyczeć kto nie wpłacił deklaracji ;) a w razie potrzeby przelewać na konto opiekuna Donalda na bieżące potrzeby ... no i tyle ;)
Dobrze by było żeby Skarbnik dostał na pierwszej stronie post na to .

Posted

Dziekujemy Monika:)Czyli skarbnik na miesiac,dwa jest:))))Teraz trzeba tylko zebrac o reszte deklaracji...
Szykuje sie domek dla Laneczki-jesli wypali to wtedy moge dac 5 euro stalej dla Donalda:)

Posted

Mamy skarbnika na stałe , Ocelot zgodziła się zbierać , po południu roześlę jej konto :) Kocurku czyli będziesz miała 7 euro deklaracji ? Czy 5 razem z tymi wcześniejszymi dwoma ?

Posted

To super,ze mamy skarbnika:)Na chwile obecna daje te 2...dopoki Lanka nie grzeje dupci w swoim domku-jesli juz bedzie wtedy moja deklaracja to bedzie 5 euro....obecnie wiecej nie moge bo mam troche tych deklaracji...:(i zaden psiak nie moze domku znalezc...:(

Posted

[quote name='Anja2201']Brakuje jeszcze 55 zł deklaracji stałych , skarbnika i transportu , jak znajdzie się skarbnik i reszta deklaracji reszta nie powinna być problemem .[/QUOTE]

To już naprawdę niewiele :)

Posted

Porozsyłajcie proszę wątek, to już tylko 55 zł ...Tak dużo się udało . Ja nie mam teraz głowy do tego ...
albo jak ktoś ma miejsce w sygnaturze a0pel dużymi czerwonymi literami wstawcie do tej pory działało - już tak niewiele brakuje ...

Posted (edited)

Ja dam 30zł w październiku, a potem 10zł deklaruje na wszelki wypadek. Może będzie dłużej 30zł. Zależy od wpływów.

Edited by majreg
Posted

Na facebooku działają dziewczyny, które nie mają fundacji, ale wielkie serce do psiaków. Robią to w ramach wolontariatu, jeżdżą na interwencje itd. Wiele dobrego zrobiły. Subkonto udostępniła im fundacja Viva. Może zagadacie z nimi jak to wygląda i może uda się coś ustalić, Viva, to dobra, znana fundacja. W razie czego podaję link do ich strony na facebooku. https://www.facebook.com/PsyPilneAdopcje?ref=ts&fref=ts

Posted

[quote name='Anja2201']konto rozesłane :)[/QUOTE]
to i ja poproszę, skrzynkę opróżniłam, sorry, nie było mnie na dogo od piątku

Posted

Stałe:
Anja2201-5zł (X)
bela51-5zł (X, XI)
Rudzia -Bianka -30zł (rok )
Agucha007 -10zł
Ewa_88 -15zł (X)
zioberek87 -10zł
ang 20zł