karusiap Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 od spodu sie skaleczyl,mysle ze to nic powaznego,ale gdyby sie okazalo,ze rozwali bardziej to oczywiscie zobaczy go lekarz;) Quote
karusiap Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 tez sie zastanawiam jak on to robi,bo jest w boksie bardzo spokojny tylko skacze na bude i z budy czesto,moze to wtedy... Quote
Hund Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Może , a nic nie wystaje ?? jakis gwóźć ?? albo cos ostrego?? Quote
karusiap Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 nie,wlasnie nic,tzn gwozdz na pewno nie....moze jakas drzazga ale z drugiej strony jakby mial cos wbite to by bolalo przy chodzeniu,a my szlismy spory kawalek i jak sie potknal to obejrzalam mu lapki....swoja droga ciekawa bylam jak to bedzie bo niektore psy nie lubia jak im sie kombinuje przy lapkach ...a Max?....dawal caluski szkutecznie uniemozliwiajac mi blizsze przyjrzenie sie i bawil sie ze mna w "lapki":evil_lol: Quote
Hund Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wiem , wiem, w to nietpię !!! I cieszę się bardzo. Mam nadzieję że ktoś z zewnątrz w końcu poczuje to samo!!! Quote
karusiap Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a Maxiu nadal czeka:( on tak cudnie sie usmiecha,uszka kuli do tylu i cieszy sie cala mordka ta swoja piekna:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hund Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a dfomku dalej nie widać :( ten świat jest naprawdę dziwny .... Quote
Hund Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Świat jest okrutny :(:( nie ma słońca nad Maxiem?? Quote
karusiap Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 po wczorajszym spacerze czekala na Maxia sliczna niespodzianka...mar.gajko urzadzila mu cieplutki kacik,dostal kocyk i zaslonke do budy:loveu::loveu:tylko niech ten maly dran sie nauczy,ze koce nie sa by je targac a buda jest po to by do niej wchodzic a nie na nia:mad::evil_lol: Quote
Hund Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 suuuper!!!! mar.gajko dzięki za serce dla Maxa!!!! Quote
karusiap Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Maxiu nauczyl sie spac w budzie:cool3:mam nadzieje,ze jutro zobacze jaki z niego duzy chlopiec:loveu: Quote
Jagienka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 karusiap napisał(a):Maxiu nauczyl sie spac w budzie:cool3:mam nadzieje,ze jutro zobacze jaki z niego duzy chlopiec:loveu: Max rozwlókł po całym apartamencie kocyki, kołderki, szmateczki... :loveu: Będą zdjęcia, ale wstawie jak wróce ze schroniska... Quote
_bubu_ Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 a nie ma zdjęcia apartamentu? :cool3: ;) klusek Max prezentuje sie rewelacyjnie. Widać że nikt chłopakowi nie poskoczy! a jak to futerko sie błyszczy :razz: Quote
Jagienka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 _bubu_ napisał(a):a nie ma zdjęcia apartamentu? :cool3: ;) nie ma :oops: ale jak bedziemy nastepnym razem i bedzie miał tak pieknie pościelone to poprosze TZta żeby cyknał :cool3: Quote
karusiap Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Maxiu skarbek wlazl dzis w krzaki, na gorke,zaplatal sie wokol slupa i patrzyl oburzony,ze kaze mu schodzic....no i co?musialam wlazic tam i odplatywac smycz:mad::evil_lol: Quote
Hund Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 To taka zabawa :) on zaplątuje na maxa a Ty rozplątujesz ;) kto wygrał?? Quote
karusiap Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ciotka Ty to umiesz rozszyfrowac zabawy tych psiakow:evil_lol:kurcze no w sumie nie wiem,pewnie Max wygral,bo ja musialam wlazic za nim,ale...w sumie ja odplatalam...wygralam?:oops::p Quote
Hund Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=90391 może Max się spodoba co Wy na to ?? jeszcze go nie wkleiłam ale może można spróbować. Quote
Recommended Posts