Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A moze.... zrobimy mu ogloszenia, na Krakow, zaznaczymy ze Donald jest psem do strozowania, psem wymagajacym odpowiedniego czlowieka oraz ze moze zostac wyadoptowany tylko w okolicach Krk. Podamy kontakt na szkoleniowca (jesli ten wyrazi zgode)... to jest zawsze wieksza szansa dla tego psiaka. W sobote mam troche wiecej czasu, moge zrobic duzy pakiecik z ogloszeniami. Wczesniej trzeba skontaktowac sie ze szkoleniowcem i zapytac czy pozwoli udostepnic swoj nr w ogloszeniach.[/QUOTE]

trzeba tak sprobowac,

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A moze.... zrobimy mu ogloszenia, na Krakow, zaznaczymy ze Donald jest psem do strozowania, psem wymagajacym odpowiedniego czlowieka oraz ze moze zostac wyadoptowany tylko w okolicach Krk. Podamy kontakt na szkoleniowca (jesli ten wyrazi zgode)... to jest zawsze wieksza szansa dla tego psiaka. W sobote mam troche wiecej czasu, moge zrobic duzy pakiecik z ogloszeniami. Wczesniej trzeba skontaktowac sie ze szkoleniowcem i zapytac czy pozwoli udostepnic swoj nr w ogloszeniach.[/QUOTE]

To dobry pomysł, koniecznie jednak trzeba kogoś uprzedzić jaki to pies i że będą konieczne spotkania ze szkoleniowcem - z tego co wiem to nie byłoby problemów z takimi spotkaniami . Wiem również że opiekunowie z hoteliku szukają na własną rękę domu dla Donalda .

Jutro poleci moja deklaracja na sierpień .

Posted

[quote name='nektarynka']W takim razie ja też przedłużę to marne 5 zł do stycznia. Tyle, że szczerze - straciłam nadzieję, jeśli chodzi o Donalda. Proszę podajcie namiar na ten Paypal bo chcę wpłacić za sierpien i wrzesień.

dzięki :) Paypal : [email protected]

[quote name=':: FiGa ::']A moze.... zrobimy mu ogloszenia, na Krakow, zaznaczymy ze Donald jest psem do strozowania, psem wymagajacym odpowiedniego czlowieka oraz ze moze zostac wyadoptowany tylko w okolicach Krk. Podamy kontakt na szkoleniowca (jesli ten wyrazi zgode)... to jest zawsze wieksza szansa dla tego psiaka. W sobote mam troche wiecej czasu, moge zrobic duzy pakiecik z ogloszeniami. Wczesniej trzeba skontaktowac sie ze szkoleniowcem i zapytac czy pozwoli udostepnic swoj nr w ogloszeniach.

Myślę , że warto próbować , tylko ktoś musi tekst napisać odpowiedni ,Hotel sam sugerował , że chętni na adopcję muszą przynajmiej kilka razy przyjechać do hotelu i zobaczyć jak prowadzić Donalda .

Posted

[quote name='nektarynka']Hm, to jest mail. Na jakiej zasadzie działa taKI przelew? Chcę posłać i nie mogę, ale raczej za mało bystra jestem.[/QUOTE]

Ty tez musisz miec konto PayPal, powiazuje sie go z kontem bankowym i do przelewu wystarczy email, mozesz na caly Swiat wysylac ,a nie placisz prowizji.

Posted

[quote name='Anja2201']
Myślę , że warto próbować , tylko ktoś musi tekst napisać odpowiedni ,Hotel sam sugerował , że chętni na adopcję muszą przynajmiej kilka razy przyjechać do hotelu i zobaczyć jak prowadzić Donalda .[/QUOTE]
Tekst moge napisac i wstawic tu do poprawki, ale czy mamy zgode hotelu na udostepnienie nru?

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Tekst moge napisac i wstawic tu do poprawki, ale czy mamy zgode hotelu na udostepnienie nru?

