Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maxiu byl dzis w Kundlu.Dzieki Olu ,ale Maxiowi nawet kciuki nie pomogly:(byly 2 tel do budy:angryy:
ehhh a on takicudowny,w autku chrapal sobie....a sily to ma jak 10 psow:evil_lol:

Posted

ehh zaczyna mnie to wszytsko podlamywac....Max szuka domu juz 6 mscy...jest tragicznie,oglaszma go gdzie sie da...blagam plaktujcie kazde miejsce!!
Najgorsze jest to,ze juz prawie 2 msce mamy nie poplacone ani on ani 2 inne dobki:(:(:(:(i nie ma perspektyw ani na dom ani na kase:(

Posted

Maxiu ma przepiekna,ciepla ,duza bude.Zostala ona zrobiona przez mar.gajko i p.Luize byc moze z pomoca-serdecznie DZIEKUJE!!!!!juz myslalam,ze Maxiu nie zechce ze mna pojsc na spacer:evil_lol:zawsze jak ludzie sie kreca stal przy kracie albo na budzie,dzis po spacerku wszedl do swojego domku i tylko kuperek widzialam....moje malestwo:loveu:

mialam dzis tel,Pan chcial Maxa do pilnowania domu,tzn mieszkal by w domu ale mialby w nocy biegac i pilnowac i szczekac...i nie wiem kiedy by spal jak w nocy by pilnowal na polu....poza tym Max jest uciekinier a Pan spytal gdzie ucieknie jak mu sie uda pokonac ogrodzenie...no nigdzie bo nie pojdze na stroza....:cool1: