Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DIF']I zamówię piękny banerek!!! I zamówię piękny banerek, ale do tego potrzebne jest zdjęcie!!!
.....

lupe w 23 poscie wkleila przepiekne 4 bannerki w roznych rozmiarac..... sama mialam jeden przez dlugi czas w podpisie , ale niestety..... zniknely rowniez :shake:....

Posted

No właśnie, zdjęcia zniknęły, wygląda na to, że zostały usunięte z serwera.
Koniecznie poprosimy nowe! Bez zdjęć Szekla nie ma szans!
I jak będzie allegro - poprosimy o link.

Posted

[quote name='zuziaM']lupe w 23 poscie wkleila przepiekne 4 bannerki w roznych rozmiarac..... sama mialam jeden przez dlugi czas w podpisie , ale niestety..... zniknely rowniez :shake:....

Zdjęcia są niezbędne do ratowania psa!!
Ciekawe dlaczego te zdjęcia zniknęły!!??

Posted

zdrojka napisał(a):
A gdzie sunia przebywa? Co to za przytulisko? Bo jakoś nie mogę znaleźć na wątku...

To przytulisko pod Warszawa jest.

Szukalam zdjec w swoich zbiorach, ale niestety .... nie wkleilam ich do swojego " Fotosika " ...:shake:
A z tego co wyczytalam, to zalozycielka watku juz nie bywa w tym przytulisku .....

Posted

[quote name='zuziaM']To przytulisko pod Warszawa jest.

Szukalam zdjec w swoich zbiorach, ale niestety .... nie wkleilam ich do swojego " Fotosika " ...:shake:
A z tego co wyczytalam, to zalozycielka watku juz nie bywa w tym przytulisku .....

Ale GDZIE pod Warszawą??!!

Jeśli założycielka nie bywa na wątku to trzeba ZADZWONIĆ do tego przytuliska i dowiedzieć się czy Szekla nadal "kibluje". Jeśli tak trzeba pojechać i psa obfocić. Jeśli przytulisko jest niedaleko i zgodzą się na zdjęcia mogę pojechać w wolnej chwili, ale muszę wiedzieć GDZIE!!!! :roll:

Posted

[quote name='MINOG']SZEKLA-2 letnia suka,bez prawej łapki, gęste srebrzyste futro.należy do tych psów, które od razu się zaprzyjaźniają z całym światem, potzrebuje dużo czułosci i uwagi, brak łapki oczywiście nie przeszkadza w niczym,jednak w związku z tym ,że jest to duży pies-nadaje się tylko do domu, chodzenie po schodach byłoby zbyt dużym obciążeniem,Kontakt 502388663, WARSZAWA

Czy ktos probowal tam dzwonic ? ? ?

Posted

zuziaM napisał(a):
Czy ktos probowal tam dzwonic ? ? ?

Ja dzwoniłam.... przed chwilą!!! Gadałam ponad 20 minut (jak TZ zobaczy rachunek za komóre.... sama sobie współczuję :diabloti:).

Szekla jest .... i Dandiś na dwóch łapkach!!!

Szekla jest psem ok 6-8 letnim. Nie wiem skąd te 2 lata w pierwszym poście, bo do przytuliska trafiła w 2001 lub 2002 roku. Szekla nie ma łapy, bo dostała się pod kombajn "od ziemniaków" (?:crazyeye:) i nic nie dało się już z tą łapą zrobić!!!

Zdrojka!! To przytulisko na pograniczu Ursynowa i Piaseczna. Czyli blisko Ciebie. Mam tam podjechać po długim "łykendzie" i porobić psom foty ;)

Posted

DIF napisał(a):
Szekla jest .... i Dandiś na dwóch łapkach!!!

Najbardziej mi tego biednego Dandusia szkoda ....:shake:
W jego watku wkleilam nawet link ze zdjeciami tej fundacji, ktora chciala go zabrac ...... jakie tam sa nieszczescia, to zal patrzec .... psiaki w pampersach, bez lapek .... ale wszystkie czysciutkie, wyczesane, usmiechniete ...... w domz na kanapach i poduchach ..... zal ... ogromny zal, ze Dandusiowi odebrali taka szanse i nie zgodzili sie zeby wyjechal ....:shake:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Biedak...:(

Nie taki Dandiś biedak, jak go malują :evil_lol:;)!
Z tego co zrozumiałam, to Dandi przebywa w DT u ojca tej babki z przytuliska z którą rozmawiałam!! I jeśli dobrze zrozumiałam (podkreślam to ;)), Dandi jest ostatnim psem do adopcji w przytulisku ;):eviltong:!!!!