Tel niech będzie mój i Ocelot , jeśli zadzwoni ktoś sensowny będziemy kontaktować z hotelem .
[FONT=Tahoma]694195509[/FONT]
[FONT=Tahoma]604416873[/FONT]

Posted (edited)

Będę potrzebowała jeszcze email do was ;)
Tekst, powiedzcie co zmienic/dopisac

Donald Ca de Bastiar- pies stróż szuka pracy
Donald to (ile ma Donald? :hmmmm:)..... letni pies w typie Ca de Bastiar. Są to psy znane z twardego charakteru, podporządkowujące się wyłącznie swojemu przewodnikowi. Taki jest również Donald. Ze względu na swój charakter nie nadaje się na domowego pieszczocha, niezastąpiony jednak będzie w roli stróża broniącego ogrodzonego terenu. Ważne jest, by człowiek który go adoptuje był świadomy siły charakteru psa. Jeśli to zostanie zaniedbane Donald może być niebezpieczny. Wymaga bardzo konsekwentnego przewodnika. Jednym z warunków adopcji są spotkania przed-adopcyjne, gdzie pod okiem szkoleniowca nowy właściciel będzie się uczył jak postępować z psem, dlatego tez szukamy domu/pracy wyłącznie z Krakowa i okolic.
Pies na znalezienie domu ma czas do stycznia, po tym terminie niestety zostanie uśpiony. Prosimy o przemyślane telefony.
Wymagane jest podpisanie umowy z fundacja oraz wizyta przed-adopcyjna.
Kontakt:
email
[FONT=Tahoma]tel. 694195509[/FONT], [FONT=Tahoma]604416873[/FONT]

Ktore zdjecia do ogloszen? ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231563-Donald-w-typie-Ca-de-Bastiar-w-hotelu-ze-szkoleniowcem-czeka-na-diagnozę-!?p=20855306#post20855306

http://www.dogomania.pl/forum/threads/231563-Donald-w-typie-Ca-de-Bastiar-w-hotelu-ze-szkoleniowcem-czeka-na-diagnozę-!?p=20855318#post20855318

Edited by :: FiGa ::
modyfikacja tekstu
Posted (edited)

na konto Donalda wpłynęło 20zł od Baster i Lusi :) 120zł od Winter7 :) od Nektarynki 20zł :) Rudzi Bianci -30zł:) mari23-5zł:)

Edited by Anja2201
Posted

ocelot napisał(a):
To my walczymy o Donalda, a tu duża fundacja usypia po dwóch miesiącach psa. ewidentnie nie wiele zrobiwszy dla niego.
Trafia mnie szlag bo to "nasz" pies nie wykazujący cienia agresji przy bliskim poznaniu
https://www.facebook.com/events/265087673631150/294250604048190/?comment_id=294280657378518&notif_t=like

Ludzie są okrutni. Nie wiem czemu chca sie nazywac milosnikami zwierzat.:shake:
Znasz watek Blanki, uspionej 2 lata temu przez AnnaA, u ktorej była na dt.?
Do tej pory łazi bezkarnie po dogo i udaje dobrą ciotke.
Ciekawe ile jest takich jak ona, o ktorych nie wiemy.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/192538-Sunia-w-typie-rodezjana-odesz%C5%82a-za-TM-%28-B%C4%99dziemy-Ci%C4%99-zawsze-pami%C4%99ta%C4%87!

Posted

bela51 napisał(a):
Ludzie są okrutni. Nie wiem czemu chca sie nazywac milosnikami zwierzat.:shake:
Znasz watek Blanki, uspionej 2 lata temu przez AnnaA, u ktorej była na dt.?
Do tej pory łazi bezkarnie po dogo i udaje dobrą ciotke.
Ciekawe ile jest takich jak ona, o ktorych nie wiemy.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/192538-Sunia-w-typie-rodezjana-odeszła-za-TM-(-Będziemy-Cię-zawsze-pamiętać!

Ale one mają chyba demencje starczą, ja już wymiekam na tym wydarzeniu....

Posted

Ewa_88 napisał(a):
Jak wygląda sytuacja finansowa Donalda? Ma spory dług, czy jest uregulowane wszystko?

na dzień dzisiejszy Donald ma uregulowany hotel. uzupełnię jego finanse i odpowiem jak to wygląda. Długów jako takich nie ma:)

Posted

ocelot napisał(a):
na dzień dzisiejszy Donald ma uregulowany hotel. uzupełnię jego finanse i odpowiem jak to wygląda. Długów jako takich nie ma:)

zaglądam do Donalda, dobrze, że chociaż z finansami nie jest źle....
mam wielką nadzieję, że i zachowanie Donalda wkrótce będzie przyjazne, że znajdzie swojego człowieka, którego obdarzy zaufaniem i miłością ( wzajemną koniecznie!)

tego mu z całego serca życzę!

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
ocelot, nie wyrobiłam się z czasem niestety. Teraz mam dłuższą chwile, zabieram się za nie wiec :)

Nie no spokojnie:) Tylko nie wiedziałam na czym stanęły ustalenia.... Ja ostatnio wszędzie z doskoku niestety