Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie,wlasnie nic,tzn gwozdz na pewno nie....moze jakas drzazga ale z drugiej strony jakby mial cos wbite to by bolalo przy chodzeniu,a my szlismy spory kawalek i jak sie potknal to obejrzalam mu lapki....swoja droga ciekawa bylam jak to bedzie bo niektore psy nie lubia jak im sie kombinuje przy lapkach ...a Max?....dawal caluski szkutecznie uniemozliwiajac mi blizsze przyjrzenie sie i bawil sie ze mna w "lapki":evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

po wczorajszym spacerze czekala na Maxia sliczna niespodzianka...mar.gajko urzadzila mu cieplutki kacik,dostal kocyk i zaslonke do budy:loveu::loveu:tylko niech ten maly dran sie nauczy,ze koce nie sa by je targac a buda jest po to by do niej wchodzic a nie na nia:mad::evil_lol:

Posted

karusiap napisał(a):
Maxiu nauczyl sie spac w budzie:cool3:mam nadzieje,ze jutro zobacze jaki z niego duzy chlopiec:loveu:

Max rozwlókł po całym apartamencie kocyki, kołderki, szmateczki... :loveu:
Będą zdjęcia, ale wstawie jak wróce ze schroniska...

Posted

_bubu_ napisał(a):
a nie ma zdjęcia apartamentu? :cool3: ;)

nie ma :oops:
ale jak bedziemy nastepnym razem i bedzie miał tak pieknie pościelone to poprosze TZta żeby cyknał :cool3:

Posted

ciotka Ty to umiesz rozszyfrowac zabawy tych psiakow:evil_lol:kurcze no w sumie nie wiem,pewnie Max wygral,bo ja musialam wlazic za nim,ale...w sumie ja odplatalam...wygralam?:oops::p