paros Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Max w necie :lol: eoferty.pl 4lapy.pl ale.gratka.pl psy.pl forum.gazeta.pl kupiepsa.pl bono-polska.pl gumtree.pl ogloszenia.24polska.pl :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Karusiap, może w aukcji na allegro zmień zdjęcia :roll: zobacz jakie wybrałam z wątku w ogłoszeniach np. ale.gratka gdzie można wkleić więcej zdjęć ;) Quote
karusiap Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 paros:loveu: :loveu: dziekuje:loveu: :loveu: jutro lub jakos na dniach postaram sie o nowiutkie zdjecia,na zielonej trawce:loveu: Quote
Hund Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Max na trawce :) te zdjęcia to pretekst do kolejnego spacerku ;) Quote
karusiap Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Maxiu byl dzis bardzo grzeczny...poszlismy na dluuugi spacer z Madzia i rotkiem Areskiem:)Chlopcy sie ignorowali...zrobilismy sobie wycieczke po lesie..Max nie do konca zrozumial "czekaj na mnie" wiec z dosc sporej gorki zostalam stargana na dol,zjechalam sobie po lisciach:evil_lol: Bylo naprawde fajnie:) Quote
Hund Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 po liściach :) no to wiadomo że było fajnie :) gdyby tak ciągnął po kamieniach to mogłabyć narzekac ale po liściach....sama przyjemność ;) kiedy powtórka??/ Quote
karusiap Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wlasnie wrocilam z powtorki:)zawozilysmy sunie po sterylce do hotelu i porwalysmy chlopakow na mily spacer...wiecie jak oni pieknie razem spaceruja:crazyeye: Max i duzy rotek...a Maxiu czasem niby przypadkiem wchodzi w niego:loveu: Quote
karusiap Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 chyab cwiczy jego cierpliwosc.;)..wpada na niego i " o przepraszam,to nie ja":evil_lol: w weekend bedzie sesyja foto:multi: :evil_lol: Quote
Dea Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 i pomyśleć, że siedział zamknięty w małym ciemnym kojcu, taki cudny psiak! Quote
_bubu_ Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 nowe allegro Maxia : http://www.allegro.pl/item222565786_doberman_max_prosi_o_dom_.html może w końcu przyniesie mu szczęście .. powodzenia Maxiu! Quote
karusiap Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Maxiu dzis biegal na lince,byl bardzo grzeczny i jest uroczy jak zwykle:) ma cala sesje zrobiona,jak tylko Ania znajdzie chwilke to mi przesle a ja wstawie:) Quote
karusiap Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dobra ciotki,prosze siadac bo nie codziennie oglada sie taaakiego przystojniaka:loveu: Quote
ata Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ptrze na te zdjecia i :-( ze szczescia:loveu: jaki szczesliwy piesio:loveu: Quote
_bubu_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 przystojniaczek :razz: oj jaki on na tych zdjęciach szczęśliwy.. i widzę tam jakąś zabaweczke :razz: Żeby miał takie codzienne super spacerki w nowym domu z nowym super właścicielem.. Quote
_bubu_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Dea napisał(a):Jaki się chłopak okrąglutki zrobił:loveu: też coś mi sie tak wydaje ;) Quote
karusiap Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 i mnie sie tak cos wydaje:oops: ale Max nie jest lapczywy,pelna micha moze stac caly dzien,po spacerze sprawdza czy jest jedzenie:) mysle,ze to brak codziennej bieganiny,staram sie jak moge ale to malo dla niego...oczywiscie spacery 2 razy dziennie ma zawsze plus dlugi z nami,tylko juz nie codzien:( ale Maxiu nie jest grubaskiem:roll: Quote
_bubu_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 a gdzie tam :) do grubaska mu daleko :) powiedzmy że wygląda na dobrze odżywionego :p Quote
Dea Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 A gdzie mu tam do grubaska:lol: , dobrze odżywiony właśnie jest i tego się trzymajmy:evil_lol: Ale faktycznie przydałby mu się domek gdzie będzie miał dużo ruchu, bo chłopak może ma skłonności do "zaokrąglania się":p Quote
Recommended Posts