Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bo Go nie znaja;)
kurcze ogolnie duzo bardziej ciezko jest wydac duzego psa do domu niz malego...chodzi mi oczywiscie o wielkosc...nie wiem juz co robic...prosze oglaszajcie Maxia gdzie sie da...
teraz mamy Maxa, gluchego Ramzesika....i wraca Paco:(

Posted

karusiap wiem że Wam ciężko :( to taki ciężki okres :( u nas też klapa i smutek :(:(:( Śrutka jest nadal niechciana :(:( a 2 pieski w ostatnim tyg odeszły za TM . Zła passa :(:( Max proszę przełam ją!!

Posted

cisza u Maxia...a my sie zsczepic szybko musimy,bo w calym zamieszaniu wypadlo mi z glowy:oops:
wszyscy do szczepienia Max,Paco,Ramzes:-( zero domkow,zero perspektyw,tylko wydatki:placz:

Posted

Ciotkiiii Max wygląda jak rottweiler bardziej niż doberman teraz... nabrał ciałka :loveu: Ale zrobil się też spokojniejszy, na początku to był okropny oszołom, wtedy zastanawiałyśmy się jak taki żywioł mógł być zamknięty w klatce, a teraz... dostojnie stąpa u boku karusiap, na zaczepki Ramzesa wcale nie reaguje... :loveu:

Posted

Hund napisał(a):
chłopaki wiedzą że muszą się polubiec bo ich ciotki opuszczą jesli sie niedogadają :)

nigdy nigdy nie opuszczą, no chyba, że jak już będą bezpieczni w ramionach ukochanego właściciela.... chociaż... nie nie, wtedy tez nie opuszczą :loveu: :evil_lol:

Posted

dzis rano bylismy na spacerku w deszczu:)
Maxiu podarowal mi cala mase caluskow:loveu:
troszke sie oburzyl,bo dalam jedna z jego kosci Paco,ale wybaczy mi bo dalam mu dywanik na bude na ktora zawsze wskakuje i spi na niej...
za to p.Tomek na pewno mi nie wybaczy jak Max zrobi z dywanika konfetti tak jak kiedys z koca:cool1:

Posted

Karusiap, przesłałam Ci właśnie na maila widomość z allegro w sprawie Maksia. Czy mogłabyś kobiecie odpisać? Ja już jej napisałam, że skontaktuje się z nią osoba, która o Maksiu wie najwięcej :loveu: