_bubu_ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 tak, przywozimy amstaffy, dzisiaj Margo a w niedziele Uzi. Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Max już tak chce do domu... Jak tylko są otwarte którekolwiek z drzwi samochodu, to Max jest pierwszy... Quote
karusiap Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 jaki zdziwiony na 2 zdjeciu,jak to??on nie jedzie??:evil_lol: Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 karusiap napisał(a):jaki zdziwiony na 2 zdjeciu,jak to??on nie jedzie??:evil_lol: No bo to nie chronologicznie jest, na drugim zdjęciu, Juri kazał mu wyłazić... Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A co tam, porozpieszczam Was zdjęciami: :evil_lol: Tak patrze cioci karusiap w oczy :loveu: Quote
Jagienka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 To jest mina Maxa, jak cos przeskrobie i żałuje :) ja mam takie ładne zdjęcia ciociu, tez takie do gwiazdowania w gazecie ;) Quote
karusiap Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 moje skarby najgrozsze:loveu:wczoraj ciotki pojechaly do weta z Roksa a my sobie siedzielismy na budzie i gadalismy:)do budy sie ciotka nie zmiescila:oops: Quote
Hund Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Zdjęcia piękne ale cieszę się że mogłam go zobaczyć na żywo :) zapomniałam z auta poczęstunku ale myślę że ucieszycie się że go nie dałam .....bo to nie była kość ;) Widziałam budę Maxa :) rezydencja na całęgo :) szkoda tylko że nie mogłyśmy go zabrać na spacerek :( Quote
karusiap Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 a co mialyscie??co??:cool3: musiecie wpasc kiedys na dluzsze spacerki:) Quote
karusiap Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 o Ty ciotko zla,niedobra:eviltong:powiem Maxiowi,,,ale bysmy sobie zjedli:ptzn...Maxiu by zjadl:oops::evil_lol: Quote
Hund Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 smakowałyby mu :) ale z drugiej strony pewnie zaszkodziły ;) Quote
karusiap Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 dzis byla pewna Pani w hotelu,,,,z ogloszenia Paco ale bardzo polubili se z Maxiem,,,,wszyscy byli dobrej mysli,Ona juz by go brala....maz zaczal wydziwiac przez tel...mialabyc rozmowa w domu i co?maz chce szczeniaka jednak.... 4 lata to jest mlody pies,a ludzie ...ehhh...a mialo byc tak pieknie:( Quote
_bubu_ Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 :( oj jaka szkoda :( moze jeszcze zmienią zdanie? Quote
karusiap Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 moze jak wroci z pracy to zona opowie mu o Maxiu...ale wole zeby to byla wszytskich decyzja a nie na sile... Quote
_bubu_ Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 no jasne, niech to sobie dobrze przemyślą i 100 razy przedyskutują. Maxiu jest taki słodki, jak sie widzieliśmy to był taki spokojny i poważny.. pewny siebie.. tak myślę że po prostu jest dumny ze swojej budy ;) Quote
karusiap Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 na pewno:)nie wiem czy raczy sie wyprowadzic bez niej,gdy nadejdzie moment:) Quote
Hund Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 karusiap napisał(a):dzis byla pewna Pani w hotelu,,,,z ogloszenia Paco ale bardzo polubili se z Maxiem,,,,wszyscy byli dobrej mysli,Ona juz by go brala....maz zaczal wydziwiac przez tel...mialabyc rozmowa w domu i co?maz chce szczeniaka jednak.... 4 lata to jest mlody pies,a ludzie ...ehhh...a mialo byc tak pieknie:( jak tylko mąż się zgodzi pokochają Maxa to odda budę na pewno ;) Quote
Jagienka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kurcze... a już było światełko w tunelu... Quote
karusiap Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Mysle,ze gdyby sie zgodzil od razu by zadzwonila...a maz mial byc w domu ok 16...wiec :( Quote
Hund Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 NIc :( Max czekał na nas w hotelu...cieszę się że go widziałam choć wolałabym żeby był w domu :( Quote
Gemini666 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Max to ma pecha biedak :/ Może jednak zmienią zdanie Quote
Recommended Posts