Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIF napisał(a):
Nie taki Dandiś biedak, jak go malują :evil_lol:;)!
Z tego co zrozumiałam, to Dandi przebywa w DT u ojca tej babki z przytuliska z którą rozmawiałam!! I jeśli dobrze zrozumiałam (podkreślam to ;)), Dandi jest ostatnim psem do adopcji w przytulisku ;):eviltong:!!!!

No to REWELACJA ! ! !

Widac to zainteresowanie psiakiem kilka miesiecy temu przez tak wiele osob z dogomanii, dzwoniacych do przytuliska i do urzedow, pod ktore podlega ... przynioslo efekty :multi: !
I Dandus zostal zauwazony i potraktowany .... priorytetowo :lol:.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wet-siostra napisał(a):
I nadal brak zdjęć...:shake:
Wątek stoi w miejscu...:-(

Sory....ale nie mam czasu podjechać!!
Postaram się w tym tygodniu, ale ukruszył mi się ząb i muszę go w te pędy robić, bo go całkiem stracę. A to mi komplikuje sprawy które miałam do załatwienia, między innymi Szeklę.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

DIF napisał(a):
Sory....ale nie mam czasu podjechać!!
Postaram się w tym tygodniu, ale ukruszył mi się ząb i muszę go w te pędy robić, bo go całkiem stracę. A to mi komplikuje sprawy które miałam do załatwienia, między innymi Szeklę.

DIF wiesz coś o Szekli ?

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='JoSi']Ponawiam pytanie. Gdzie te zdjęcia? Kto zrobi?
Nikogo nie obchodzi?[/QUOTE]

:shake::shake::shake::shake::shake::shake:
Aniu... obiecałaś w maju (zeszłego roku) wybrać się do Szekli, Zdrojka, nie możesz podskoczyć, czytałam, że masz blisko.
Niewidoczna sunia tkwi w mojej głowie, chociaż nie wiem nawet jak wygląda, nie wiem jak ją opisywać namawiając do adopcji, NIC nie wiem.

Posted

JoSi napisał(a):
:shake::shake::shake::shake::shake::shake:
Aniu... obiecałaś w maju (zeszłego roku) wybrać się do Szekli, Zdrojka, nie możesz podskoczyć, czytałam, że masz blisko.
Niewidoczna sunia tkwi w mojej głowie, chociaż nie wiem nawet jak wygląda, nie wiem jak ją opisywać namawiając do adopcji, NIC nie wiem.

To taka przepiekna suka ! Duza, dostojna, srebrna ... no cudo !
Pamietam doskonale ja ze zdjec, kiedy tu jeszcze byly ......
Ona naprawde mialaby szanse na dom, bo jest przepiekna !

Zaraz napisze do lupe , bo ona robila bannerek , moze ma gdzies zdjecia suni ?

Posted

[quote name='zdrojka']Gdzie ona dokładnie przebywa? DIF, masz jakieś namiary? To jest jakieś domowe przytulisko? Bo nigdy nie było dokładnie podane, gdzie Szekla mieszka...

Szekla jest w tym samych schronisku, gdzie Dandi - psiak bez dwoch tylnych lapek - w Schronisku AMI w gm. Ursynow ( taka informacje znalazlam w watku Dandiego ).

Posted

zdrojka napisał(a):
Gdzie ona dokładnie przebywa? DIF, masz jakieś namiary? To jest jakieś domowe przytulisko? Bo nigdy nie było dokładnie podane, gdzie Szekla mieszka...

DIF ma (???) telefon do tego schroniska. Szekla nie ma 2 lat ale nikt tego nie zmienił. Tyle razy obiecane zdjęcia też nie istnieją.

• 1 month later...
Posted

DIF, czy już wszystkie zęby straciłaś przez ten czas? Obiecałaś i zapomniałaś więc po raz kolejny przypominam.
Szekla nikogo nie obchodzi?

• 5 months later...
  • 1 month later...