Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Elżbieta481
Posted

Nie wiem czy taka agitacja nie może zostać uznana za spamowanie?No,ale skoro inni to ja również a dlaczego nie?Ja proszę o głosy na schronisko w Białej Podlaskiej!!!
Elżbieta

Posted (edited)

A byłby w stanie ktoś wystawić mi bazarek na Rudego i kociaki - nie jestem w stanie sama finansowo wydolić.
Mam jakieś fanty - porobiłabym zdjęcia...

W punkcie kolejny psiak - młoda sunia....
Już nie ma gdzie dawać psiaków :roll:
Zapewne niebawem Mysłowice...

Edited by Klaudus__
Posted

[quote name='Klaudus__']A byłby w stanie ktoś wystawić mi bazarek na Rudego i kociaki - nie jestem w stanie sama finansowo wydolić.
Mam jakieś fanty - porobiłabym zdjęcia...

W punkcie kolejny psiak - szczeniak...
Już nie ma gdzie dawać psiaków :roll:
Zapewne niebawem Mysłowice...

Wystawię - podeślij fotki, opisy z cenami i link do wątku zwierzaczków na maila: [email protected]
Jeśli to ciuchy, to podaj wymiary, bo jak cioteczki będą dopytywać, to musze wiedzieć, co odpisać :)

Posted

[quote name='Isiak']Wystawię - podeślij fotki, opisy z cenami i link do wątku zwierzaczków na maila: [email protected]
Jeśli to ciuchy, to podaj wymiary, bo jak cioteczki będą dopytywać, to musze wiedzieć, co odpisać :)
Ale dopiero w weekend.
Bo dzisiaj w pracy jestem.
Ale BARDZO,BARDZO,BARDZO dziękuję.

Posted

[quote name='Klaudus__']Ale dopiero w weekend.
Bo dzisiaj w pracy jestem.
Ale BARDZO,BARDZO,BARDZO dziękuję.

Nie ma za co. Nie jestem w stanie pomóc bezpośrednio, fizycznie, ale staram się chociaż "wirtualnie" :) Ja też teraz w pracy, ukradkiem na dogo :)

Posted

[quote name='Isiak']Nie ma za co. Nie jestem w stanie pomóc bezpośrednio, fizycznie, ale staram się chociaż "wirtualnie" :) Ja też teraz w pracy, ukradkiem na dogo :)Każda pomoc na wagę złota...

Posted

U mnie w hoteliku od 23.09 będę miała wolne miejsce, więc jeśli udałoby się zebrać deklaracje, to mogę zaklepać. Niestety na BDT mam wspomniane stadko kotów, na dodatek dziś w nocy odszedł jeden maluszek ;( nie wiem, czy reszta się nie posypie i ile pójdzie na leczenie.

Posted

ja czekam na sygnał od Mazowszanki i prześlę Jej fanty, mam nadzieję, że z tego też się cosik uzbiera;

a i Lobaria, też przecież przygotowuje przepisy, to też może trochę grosza wpadnie??

Posted

Poszukam w domu, może znajdę jakieś fanty na bazarek dla nowej fundacji, czy osprzęt dla jej podopiecznych :)
a tymczasem (przepraszam z góry, usunę, jeśli będą jakieś obiekcje...)

Kochani błagam o głosy na mamę dogomaniaczki missieek - ma pod opieką kilkadziesiąt psów uratowanych z pseudoschroniska - mordowni w Olkuszu, wszystko nieodpłatnie na własnym utrzymaniu, koszty niewyobrażalne... proszę pomóżcie - wystarczy kliknąć:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080

Głosowanie wewnętrzne Dogomanii do jutra.
Dziękuję za pomoc :)

Posted

[quote name='Lobaria']Jest w kujawsko-pomorskim miejsce dla 1 - 2 psików w kojcowym BDT - zadzwoniła Pani z fb na raban, jaki zrobiłam.
Oczywiście jest zgoda na wizytę, aby zobaczyć warunki.

Wobec tego czekamy na wynik wizyty (bo pisałaś mi,że już jest ktoś tak?).

[quote name='ewunian']Poszukam w domu, może znajdę jakieś fanty na bazarek dla nowej fundacji, czy osprzęt dla jej podopiecznych :)
a tymczasem (przepraszam z góry, usunę, jeśli będą jakieś obiekcje...)

Kochani błagam o głosy na mamę dogomaniaczki missieek - ma pod opieką kilkadziesiąt psów uratowanych z pseudoschroniska - mordowni w Olkuszu, wszystko nieodpłatnie na własnym utrzymaniu, koszty niewyobrażalne... proszę pomóżcie - wystarczy kliknąć:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080

Głosowanie wewnętrzne Dogomanii do jutra.
Dziękuję za pomoc :)

Dziękujemy:)
Już dawno zagłosowane:)