SZPiLKA23 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zrobie allegro tylko dobry tekst potrzebuje a nie jestem w tym najlepsza Quote
Wet-siostra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Szekla,suńka,która nie ma zdjęć,ale ma serce...Podnoszę,może jak zobaczę fotki przyjdzie mi natchnienie... Quote
Hotel KADIF Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Sunia jest podobno duża i piękna!!!! Srebrna!!! Może ktoś zechciałby taką ozdobę ogrodu! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie niedługo będą zdjęcia ....... Quote
zuziaM Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='DIF']I zamówię piękny banerek!!! I zamówię piękny banerek, ale do tego potrzebne jest zdjęcie!!! ..... lupe w 23 poscie wkleila przepiekne 4 bannerki w roznych rozmiarac..... sama mialam jeden przez dlugi czas w podpisie , ale niestety..... zniknely rowniez :shake:.... Quote
zdrojka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No właśnie, zdjęcia zniknęły, wygląda na to, że zostały usunięte z serwera. Koniecznie poprosimy nowe! Bez zdjęć Szekla nie ma szans! I jak będzie allegro - poprosimy o link. Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='zuziaM']lupe w 23 poscie wkleila przepiekne 4 bannerki w roznych rozmiarac..... sama mialam jeden przez dlugi czas w podpisie , ale niestety..... zniknely rowniez :shake:.... Zdjęcia są niezbędne do ratowania psa!! Ciekawe dlaczego te zdjęcia zniknęły!!?? Quote
zdrojka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A gdzie sunia przebywa? Co to za przytulisko? Bo jakoś nie mogę znaleźć na wątku... Quote
zuziaM Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 zdrojka napisał(a):A gdzie sunia przebywa? Co to za przytulisko? Bo jakoś nie mogę znaleźć na wątku... To przytulisko pod Warszawa jest. Szukalam zdjec w swoich zbiorach, ale niestety .... nie wkleilam ich do swojego " Fotosika " ...:shake: A z tego co wyczytalam, to zalozycielka watku juz nie bywa w tym przytulisku ..... Quote
Hotel KADIF Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='zuziaM']To przytulisko pod Warszawa jest. Szukalam zdjec w swoich zbiorach, ale niestety .... nie wkleilam ich do swojego " Fotosika " ...:shake: A z tego co wyczytalam, to zalozycielka watku juz nie bywa w tym przytulisku ..... Ale GDZIE pod Warszawą??!! Jeśli założycielka nie bywa na wątku to trzeba ZADZWONIĆ do tego przytuliska i dowiedzieć się czy Szekla nadal "kibluje". Jeśli tak trzeba pojechać i psa obfocić. Jeśli przytulisko jest niedaleko i zgodzą się na zdjęcia mogę pojechać w wolnej chwili, ale muszę wiedzieć GDZIE!!!! :roll: Quote
zdrojka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No właśnie, Aniu pomyślałam o tym samym... Adres poprosimy :p Quote
Hotel KADIF Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 zdrojka napisał(a):No właśnie, Aniu pomyślałam o tym samym... Adres poprosimy :p No i zostałyśmy same na "placu boju" o Szeklę :diabloti:! Quote
zdrojka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nawet nie dopuszczam takiej myśli! Czy ktoś ma jakiś kontakt z założycielką wątku? Quote
zuziaM Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='MINOG']SZEKLA-2 letnia suka,bez prawej łapki, gęste srebrzyste futro.należy do tych psów, które od razu się zaprzyjaźniają z całym światem, potzrebuje dużo czułosci i uwagi, brak łapki oczywiście nie przeszkadza w niczym,jednak w związku z tym ,że jest to duży pies-nadaje się tylko do domu, chodzenie po schodach byłoby zbyt dużym obciążeniem,Kontakt 502388663, WARSZAWA Czy ktos probowal tam dzwonic ? ? ? Quote
Hotel KADIF Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 zuziaM napisał(a):Czy ktos probowal tam dzwonic ? ? ? Ja dzwoniłam.... przed chwilą!!! Gadałam ponad 20 minut (jak TZ zobaczy rachunek za komóre.... sama sobie współczuję :diabloti:). Szekla jest .... i Dandiś na dwóch łapkach!!! Szekla jest psem ok 6-8 letnim. Nie wiem skąd te 2 lata w pierwszym poście, bo do przytuliska trafiła w 2001 lub 2002 roku. Szekla nie ma łapy, bo dostała się pod kombajn "od ziemniaków" (?:crazyeye:) i nic nie dało się już z tą łapą zrobić!!! Zdrojka!! To przytulisko na pograniczu Ursynowa i Piaseczna. Czyli blisko Ciebie. Mam tam podjechać po długim "łykendzie" i porobić psom foty ;) Quote
zuziaM Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 DIF napisał(a):Szekla jest .... i Dandiś na dwóch łapkach!!! Najbardziej mi tego biednego Dandusia szkoda ....:shake: W jego watku wkleilam nawet link ze zdjeciami tej fundacji, ktora chciala go zabrac ...... jakie tam sa nieszczescia, to zal patrzec .... psiaki w pampersach, bez lapek .... ale wszystkie czysciutkie, wyczesane, usmiechniete ...... w domz na kanapach i poduchach ..... zal ... ogromny zal, ze Dandusiowi odebrali taka szanse i nie zgodzili sie zeby wyjechal ....:shake: Quote
Hotel KADIF Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Biedak...:( Nie taki Dandiś biedak, jak go malują :evil_lol:;)! Z tego co zrozumiałam, to Dandi przebywa w DT u ojca tej babki z przytuliska z którą rozmawiałam!! I jeśli dobrze zrozumiałam (podkreślam to ;)), Dandi jest ostatnim psem do adopcji w przytulisku ;):eviltong:!!!! Quote
Recommended Posts