Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wzięłam wczoraj Maxa na spacer, ale co Wy... bez ciotki karusiap ani rusz. Karolina wróciła z Paco i musiałysmy się wymienić, bo Max stał i patrzył tęsknym wzrokiem :evil_lol:
Ale łubuz jest, zaczelismy się z Paco bawić patykiem, Paco pierś dumna do przodu, dzierży patyk w pysku, a tu Max podchodzi, wyjmuje mu delikatnie patyk z pyska , przejmuje go i się oddala wolnym truchtem. Paco stanął jak wryty, zdębiał, zgłupiał i wrósł w ziemię... :lol:

Posted

Szkoda że wczoraj tak późno przyjechałyśmy do hoteliku i nie zobaczyłyśmy Cię nawet Maxiu :( Przyjmij ładnie swoją koleżankę Kaję , ona jest strachliwa, wprowadź ja do swoich kolegów ;)

Posted

fajnie :) a możesz karusiap napisać tylko jak ona wygląda?? na przestraszaną czy nie ? Martwię się o nią . wiesz jak zareagowałam zostawiając chłopaków...

Posted

dzis wozilysmy sunie do nowego domu i wrocilysmy ok 23,nie zdazylysmy do hotelu:(
nie wiem jak bedzie jutro,pewnie dopiero w srode rano uda nam sie dotrzec ale za to spacery beda dluugie:)
i zajrzymy do Kajuni.Ale nic sie nie matwcie ma cudowna opieke caly czas:loveu:

Posted

nie wiem czy Kaja ma watek wiec pisze tu...a wiec Kajunia ma sie bardzo dobrze,ma czysciutko w boksie,miekka kolderke i wcale nie jest przestraszona,podchodzi smialo do krat...ogonkiem nie machala ale patrzyla wymownie:)i jest mniejsza duzo niz mi sie na zdj wydawala:)

a Maxiu jak Maxiu cudowny jak zawsze:loveu:bylismy na spacerku:)

Posted

dobre pytanie Olu...ludzie mysla,ze jak duzy to do budy...a moze tak na spacery by zaczeli wychodzic....ja nie bede kazdemu tlumaczyc ile i jakie gabaryty mam w mieszkaniu,choc moze to by ich przekonalo...maja spacery,biegania i nie wygaladaja na nieszczesliwe...