Hund Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 naszczęście nie jest sam :) tylko dlaczego nikt obcy się nim nie zachwyca ?? Quote
karusiap Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 bo Go nie znaja;) kurcze ogolnie duzo bardziej ciezko jest wydac duzego psa do domu niz malego...chodzi mi oczywiscie o wielkosc...nie wiem juz co robic...prosze oglaszajcie Maxia gdzie sie da... teraz mamy Maxa, gluchego Ramzesika....i wraca Paco:( Quote
Hund Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 karusiap wiem że Wam ciężko :( to taki ciężki okres :( u nas też klapa i smutek :(:(:( Śrutka jest nadal niechciana :(:( a 2 pieski w ostatnim tyg odeszły za TM . Zła passa :(:( Max proszę przełam ją!! Quote
Dea Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 No ale gdzie by Maxa jeszcze dać, gdzie go nie ma? Quote
karusiap Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 cisza u Maxia...a my sie zsczepic szybko musimy,bo w calym zamieszaniu wypadlo mi z glowy:oops: wszyscy do szczepienia Max,Paco,Ramzes:-( zero domkow,zero perspektyw,tylko wydatki:placz: Quote
Kluska4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Maksiu ma od dzisiaj na allegro obserwującego. Może się odezwie .... Quote
Dea Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ojjj ci obserwujący... zamiast pisać, dzwonić, ale może akurat? Quote
Jagienka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ciotkiiii Max wygląda jak rottweiler bardziej niż doberman teraz... nabrał ciałka :loveu: Ale zrobil się też spokojniejszy, na początku to był okropny oszołom, wtedy zastanawiałyśmy się jak taki żywioł mógł być zamknięty w klatce, a teraz... dostojnie stąpa u boku karusiap, na zaczepki Ramzesa wcale nie reaguje... :loveu: Quote
Hund Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 chłopaki wiedzą że muszą się polubiec bo ich ciotki opuszczą jesli sie niedogadają :) Quote
Jagienka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hund napisał(a):chłopaki wiedzą że muszą się polubiec bo ich ciotki opuszczą jesli sie niedogadają :) nigdy nigdy nie opuszczą, no chyba, że jak już będą bezpieczni w ramionach ukochanego właściciela.... chociaż... nie nie, wtedy tez nie opuszczą :loveu: :evil_lol: Quote
Hund Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wiem dziewczyny na Was można polegać !! Wielki buziak za to !!! Quote
Jagienka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dziekuje paulusowi za wydrukowanie plakatów Maxia :loveu: Quote
karusiap Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dziewczyny....ja Maxa tak juz kocham,jak mowie do niego a on patrzy mi w oczy tymi pieknymi oczkami, i daje caluski i ciagnie za bluze....czemu nie moge go wziac??:placz: :oops: Quote
Hund Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Byłaby adopcja podobna do tej Ciapusiowej :) ale życie czasami jest okrutne.... Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 niestety...ale wierze,ze Maxiu bedzie mial najcudowniejszy dom...a jak by mieszkal blisko mnie <marze sobie>...wcale nie wpadalabym tam codziennie:loveu: :oops: Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dzis rano bylismy na spacerku w deszczu:) Maxiu podarowal mi cala mase caluskow:loveu: troszke sie oburzyl,bo dalam jedna z jego kosci Paco,ale wybaczy mi bo dalam mu dywanik na bude na ktora zawsze wskakuje i spi na niej... za to p.Tomek na pewno mi nie wybaczy jak Max zrobi z dywanika konfetti tak jak kiedys z koca:cool1: Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Maxiu jest dzis w Gazecie Krakowskiej.... nie mialam zadnego telefonu:(:(:( Quote
_bubu_ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 a może ktoś się zastanawia.. Maxiu, ile jeszcze tego czekania? Quote
Hund Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Może ktoś kłada litery ?? Może zostawił prasę na inny dzień ?? Quote
karusiap Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dostalam dzis od Maxia soczystego caluska:loveu: byl jak zwykle bardzo grzeczny i....jest sobie dobrze wygladajacym psem :oops: Quote
Hund Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 po wczorajszym dniu stwierdzam że cuda się zdarzają zwłaszcza u Was w Krakowie :) jeszcze będzie Max miał dom!!!!!! Quote
Kluska4 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Karusiap, przesłałam Ci właśnie na maila widomość z allegro w sprawie Maksia. Czy mogłabyś kobiecie odpisać? Ja już jej napisałam, że skontaktuje się z nią osoba, która o Maksiu wie najwięcej :loveu: Quote
karusiap Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dziekuje bardzo:loveu: oczywiscie zaraz odpisze,a mozesz mi podac na priwa jej maila?bo cos nie moge znalesc:oops: Quote
Recommended Posts