karusiap Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 wkleilam obydwu chlopcow:) "bezproblemowy" -sprawa dyskusyjna:) Quote
Hund Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 to super :) możesz odebrać teraz telefon?? Quote
karusiap Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Maxiu byl dzis w Kundlu.Dzieki Olu ,ale Maxiowi nawet kciuki nie pomogly:(byly 2 tel do budy:angryy: ehhh a on takicudowny,w autku chrapal sobie....a sily to ma jak 10 psow:evil_lol: Quote
Dea Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja nie wiem, jak już pies większy, to od razu do budy:angryy: Quote
Hund Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Może za słabo trzymałam :( Maxiu może jeszcze ktoś zadzwoni..... Quote
_bubu_ Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 do budy? :angryy: no co za ludzie.. biedny Maxiu :( Quote
karusiap Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ehh zaczyna mnie to wszytsko podlamywac....Max szuka domu juz 6 mscy...jest tragicznie,oglaszma go gdzie sie da...blagam plaktujcie kazde miejsce!! Najgorsze jest to,ze juz prawie 2 msce mamy nie poplacone ani on ani 2 inne dobki:(:(:(:(i nie ma perspektyw ani na dom ani na kase:( Quote
_bubu_ Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 do tego cegiełki idą słabiutko :shake: zima się zbliża.. gdzie ten domek? Quote
[email protected] Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 uhmm no gdzie ten domek???:shake: Quote
[email protected] Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Max-iu do góry po domek!:multi::-( Quote
karusiap Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 dziewczyy blagam drukujcie plakaty i plakatujcie cale miasta...nie mam juz pomyslu jak szukac domu:( Quote
karusiap Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Maxiu ma przepiekna,ciepla ,duza bude.Zostala ona zrobiona przez mar.gajko i p.Luize byc moze z pomoca-serdecznie DZIEKUJE!!!!!juz myslalam,ze Maxiu nie zechce ze mna pojsc na spacer:evil_lol:zawsze jak ludzie sie kreca stal przy kracie albo na budzie,dzis po spacerku wszedl do swojego domku i tylko kuperek widzialam....moje malestwo:loveu: mialam dzis tel,Pan chcial Maxa do pilnowania domu,tzn mieszkal by w domu ale mialby w nocy biegac i pilnowac i szczekac...i nie wiem kiedy by spal jak w nocy by pilnowal na polu....poza tym Max jest uciekinier a Pan spytal gdzie ucieknie jak mu sie uda pokonac ogrodzenie...no nigdzie bo nie pojdze na stroza....:cool1: Quote
Hund Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :( czyli domku nie ma :( ja myślę że jakby ktos dał mu szansę i był cierpliwy to max nie ucieknie. Ale spilnowac w nocy ....hm :( Quote
Aga-ta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 to naprawde dziwne, ze taki pies nie ma jeszcze domu:-( Quote
karusiap Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 alesmy sie dzis z Maxiem wycalowali:)i spacerek byl:)bardzo lubi sliczna nowa bude:loveu: Quote
_bubu_ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie mogę się doczekać jak zobaczę dzisiaj Maxia :loveu: Quote
Recommended Posts