Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Anju od stycznia do czerwca jeszcze 25 zł, z bazarków - na pewno będzie .

To może zapiszę do jednorazowych bazarki , bo się całkiem zgubię .
Stała 5zł na rok
przez pierwsze trzy miesiące 50zł stałej
i przez kolejne 6 miesięcy 25zł z bazarków tak ?

Posted

Anja2201 napisał(a):
To może zapiszę do jednorazowych bazarki , bo się całkiem zgubię .
Stała 5zł na rok
przez pierwsze trzy miesiące 50zł stałej
i przez kolejne 6 miesięcy 25zł z bazarków tak ?

Tak jest. Wiem ja zawsze mieszam:shake: .
Możesz wpisać do stałych te 25 zł od stycznia do czerwca bo jak się z bazarków nie uzbiera to i tak będę wpłacała .

Anju i jeszcze winter7 jednorazowo zadeklarowała 100 zł

winter7 napisał(a):
Dostałam zaproszenie od Rudzi. Mam propozycję. Z tego co rozumiem, Donald jest w schronie w Tomaszowie. Pod Radomiem hotel dla trudnych psów ma Magda Bartoszewska. Poproście ją o konsultację. Przedstawcie sytuację. Ja mogę przeznaczyć 100zł na tą konsultację. Podejrzewam, że zgodziłaby się na wizytę u Donalda. Co o tym myślicie?
Według mnie największym problemem będzie znalezienie dla Donalda domu. Ale nie niemożliwe.

Posted

Ja mogę podesłac jakieś "fanty" na bazarek do kogoś, tylko muszę wiedziec do kogo, kiedy i w ogóle. Książki czy co tam jeszcze mi się trafi. No i dopisz mi jeszcze 5 zł do deklaracji, nie zbiednieję.

Posted

Kurcze trzeba mu dac szanse.......cioteczki dopiszcie mnie do stalych skromne 2 euro-za duzo juz mam deklaracji...:(I zadnemu sie domek nie szykuje jak na razie......,od pazdziernika bo w tym miesiacu juz bida az piszczy...

Posted

Kocurek napisał(a):
Kurcze trzeba mu dac szanse.......cioteczki dopiszcie mnie do stalych skromne 2 euro-za duzo juz mam deklaracji...:(I zadnemu sie domek nie szykuje jak na razie......,od pazdziernika bo w tym miesiacu juz bida az piszczy...

Damy radę . Musimy mu dać szansę ...
Anju z całego serca życzę i Tobie i przede wszystkim Donaldowi żeby w tym pustym poście na pierwszej stronie wkrótce pojawił się uśmiechnięty pysio :) no i nam też tego życzę :)

Posted

Dzięki :)

Czyli wygląda to tak
Razem stałych deklaracji : 190zł +50zł (przez 3 miesiące ) +25zł (przez kolejne 6 miesięcy )
/brakuje minimum 200 zł stałych deklaracji

Posted

__Lara napisał(a):
Śliczny jest i ze zdjęcia nie wydaje się taki groźny.

Bo akurat był zapatrzony na psy na wybiegu , normalnie wygląda to inaczej . Mamy miejsce dla donalda w Krakowie u super szkoleniowca z polecenia , nie piszę gdzie to jest konkretnie bo hotel zrobił wyjątek dla Donalda normalnie nie przyjmuje psów w potrzebie i prosił o nie podawanie dokładnych danych . Cena za dobę ze szkoleniem to 15 zł , jak dla mnie bardzo niska . Teraz kwestia reszty stałych deklaracji i transportu , ja się nie podejmę .

Posted

[quote name='Anja2201']Bo akurat był zapatrzony na psy na wybiegu , normalnie wygląda to inaczej . Mamy miejsce dla donalda w Krakowie u super szkoleniowca z polecenia , nie piszę gdzie to jest konkretnie bo hotel zrobił wyjątek dla Donalda normalnie nie przyjmuje psów w potrzebie i prosił o nie podawanie dokładnych danych . Cena za dobę ze szkoleniem to 15 zł , jak dla mnie bardzo niska . Teraz kwestia reszty stałych deklaracji i transportu , ja się nie podejmę .

Czyli jest szansa :)
Jeśli wybrałyście ten hotelik i tego szkoleniowca i to z polecenia to mam nadzieję, że to fachowiec którego nam potrzeba ...

No nie ma co zakładać rąk moi drodzy działamy :)

Serdecznie zapraszam na bazarek dla Donalda BAZAREK DLA DONALDA

[SIZE=2]i jeszcze mam gorąca prośbę poreklamujcie go trochę pospamujcie i popodnoście bo mnie niedługo za to zabanują ....

Posted

przylazłam jednak, za Rudzią, zobaczyłam, że bazarek zrobiła:)
Anju, dopisz do mojej deklaracji jeszcze 10 zł (czyli 20 będzie razem)

Posted

Donald całkowicie sie podporządkował Diegowi. Czeka, az tamten pozwoli mu dojść do michy, wejśc na wybieg. Bawią się razem, przerwacają na grzbiety, podgryzają. Wygląda to czasami strasznie:)
Donald już mniej się rzuca na kraty jak się głaszcze Diega, stoi i patrzy co się dzieje.

Posted

ocelot napisał(a):
Donald całkowicie sie podporządkował Diegowi. Czeka, az tamten pozwoli mu dojść do michy, wejśc na wybieg. Bawią się razem, przerwacają na grzbiety, podgryzają. Wygląda to czasami strasznie:)
Donald już mniej się rzuca na kraty jak się głaszcze Diega, stoi i patrzy co się dzieje.

może jak widzi, że Diego jest zadowolony z głaskania i kontaktu z człowiekiem to coś mu się w tej główce zaczyna układać...
a te ich zabawy... no nie dziwie się, że czasem może to strasznie wyglądać. Ja na pewno z niepokojem przyglądałabym się ich zabawom...nigdy nic nie wiadomo...
Trzymam kciuki chłopaczku!