Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malutki okruszku, biegaj szczęsliwy po wieczystych łąkach za TM

[img]http://img187.imageshack.us/img187/9056/candle2it9.gif[/img]

[B]'' [FONT=&quot]Dziś na ostatni, wieczny spacer (tak to niestety w życiu jest)
Odszedł najbliższy przyjaciel, nasz ukochany, wierny pies.
Odszedł po cichu, przytulony, szczęśliwy, że ktoś się nim zajął.
Umierał, czując się bezpiecznie. Wiedział, że wszyscy go kochają.''[/FONT][/B]

Posted

Malutki, tak okropnie tęsknię :placz: za ogryzkiem gonka merdającym szybciutko w górę i w dół... za małym pyszczkiem pchającym się do łóżka rano... za nieprawdopodobną radością z jaką witałeś się, kiedy wracałam...

Posted

Tobie jest najtrudniej Ulv,bo to Twój pies...I nic nie można na to poradzić...Boli do szpiku kości....
Ale Skoreczek kochany ,pamiętany śmiga sobie za TM....

Posted

Ulv, tak mi przykro. Chodź nie pisałam w wątku Skorka, czytałam go i byłam na bieżąco. Dzisiaj dowiedziałam się, że już biega dobie za TM.
Nie wiem, co mam ci napisać, wszystkie słowa wydają się być takie puste.
Bardzo mi przykro. Skorku, pamiętamy o tobie dziecinko!

Posted

Ja także byłam na bieżąco, razem z wami wszystko przeżywałam. Razem z Tobą cieszyłam się jego szczęściem. Ulv najwazniejsze, że był kochany! Dałaś mu tak wieeele, że on na ciebie już zawsze będzie czekał. Ty zostałaś jego człowiekiem! Bądź z tego dumna:lol:
3maj się! Uczucie są silniejsze od nas ale wierz mi, że twój płacz jest dowodem miłości, i choc ci smutno, to on jest szczęśliwy patyrząc z góry! Widząc miłość i emocje, którymi go obdarzasz!!!

Na zawsze w Naszych sercach!
Skorek[']
[IMG]http://img92.imageshack.us/img92/7646/image018qx0.jpg[/IMG]

Guest Agata_B
Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=7][B]:-( [[COLOR=sandybrown]*[/COLOR]]:-( [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Dla maluszka...[/SIZE][/FONT]

Posted

Biedny Skorek :placz::placz::placz:
Ulv to nie jest twoja winna ty sie dla niego posiwecilas on nigdy tego nie zapomnie ze mial troche radosci pod koniec zycia. Odszedl jak byl szczesliwy moze czekal na ta chwile szczescia by moc odejsc w spokoju w cieplym domu a nie gdzies na ulicy :placz::placz::placz:
Przykro mi....
Dla Skorka
[*]

Posted

Boże, Skorek:placz: :placz: :placz: -Wiesz Ulv nie wiedziałam dopiero teraz się dowiedziałam-jak weszłaś na wątek tej mikruski Ratlerki. Patrzę na Twój i baner i ogłupiałam!:shake: :placz: Szlag z tym-mówię Ci te psy nad którymi najbardziej-jeśli można tak ująć-serce się rozkleja-wszystkie umierają! i Tak było z Dussie-nie wiem czy jąpamiętasz-nie wspomnę już o Muszcze Gremlince i o Babulince-miała 18 lat i po 2 dniach w nowym domu została uśpiona jak śmieć.
Szkoda mi Skorka:shake: :placz: :placz: :placz: ale dałaś mu życie.

[CENTER][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/130/candle2it91eq0.gif[/IMG][/URL][/CENTER]

Posted

[quote name='oktawia6']Boże, Skorek:placz: :placz: :placz: -Wiesz Ulv nie wiedziałam dopiero teraz się dowiedziałam-jak weszłaś na wątek tej mikruski Ratlerki. Patrzę na Twój i baner i ogłupiałam!:shake: :placz: Szlag z tym-mówię Ci te psy nad którymi najbardziej-jeśli można tak ująć-serce się rozkleja-wszystkie umierają! i Tak było z Dussie-nie wiem czy jąpamiętasz-nie wspomnę już o Muszcze Gremlince i o Babulince-miała 18 lat i po 2 dniach w nowym domu została uśpiona jak śmieć.
Szkoda mi Skorka:shake: :placz: :placz: :placz: ale dałaś mu życie.

[CENTER][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/130/candle2it91eq0.gif[/IMG][/URL][/CENTER]
[/quote]
Tak... pamiętam tamte psinki:placz: ech ja do dziś mam wyjątkowo złe mysli na temat tych "ludzi", co Ją uśpili :angryy:

A Skoruś.... on był taki wyjątkowy:placz: cholera, wstrętne to życie, mogło przecież dac mu jeszcze troche czasu:placz:

Posted

Babulinka...pamiętasz...tak pełni erudycji prawda? i jacy analityczni-tylko czegoś zapomnieli po drodze Ulv-serca została im czysta analiza-no i po sprawie-była 48 godzin u nich.
Co do Skoreczka to zaznał cipulek ciepła-w plecaczku go nosiłaś po lekarzach-naprawdę-piękny mały-ech już nie piszę nic więcej i tak tuż się rozmazał do rzęs...:placz:

Posted

Tak... pewnie według niektórych to większość psów, które u mnie lądowały powinnam uśpić:-( bo i po co je ratować... a ja wiem po co- bo dziś spotkałam panią, której wnuczka adoptowała ode mnie bassetkę- staruszkę... Jak ją zabrałam, to miała chore stawy, oczy, skórę... zapalenie oskrzeli, była wyeksploatowanym hodowlanym wrakiem (a sucz sądząc po tatuażu paierowa championka)... a dzisiaj po 1,5 roku od adopcji słyszę, ze jest piękna, wesoła, uspokoiła się; no nie ma kilku zębów usuniętych w trakcie "remontu", ale- żyje i jest szczęśliwa, tak?

Tak bardzo żałuję że Skorek nie trafił do mnie trochę wcześniej, może pożyłby dłużej, gdyby był zadbany.... :-( :-( :-(

Posted

Jak bardzo Ci współczuję ULV-ja dalej okropnie tęsknię za moim Staruszkiem Dżekusiem-był u mnie tylko 8 miesięcy a skradł nasze serca..taki milutki, grzeczny i mięciutki Starszy Pan :-(:-(:-(

Za krótko ŻYJĄ...za krótko.....:placz::placz::placz:

Posted

Ja tutaj bywam często, bardzo nawet.........
i kiedy tak bardzo mi żal małego, rudego stworka to czytam strony wstecz, jak mu było wspaniale u naszej Kochanej Ulv!

[SIZE=1]Babulinke, też pamietam i do dziś zrozumieć, nie potrafie.........................[/SIZE]

Posted

Skorek...
Imię wspniałego stareńkiego pieska, który mimo swoich maleńkich rozmiarów wypełnił serce Ulv i nie tylko...
Ulv! Ty wypełniłaś jego serduszko...

Teraz Skorek biega po łąkach...
Bez bólu...
Chorób...
Cierpienia...

Wspomina chwile u Ciebie...
Na pewno nigdy nie zapomni twojego zapachu i głosu...
Na pewno twój zapach był dla nigo jak zapach przyjaźni, a głos melodią dla jego małych uszków:lol:

Nie smuc się! Bądź dumna, że mogłaś podarowac mu tyle szczęścia, pewnie tyle ile nawet mu się nie śniło jak stał na ulicy...

Pamięci Skorka[SIZE=7][B]['][']['][/B][/SIZE]